After Ski -asut ja -asusteet

Talvi koittaa ja rinteet kutsuvat! Todelliseen rinneviikonloppuun kuuluu luonnollisesti rinnebaarissa vietettävät laskupäivän jälkeiset bileet, joihin kaikki tyyliniekat saapuvat yllään hauskat ja omaperäiset After Ski-asut. Rinnebaarissa olut vaahtoaa, livebändi soittaa, laulu raikuu, lanteet notkuvat, laskulasit huurtuvat ja kaikilla on hauskaa!

Etsitkö After Skihin sopivaa asua? Olet tullut oikeaan paikkaan! Funidelian After Ski-asujen ja -asusteiden valikoima on laaja ja monipuolinen. After Ski-bileissä tyyli on vapaa – voit pukeutua Oktoberfest-tyyliin, värikkääseen laskuasuun, zombie-asuun tai somistaa laskuhousuista ja aluspaidasta koostuvan asun villeillä Funidelian verkkokaupan asusteilla, kuten solmiolla, peruukeilla, hatuilla ja kasarityylisellä asustesetillä. Mikä tyyli on suosikkisi?

Legendaarisia rinnebaaribileitä vietetään ympäri maailmaa laskettelukohteissa, mutta mikäli et ehdi Alpeille, Leville tai Tahkolle, voit järjestää After Ski-teemaiset naamiaiset vaikkapa kotonasi ja kutsua ystäväsi pitämään hauskaa villeissä bileissä! Älä siis enää viivyttele – tilaa itsellesi ja koko ystäväporukallesi superhauskat After Ski -teemaiset asut ja osallistukaa laskettelupäivän jälkeiseen hauskanpitoon.

https://www.funidelia.fi/cart
Lajittele:
Löydettiin: 207 tuotetta
Suodatin
Hakusi:
    Top