After Ski -asut ja -asusteet

Talvi koittaa ja rinteet kutsuvat! Todelliseen rinneviikonloppuun kuuluu luonnollisesti rinnebaarissa vietettävät laskupäivän jälkeiset bileet, joihin kaikki tyyliniekat saapuvat yllään hauskat ja omaperäiset After Ski-asut. Rinnebaarissa olut vaahtoaa, livebändi soittaa, laulu raikuu, lanteet notkuvat, laskulasit huurtuvat ja kaikilla on hauskaa!

Etsitkö After Skihin sopivaa asua? Olet tullut oikeaan paikkaan! Funidelian After Ski-asujen ja -asusteiden valikoima on laaja ja monipuolinen. After Ski-bileissä tyyli on vapaa – voit pukeutua Oktoberfest-tyyliin, värikkääseen laskuasuun, zombie-asuun tai somistaa laskuhousuista ja aluspaidasta koostuvan asun villeillä Funidelian verkkokaupan asusteilla, kuten solmiolla, peruukeilla, hatuilla ja kasarityylisellä asustesetillä. Mikä tyyli on suosikkisi?

Legendaarisia rinnebaaribileitä vietetään ympäri maailmaa laskettelukohteissa, mutta mikäli et ehdi Alpeille, Leville tai Tahkolle, voit järjestää After Ski-teemaiset naamiaiset vaikkapa kotonasi ja kutsua ystäväsi pitämään hauskaa villeissä bileissä! Älä siis enää viivyttele – tilaa itsellesi ja koko ystäväporukallesi superhauskat After Ski -teemaiset asut ja osallistukaa laskettelupäivän jälkeiseen hauskanpitoon.

Hakuehdot
Hakusi:

Hauskat ja omaperäiset After Ski-teemaiset asut naamiaisiin, karnevaaleille tai rinnebaariin nopealla toimituksella.

On sulla muodot Venuksen daa dirlan dirlan daa… After Ski-bileet ovat täällä! Tilaa omaperäiset ja hauskat After Ski-asut ja -asusteet Funidelian verkkokaupan laajasta valikoimasta. Tarjolla on useita erilaisia asukokonaisuuksia ja yksittäisiä asusteita sekä asustesettejä naisille ja miehille. Jokainen löytää takuuvarmasti oman suosikkinsa!

Haluaisitko olla seksikäs maatalon tyttö, rastafari, rocktähti, Baijerilainen olutta litkivä herrasmies, 80-luvun urheilija villissä kiharaperuukissa tai saksalaiszombie? Nämä ja paljon muita vaihtoehtoja tarjolla nopealla toimituksella Funidelialla. After Ski-bileiden kuningattaren valinta on ehdottomasti Viettelevä Heidi -asu naiselle, johon kuuluu seksikäs punamustavalkoinen mekko. Mikäli hiuksistasi ei saa loihdittua vaaleita palmikoita, tilaa vielä mahtava ja edullinen Itävaltalaisperuukki ja olet varmasti koko rinnebaarin edustavin vieras! Miehet voivat valita useiden eri vaihtoehtojen joukosta – mm. Lederhosen-asut ja Tirolilais-asut ja verkkapuku-asut ovat takuuvarma valinta After Skihin!

Tilaa suosikkisi ja lähde pitämään hauskaa porukalla rankan laskupäivän jälkeen!

Top