https://www.funidelia.fi/cart

Tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntö

Tietosuoja on luottamusasia ja yksityisyyden turvaaminen on meille äärimmäisen tärkeä asia, minkä vuoksi olemme muokanneet tietosuojamme noudattamaan viimeisimpiä tietosuojamääräyksiä Espanjassa ja Euroopassa. Funidelia täten ilmoittaa noudattavansa Euroopan Parlamentin ja neuvoston 27. Huhtikuuta 2016 voimaan tullutta tietosuojamääräystä 2016/679 yksityishenkilöiden tietosuojasta sekä henkilökohtaisten tietojen suojaamisesta sekä niiden käyttämisestä.

Funidelia.fi on Funiglobal Development S.L.:n (tässä tekstissä FUNIDELIA:n) vastuulla, joka on espanjalainen osakeyhtiö, joka on rekisteröity Zaragozan kaupparekisteriin, volume 4257, lehti 24, välilehti Z-63129, 2. kirjaus, yritystunnus ja verotusnumero B322370902. Se on rekisteröity osoitteeseen Calle Bari, 28. Nave H, Plataforma Logística Plaza, 50197, Zaragoza - Espanja. Voit ottaa meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta. Sähköposti: info@funidelia.fi

Tiedot, joita sinun tulee Funidelialle tilatessasi luovuttaa (ja tiedot, joita tässä tapauksessa Funidelia säilyttää) ovat sinun etu- ja sukunimesi, sähköpostiosoitteesi, toimitus- ja laskutusosoitteesi, puhelinnumerosi, tiedot tilaamistasi tuotteista, tilaussummat sekä makustapa (vain maksutapa, ei pankkitietojasi). Nämä tiedot pyydetään Funidelian ja sinun välistä sopimusta varten, joka tehdään, kun tilaat tuotteita. Voit pyytää tietojesi korjaamista, poistamista tai hävittämistä million tahansa lain määrittämissä rajoissa.

Funidelia takaa, että tietojasi käsitellään laillisesti, lojaalisti ja läpinäkyvästi. Tietojasi kerätään tiettyyn, hyvin määriteltyyn ja lailliseen tarkoitukseen, joka tässä tietosuojalinjauksessa on selitetty ja joka perustuu sinun hyväksyntääsi. Sinulla on oikeus peruuttaa hyväksyntäsi, milloin tahansa.

Funidelialla käytämme tietojasi, jotta voimme palvella sinua ja hoitaa välillämme vallitsevaa sopimusta parhaimmalla mahdollisella tavalla. (Lähetämme tilauksen oikealle henkilölle ja oikeaan osoitteeseen, reagoimme sinun pyyntöihisi ja kysymyksiisi, lähetämme sinulle kaiken tarpeellisen informaation tilauksesta ja tarjoamme parhaan mahdollisen informaation Funidelian tuotteista). Tietojesi avulla pystymme parantamaan myös sinun asiakaskokemustasi tehdessäsi ostoksia verkkokaupassamme näyttämällä sinulle tuotteita, jotka parhaiten kohtaavat kiinnostustesi ja tarpeidesi kanssa. Funidelia kostaa kaupallisia profiileja näiden tietojen avulla, jotta sinua voidaan parhaiten palvella tarjoamalla personoituja mainoksia tarpeidesi mukaan (uudelleenmarkkinointi), lähettämällä mainosviestintää, promootioita ja alennuksia (markkinointikirjeet), jotka on erityisesti kohdistettu sinun mielenkiinnon kohteidesi mukaan, mikäli olet hyväksynyt tällaiset ehdot tilatessasi.

Tietoja säilytetään niin pitkään, kuin se on prosessoinnin kannalta tarpeellista. Markkinointikommunikoinnin osalta tietoja säilytetään markkinointikommunikaatiosta kiinnostuneen suostumuksella ja vain, jos jälkimmäinen ei ole tietojen poistamista pyytänyt. Kaupallisen suhteen osalta hyödylliset tiedot säilytetään määrätyn laillisen ajan verran.

Tiedot kerätään vain ja ainoastaan tässä mainituista aidoista ja laillisista syistä ja niitä ei käytetä mihinkään muuhun.

Tässä tapauksessa informoimme sinua, että sopimuksemme täytäntöönpanon toimittamiseksi (tilauksen sinulle lähettämiseksi) tai informoidaksemme sinua tilaukseesi liittyvistä asioita prosessin aikana, voit saada viestejä tilaukseen liittyen antamiesi yhteystietojen perusteella (sähköposti tai puhelin). Edellä mainitut viestit ovat tarpeellisia tilauksesi käsittelyn kannalta. Tämän vuoksi, kunnes prosessi on päättynyt, sinun ei ole mahdollista vastustaa tietojesi käsittelyä, sillä ilman näitä tietoja emme voi hoitaa omaa osuuttamme myyntisopimuksesta. Jos laitat hyväksyntäsi kenttään, jossa kysytään lupaa käsitellä tietojasi kaupallisiin tarkoituksiin, annat meille luvan lähettää sinulle kaupallisia viestejä, joiden tarkoitus on informoida sinua alennuksista ja tarjouksista koskien mielenkiinnon kohteitasi.

Voit peruuttaa myöntymyksesi tähän kaupalliseen viestintään helposti ja ilmaiseksi kirjoittamalla osoitteeseen to Funiglobal Development S.L. Calle Bari, 28. Nave H, Plataforma Logística Plaza, 50197, Zaragoza – Espanja, tai yhteydenottolomakkeemme emme kautta.

Lyhyesti, laillinen pohja tietojesi lailliselle käsittelylle pohjautuu tarpeeseen käsitellä tietojasi, jotta kanssasi tehty osto- ja myyntisopimus voidaan laittaa täytäntöön. Se pohjautuu myös tarpeeseen prosessoida tietoja kaupallisten viestien lähettämiseen suostumuksesi pohjalta ja Funidelian perusteltujen tarpeiden pohjalta (tilastolliset tarkoitukset, markkinatutkimus, kyselyt yms.) sinun oikeutesi ja kiinnostuksenkohteesi huomioon ottaen.

Funidelia olettaa, että käyttäjän tai käyttäjän edustajan syöttämät tiedot ovat aitoja ja oikeellisia. On sinun vastuullasi päivittää omat tietosi. Sen vuoksi, olet vastuussa tietojen oikeellisuudesta ja Funidelia ei ota vastuuta virheistä asiakkaiden henkilökohtaisissa tiedoissa. Jos hyväksyt tietosuojakäytäntömme, ilmoitat, että kaikki meille tarjoamasi tiedot ovat aitoja ja ymmärrät, että olet yksinomaan vastuussa, mikäli tiedot aiheuttavat haittaa Funidelialle.

On kiellettyä lähettää henkilökohtaisia tietoja tämän verkkosivun kautta, mikäli olet alle 16-vuotias. Tästä syystä, mikäli syötät henkilökohtaisia tietoja tämän verkkosivun kautta, vakuutat meille olevasi 16-vuotias tai vanhempi.

Tämän tietosuojakäytännön hyväksyminen on pakollista, jotta voit tehdä ostoksia Funidelialla ja tai lähettää meille pyyntöjä yhteydenottolomakkeen kautta. Vierailemalla verkkosivulla, käyttäjät eivät anna mitään henkilökohtaisia tietojaan eivätkä ole siihen velvoitettuja.

Syöttämäsi tiedot voidaan laillisesti välittää palveluntarjoajillemme, EU:n talousalueen sisä- tai ulkopuolella. EU:n talousalueen ulkopuolella sijaitsevat palveluntarjoajat on suojattu Privacy Shieldilla (Yhdysvallat) tai muilla laillisilla määräyksillä. Nämä palveluntarjoajat voivat olla esimerkiksi kuljetusyrityksiä tai kolmansia osapuolia jotka liittyvät personoitujen kaupallisten viestien lähetykseen Funidelian puolesta, muiden lakiin kuuluvien palveluntarjoajien ohella.

Tarjotaksemme sinulle Klarnan maksutapoja saatamme kassalla välittää henkilötietosi yhteystietojen ja tilaustietojen muodossa Klarnalle, jotta Klarna voi arvioida, oletko oikeutettu heidän maksutapoihinsa, ja räätälöidä nämä maksutavat sinulle . Siirrettyjä henkilötietojasi käsitellään Klarnan oman tietosuojailmoituksen mukaisesti.

Funidelia on sitoutunut toteuttamaan äärimmäistä luottamuksellisuutta tietojesi käsittelyssä ja tarpeellisiin toimiin käytettäessä. Tämänhetkisen tietosuojalain mukaisesti Funidelia omaksuu oikeanlaiset turvatoimet asiakkaidensa tietojen turvaamiseksi ja lisäksi ottaa käyttöönsä toimet, jotta voi estää tietojen menettämisen, väärinkäytön, muuttamisen, luvattoman pääsyn tai hävittämisen.

Funidelialla käytämme SSL teknologiaa, joka auttaa meitä kryptaamaan tietosi ja estämään kolmansia osapuolia pääsemästä niihin käsiksi. Tärkein turvattava on kuitenkin salasanasi. Älä koskaan anna salasanaasi kolmannelle osapuolelle ja turvaa tilisi luvattomalta käytöltä.

Tarjoamasi tietoja käytetään vain tilausten prosessoimiseen ja palvelumme parantamiseen, emme koskaan välitä tietojasi kolmansille osapuolille ilman suostumustasi.

Sinulla on oikeus pyytää oikeutta nähdä tietosi, joita säilytämme sinusta. Sinulla on samoin oikeus pyytää tietojesi oikaisua, niiden käsittelyn estämistä tai käytön rajoittamista kuin myös vastustaa tietojesi käyttöä tai siirtämistä milloin tahansa, kunhan tietosi eivät enää siinä vaiheessa ole tarpeellisia niihin toimiin, joita varten ne alun perin tallennettiin (erityisesti myyntisopimuksen päätyttyä, tilauksen lähetyksen jälkeen).

Sinun oikeutesi ovat seuraavat:

  • Oikeus vastustamiseen. Voit vastustaa tietojesi käsittelyä peruuttamalla suostumuksesi, jonka olet aikaisemmin antanut. Tällöin emme voi käyttää henkilökohtaisia tietojasi kaupallisiin tarkoituksiin. Vain ja ainoastaan sopimuksen täytäntöönpanon osalta tarpeelliset muistutukset tai prosessiin liittyvistä tapahtumista ilmoittaminen ovat tällöin mahdollisia.
  • Oikeus päästä käsiksi. Sinulla on oikeus päästä käsiksi sinusta säilytettäviin tietoihin ja tarkoituksiin, niin sinun omiin tarkoituksiisi kuin viestintään kolmansille osapuolille, joko laillisista syistä tai sinun aikaisemmalla suostumuksellasi.
  • Oikeus oikaisuun. Voit muokata tietojasi ja päivittää niitä silloin kuin haluat.
  • Oikeus siirtämiseen. . Sinulla on oikeus helposti ladata tietosi käyttäjätililtäsi.
  • Oikeus hylkäämiseen. Voi pyytää tietojesi hylkäämistä, kun laillinen säilytysperiodi, joka on säätelyiden mukainen, on päättyny.

Jotta voit hyödyntää näitä oikeuksiasi, sinun tulee ottaa meihin yhteyttä viestillä yhteydenottolomakkeen, kautta tai lähettämällä postia osoitteeseen Funiglobal Development S.L. Calle Bari, 28. Nave H, Plataforma Logística Plaza, 50197, Zaragoza – Espanja. Hyödyntääksesi oikeuksiasi, sinun tulee liittää viestiin kopio henkilötodistuksestasi.

Legitimointi tapahtuu kiinnostuneen henkilön suostumuksella. Palveluntuottajamme, kuten esimerkiksi kuljetusyritykset eri maissa, voivat nähdä henkilökohtaisia tietojasi.: edps.europa.eu

Funidelian tietosuojakäytäntö on mukautettu tietosuojalakisäädökseen Espanjassa (ja Euroopassa), Euroopan Parlamentin säännös (EU) 2016/679 , 27. huhtikuuta 2016). Me voimme muokata tietosuojakäytäntöämme aika ajoin ja muuttaa mitä tahansa säännöstä tietosuojakäytännössämme lakien ja säännösten mukaisesti. Suosittelemme lukemaan tämän tietosuojakäytännön aika ajoin ennen tilauksen lähettämistä ollaksesi ajan tasalla tietosuojakäytännöistä.

Top