https://www.funidelia.fi/cart

Sinun pukukauppasi koko perheelle

Myymälästämme löydät kaikenkokoisia ja kaikenlaisiin juhliin sopivia asuja: pukuja aikuisille, lapsille... Jopa koirallesi!


Osta yksi ainutlaatuisen teeman puvuistamme

Lisäksi Funideliasta voit ostaa pukuja, jotka eivät koskaan mene pois muodista, kuten hedelmäpukuja, egyptiläisiä, roomalaisia, intialaisia ​​ja viikinkiasuja, poliisiasuja...


Löydä kaikkien suosikkihahmojesi puvut verkosta

Ryhdy suosikkihahmoksesi napin painalluksella ilman, että sinun tarvitsee edes nousta kotisohvalta, puvulla verkkokaupastamme.


Pikkulastesi suosikkiasut

Hanki käsiisi maailman voimakkaimmat supersankariasut

Parhaat asut jännittävästä karnevaalista nauttimiseen

Pukuja joka vuosikymmenelle


Super hauskoja asusteita

Viimeistele seuraavat juhlasi asusteet outlet-osastollamme. Löydä edullinen puku.


Funidelia on verkkokauppasi kaikkiin tilaisuuksiin

Funidelia on verkkokauppa, josta löydät loputtomasti ideoita pukeutumiseen ryhmänä tai parina!


Sisustus teemajuhliin

Löydä upeita juhlakoristeita jokaiseen tapahtumaan: teemapukujuhlat, aikuisten syntymäpäiväjuhlat ja jopa allasjuhlat!


Nörttituotteita, jotka ovat uskomattomia ainutlaatuisia lahjoja!

Jos sinulla on ystävä, joka on vähän nörtti ja sydämeltään todellinen fani... Löydät paljon nörttituotteita lahjaideoita: vaatteita, koti- ja toimistotarvikkeita, koulutarvikkeita...


Haluatko ostaa pukuja verkosta? Löydä eksklusiiviset asut vain Funideliasta

Funidelialla uskomme, että omaperäisyys on avain menestykseen kaikissa juhlissa, joten suunnittelemme ja valmistamme pukumme itse. Teemme yhteistyötä maailman huippufranchising-yhtiöiden kanssa tarjotaksemme sinulle eksklusiivisia pukuja parhaalla laadulla parhaaseen hintaan.
Olemme paras verkkopukukauppa koko Euroopassa, luettelossamme on yli 20 000 tuotetta!

Tarjoamme laajan valikoiman pukuja verkkokaupassamme, josta löydät ainutlaatuisimmat puvut parhaaseen hintaan heti saatavilla. Tutustu virallisesti lisensoituihin asuihin verkkokaupassamme: Batman-asut ja kaikki hänen vihollisensa, viralliset Peaky Blinders -asut, Miraculous Ladybug- ja PJ Masks -asut pienille... Meillä on jopa Squid Game- ja Money Heist -asut!

Pukuja, jotka tekevät vaikutuksen karnevaalissa, ja pelottavia pukuja Halloweeniin. Mutta... Miksi pukeutua vain Halloweeniin tai karnevaaliin? Verkkosivuiltamme voit ostaa pukuja ja asusteita joka tilanteeseen: Joulupukin puvut, Oktoberfest-asut, St Patricks Day -asut...

Viimeistele asusi asusteillamme! 1920-luvun mekkosi ei ole täydellinen ilman höyhenboaa, Luke Skywalker -asu tarvitsee valomiekan, eikä zombie ole ilman mitään hienoa Halloween-meikkiä.

Tutustu "Made by Funidelia" -tuotteisiimme verkkosivustolla ja pukeudu suosikkihahmoihisi seuraavissa pukujuhlissasi. Tee tilauksesi ja valmistaudu viettämään elämäsi aikaa! Kuten sanomme: Have Fun!


Top