Star Wars -asut

Voima tulee olemaan kanssasi, kun puet nämä Star Wars -asut yllesi. Jos olet intergalaktisen saagan uskollinen seuraaja, niin et halua jättää näitä asuja välistä. Viralliset Star Wars -oheistuotteet ja lahjat löytyvät myös valikoimastamme. Olet tullut oikeaan paikkaan! Voit itse valita millä puolella Voimaa haluat olla. Täältä löydät Darth Vaderin asun (ja tietenkin naamion). Voit myös olla todellinen jedi, kuten Luke Skywalker, Kylo Ren, Boba Fett tai prinsessa Leia. Ja jos sotatanner on enemmän sinun tyyliäsi, niin voit ryhtyä oikeaksi Imperiumin iskujoukkojen sotilaaksi Stormtrooper-asujemme avulla. Täydellisiä penkkareihin, cosplayaamiseen tai teemajuhliin.

Hakuehdot
Hakusi:

Star Wars -asut upeisiin juhliin

Star Wars

Vaikka Star Wars -hahmot elävätkin hyvin kaukaisessa galaksissa, sinun ei silti tarvitse matkustaa niin kauas tavataksesi heitä tai vaikka muuttuaksesi itse yhdeksi heistä. Kaikki Star Wars -hahmot nimittäin ovat hyppysissäsi laajassa Star Wars -asujen valikoimassamme.

Netin katalogistamme löydät ylivertaisen valikoiman virallisia Star Wars -asuja ja asusteita miehille, naisille, lapsille, vauvoille sekä koirille. Puhumattakaan laajasta valikoimastamme koristeita ja juhlatarvikkeita, jotta voit järjestää fantastiset ja ikimuistoiset Star Wars -teemaiset juhlat.

Löydät meiltä asut jokaisesta Star Wars -elokuvasarjan päähahmosta.

Anna itsesi vaipua voiman pimeälle puolelle

Lado oscuro fuerza

Jos olet pimeän puolen ihmisiä, miksi et hankkisi itsellesi Lord Sith -asua tai vaikka Darth Vader -asun kopiota? Löydät myös Darth Maulin ja Kylo Renin. Valittavanasi on myös kapteeni Phasma, Imperiumin Iskujoukkojensotilaat tai Tulisotilaat, joita nähtiin elokuvassaEpisode VII : The Force Awakens.

Seuraa voiman valoisaa puolta

Seuraa voiman valoisaa puolta

Jos taas koet kuuluvasi valoisalle puolelle, täytyy sinun hankkia itsellesi Jedi-asu, kuten Obi Wan Kenobin tai Luke Skywalkerin asu. Valikoimistamme löytyvät myös liittolaisten, kuten Prinsessa LeianHan Solon tai Chewbaccan asut. Ja muista, että ”jos mahtavaksi Jedi-mestariksi haluat tulla, Yoda-asu on päällesi laitettava”.

Kaikki sai alkunsa kaukaisesta galaksista...

Star Wars on yksi elokuva-alan historian suurimpia virstanpylväitä. Elokuvat ovat maailmankuuluja ja niitä katsovatkin useat eri sukupolvet maailman joka kolkassa. Elokuvien suosio on ainutkertainen.

Tämä eeppinen saaga esittelee jo olemassaolevan kavalkadin hahmoja, kuten Luke Skywalkerin, Prinsessa Leian, Han Solon, Darth Vaderin, Imperiumin iskujoukkojen sotilaat, Mestari Yodan, Obi Wan Kenobin ja jopa palkkionmetsästäjä Boba Fettin. He ovat päähenkilöt unohtumattomissa kohtauksissa, joista on muodostunut klassikoita.

George Lucasin luoman ensimmäisen elokuvan julkaisun jälkeen vuonna 1977 Star Wars -universumi on laajentunut ja jatkaa laajentumistaan ja sen fanikunta kattaa jo miljoonia.

Sen suosio ja tunnettuvuus takaa sen, että Star Wars on aina täydellinen valinta esimerkiksi teemajuhlien järjestämiseen. Valikoimastamme löytyvät asut sopivat täydellisesti myös joulu- tai syntymäpäivälahjaksi.

Star Wars -tarina

Star Wars

Star Wars on amerikkalainen avaruuteen sijoittuva tuotesarja, joka pohjautuu George Lucasin luomaan elokuvasarjaan. Se kertoo useiden hahmojen seikkailuista ”kauan sitten kaukaisessa galaksissa”.

Elokuvasarja alkoi vuonna 1977 ilmestyneellä elokuvalla Tähtien sota, josta tuli pian maailmanlaajuinen popkulttuuri-ilmiö. Se jatkoi suosiotaan myöhemmin julkaistuilla elokuvillaan ja sen suosio on nyt maailmanlaajuinen.

Juoni pyörii loputtoman hyvän ja pahan välisen taistelun ympärillä: kyse on voiman pimeän ja valoisan puolen välisestä ainaisesta kamppailusta, jossa kohtaavat kauhistuttava ja hallitseva Galaktinen Imperiumi ja Kapinaliitto, joka yrittää palauttaa galaksiin rauhan ja järjestyksen.

Star Wars -elokuvat ovat toiminnantäyteisiä elokuvia, jotka sisältävät kiihkeitä valomiekkakaksinkamppailuja sankarien ja pahisten välillä. Mukaan mahtuu myös galaktisia matkoja valon nopeudella kaukaisille planeetoille, joita asuttavat oudot otukset. Toisinaan sankarit lähtevät suorittamaan vaarallisia tehtäviä, joissa todellinen rohkeus punnitaan. Tällaiset kohtaukset ovat Star Wars -elokuvien upempia ja mieleen jäävimpiä.

Elokuvat ovat täynnä erilaisia tunteita, salaliittoja, pettämisiä ja liittoutumisia, perheen sisäisiä konflikteja, sisäisiä (ja ulkoisia) muutosprosesseja, todellista ystävyyttä ja jopa muutamia romansseja. Kuuluisa sarjan tunnusmusiikki, jonka voimme kuulla elokuvien alussa ja joka on myös Imperiumin marssin tunnusmusiikki, on noussut huikeaan suosioon elokuvasarajan fanien keskuudessa.

Funidelia-verkkokauppa tarjoaa laajan valikoiman Star Wars -asuja kaikenlaisille faneille, aina sellaisista superfaneista, jotka osaavat nimetä kaikki hahmot ja galaksit, elokuvasarjan vasta löytäneisiin faneihin. Valinnanvara on suuri sekä asujen hinnoissa että tyyleissä. Tältä osastolta löydät laajan valikoiman niin edullisia, kuin deluxe-versioitakin asuista.

Kaikki asut, mitä voit kuvitella

 Star Wars

Löydät netin asukatalogistamme laajan valikoiman Star Wars -asuja.

Valikoimaamme kuuluu kaikki Star Wars -elokuviin liittyvä, mitä voit kuvitella. Kaikki asumme ovat lajiteltu sukupuolen, tyylin ja koon mukaan. Asujen lisäksi löydät loputtoman valikoiman asusteita, jotka lisäävät asuusi sen viimeisen silauksen. Hanki täältä Star Wars -kypärät, naamiot, käsineet, valomiekat ja meikit, sillä niiden avulla saat aikaan asun, joka ei hevillä unohdu.

Tarvitsitpa asun sitten penkkareihin, halloweeniksi, naamiaisiin tai omiin kokoelmiisi, muista että Funidelia on aina käytettävissäsi.

Vietä upea päivä, viikko tai niin kauan kuin haluat upeiden Star Wars -asujemme kanssa. Matkusta kanssamme Tatooinelta Coruscantille ja Endorilta Naboolle!

Star Wars: useiden episodien tarina. Meiltä löydät kaikki asut!

Star Wars

Olemme nähneet lukemattomia unohtumattomia hahmoja elokuvasarjassa aina siitä lähtien, kun ensimmäinen Star Wars -elokuva, nimeltään Tähtien sota ilmestyi valkokankaille vuonna 1977.

Ensimmäinen trilogia keskittyy kapinallisten yrityksiin tuhota Imperiumin pelottavin ase, eli Kuolemantähti. Kyseessä on ase, joka kykenee tuhoamaan kokonaisen planeetan kerralla. Seikkailujen aikana tutustumme niin voiman valoisalla, kuin pimeällä puolella oleviin hahmoihin ja heidän erityistaitoihinsa.

Kolme ensimmäistä elokuvaa (kroonisessa järjestyksessä) tutustuttivat meidät suureen hahmokavalkaadiin, joihin kuului myös joitain elokuvahistorian kuuluisimmista hahmoista. Onhan olemassa tietyt hahmot, joita ilman Star Wars -teemaiset juhlat eivät vain onnistuisi. Seuraavaksi esittelemme sinulle asut, jotka sinun on hankittava onnistuneisiin penkkareihin, halloween-juhliin tai naamiaisiin!

Darth Vader: voiman pimein puoli

Darth Vader

Tapasimme Darth Vaderin jo ensimmäisessä elokuvassa. Hän on galaksin pelätyin pahis, joka pukeutuu pelkästään mustaan ja käyttää mustaa kypäräänsä, jonka tarkoituksena uhata ja tuottaa pelottava ja rahiseva tunnusomainen ääni. Hän on Galaktisen Imperiumin armoton palvelija.

Darth Vader on yksi popkulttuurin ikonisimmista vihollisista ja hänet on nostettu suurimpien fiktionaalisten hahmojen ja pahisten listan kärkisijoille, joten häneksi pukeutuminen on loistava idea.

Mitä olisi naamiaiset ilman Darth Vader -asua? Et varmasti jää keneltäkään huomaamatta tässä ikonisessa kypärässä, pitkässä viitassa ja pahamaineisessa tummassa puvussa. Löydät upeasta Darth Vader -asujen valikoimastamme varmastikin yksi tai kaksi, joista varmasti pidät. Voit valita edullisen tai deluxe-version, sillä meiltä löydät ne kaikki.

Luke Skywalker -asut: voiman valoisa puoli

Luke Skywalker

Luke Skywalkerin hahmoa näyttelee Mark Hamill. Hän on tärkeä osa Kapinaliittoa taistelussa Galaktista Imperiumia vastaan, sekä Jedi-mestari Obi-Wan "Ben" Kenobin oppipoika, joka harjoittelee tullakseen vahvimmaksi Jediksi! Hän on ehkä koko elokuvasarjan suurin sankari.

Ensimmäisissä seikkailuissaan Kapinaliiton riveissä hän käyttää vaaleaa kaapua ja vyötä. Valmistuttuaan viralliseksi Jediksi, hän käyttää tummempaa vaatetusta osoittaakseen Jedi-soturin kypsyytensä.

Luke Skywalker -asu on elintärkeä kaikille, jotka ovat voiman valoisalla puolella!

Prinsessa Leia: omistautunut kapinallinen

Prinsessa Leia: omistautunut kapinallinen

Rakastavaa ja rohkeaa Prinsessa Leiaa näyttelee edesmennyt Carrie Fisher. Hän on Alderaan-nimisen planeetan prinsessa ja Imperiumin senaatin jäsen, sekä Kapinaliiton agentti. Hän onnistuu pysäyttämään pahan Sithlordi Darth Vaderin ja auttaa Imperiumin turmiollisen superaseen, Kuolemantähden tuhoamisessa.

Jos harkitset pukeutumista Kapinaliiton sankarittareksi, löydät tältä osastolta valikoiman asuja eri versioissa.

Löydät meiltä esimerkiksi kaikkien aikojen klassisimman Prinsessa Leia -asun valkoisine kankaineen ja vöineen, aivan kuten ensimmäisessä saagan elokuvassa nimeltä Tähtien sota.

Hieman seikkailunhaluisimmille ihmisille, jotka haluavat hallita ja erottua joukosta, on valikoimassamme Prinsessa Leia Orja -asu, joka sisältää kultaiset bikinit. Leia nähtiin tässä asussa hänen ollessaan vankina Jabba the Huttin palatsissa.

Han Solo -asut: hurmaava varas

Han Solo -asut: hurmaava varas

Han Solo on elegantein, rakastettavin ja veitikkamaisin salakuljettaja koko galaksissa, joka päätyy Kapinaliiton yhdeksi tärkeimmistä hahmoista. Hahmoa esittää Harrisson Ford, joka matkustaa Millennium Falcon -aluksellaan.

Hanilla on aina seuranaan lentäjäystävänsä Chewbacca, joka on legendaarinen Wookiee-soturi.

Perinteiseen asuun kuuluvat valkoinen t-paita, jonka päällä on musta liivi, tummat housut, joissa on punainen raita, sekä korkeat saappaat.

Hän kantaa tietenkin mukanaan laserasettaan asevyössään. Asetta on kätevää pitää valmiina, sillä koskaan ei voi tietää mitä tuleman pitää. Jos pidät toiminnasta, niin Han Solo -asu on täydellinen valinta sinulle.

Jedi-asut: sanoiko joku, että Jedejä ei enää ole?

Jedi-asut

Luodaksesi tasapainon valoisan ja pimeän puolen välillä juhlassa ja nostaaksesi hauskuusastetta, tarvitset Jedi-asun. Tutki fantastista rauhan puolustajien asuvalikoimaa netissä. Asu koostuu yleensä kaavusta, viitasta, asekotelosta sekä tietenkin lasermiekasta.

Star Wars -universumin merkittävimmät Jedit ovat Mestari Yoda, Obi Wan Kenobi, Anakin Skywalker ja Luke Skywalker. Löydät heidän kaikkien asut Funidelia-verkkokaupasta. Seuraa vaistojasi ja olkoon voima kanssasi.

Droidi-asut: Kyllä! Nyt löysit etsimäsi

Droidi-asut: Kyllä! Nyt löysit etsimäsi

Erottamaton droidiparivaljakko C3PO ja R2D2 kuuluvat Star Wars -elokuvasarjan tärkeimpiin hahmoihin. He ovat itse asiassa ainoat hahmot, jotka ovat esiintyneet joka ikisessä episodissa.

Droidit ovat meneväistä tyyppiä ja aina siellä, missä tarvitaan apua. Ilman niitä päähahmot eivät olisi pärjänneet taistelussa pahaa vastaan ja galaksin kohtalo olisi ollut enemmän kuin vaakalaudalla.

Myös viimeaikaisemmat droidit, kuten BB8 löytyy valikoimastamme. BB8 auttoi kuningasta seuraamaan kohtaloaan.

Iskujoukkojen asut: Imperiumin sotilaat

Disfraces de Stromtrooper

Iskujoukkojen sotilaat tunnetaan myös nimellä Stormtrooperit. He ovat Glaktisen Imperiumin armeija ja kapinayritykset torjuva voima. Heidät tunnustaa sankomaisista kypäristään ja valkoisesta haarniskastaan. He ovat tunnettuja erinomaisesta tähtäyskyvystään.

Funidelia-verkkokaupasta löydät laajan valikoiman eri versioita Iskujoukkojen sotilaiden asuista niin aikuisille kuin lapsillekin. Tutustu kaikkiin eri malleihin verkon katalogissamme ja liity galaksin suurimpaan armeijaan.

X-siipisen lentäjien asut: Kapinaliiton lentäjät

Disfraces de X-Wing

Kapinaliiton puolella taistelevat X-siipisen lentäjät, jotka yrittävät tuhota Imperiumin taistelujoukot. Heidät tunnistaa helposti oransseista asuistaan ja valkoisista kypäristään. Itse Luke Skywalker taisteli kapinaliiton armeijan puolella Red Squadron -nimisessä X-siipisessä, tavoitteenaan tuhota Kuolemantähti.

Hahmoja Imperiumin vastaisku -elokuvasta

Hahmoja Imperiumin vastaisku -elokuvasta

Seikkailu jatkuu tässä Star Wars -jatko-oasassa, joka esittelee useita uusia hahmoja, joiden asut löytyvät myös Star Wars -asujen valikoimistamme. Tässä elokuvassa pääsemme tapaamaan Yodan, joka on pienikokoinen, mutta voimakkain Jedi koko galaksissa. Tapaamme myös Boba Fettin, jonka tavoitteena on vangita Han Solo ja hänen ystäväns¨ Lando Calrissian, joka myös liittyy Kapinaliittoon.

Hahmoja Jedin paluu -elokuvasta

Hahmoja Jedin paluu -elokuvasta

Jedin paluu (1983) on ensimmäisen trilogian viimeinen osa. Tässä elokuvassa esiintyvä keisari Palpatine on yksi Star Wars -sarjan pelätyimmistä ja voimakkaimmista pahiksista. Hän tuntee eniten voiman pimeän puolen salaisuuksia ja häntä saattaa aina punainen henkivartijakaarti.

Näemme elokuvassa myös Jabba the Hutt -hahmon, joka on outo, limaisen näköinen rikollinen, joka muistuttaa ulkonäöltään rupikonnan ja etanan sekoitusta. Hän elää Tatooinen palatsissa ja on etsintäkuuluttanut Han Solon palkkiota vastaan.

Pääsemme myös tapaamaan suloiset nallekarhumaiset Ewokit, jotka olivat tärkeässä osassa kapinallisten tukena eeppisen Endorin taistelun aikana.

Star Wars: tarina jatkuu esiosatrilogialla

Star Wars

Toinen trilogia kuvattiin vuosia episodi VI:n jälkeen. Tämä esiosa kertoo tarinan siitä, mitä tapahtui ennen aiemmin julkaistuja elokuvia kolmen episodin muodossa: Pimeän uhka (1999), Kloonien hyökkäys (2002) ja Sithin kosto (2005).

Tässä trilogiassa näemme, kuinka Palpantine kehittelee suuren salaliittoteorian tullakseen keisariksi ja hallitakseen galaksia. Näemme myös, miten Darth Vaderin hahmosta tuli sellainen kuin se on ja kuinka keisari nousi valtaan. Kuulemme myös tarinan Ben Kenobista ja Anakin Skywalkerista ja siitä, miksi Obi-Wan Kenobi odotti keskellä autiomaata jotakin tapahtuvaksi. Kloonisotilaat kääntyivät tuolloin Jedejä vastaan sekä jahtasivat ja tappoivat heitä käskyn 66 mukaan.

Tarinan uudet hahmot

Tarinan uudet hahmot

Star Wars -elokuvasarjan myötä olemme tutustuneet lukuisiin uusiin hahmoihin, jotka muodostavat nyt myös osan Star Wars -asujemme valikoimasta. Muutaman mainitaksemme, löydät meiltä kauniin Padme Amidalan, eli Naboon kuningattaren asun ja Darth Maulin, eli pahan sithin asun, jonka esiintyminen elokuvassa jätti suuren vaikutuksen Star Wars -faneihin.

Tapaamme myös Anakin Skywalkerin, Obi Wan Kenobin nuoren oppipojan ja seikkailuseuralaisen, joka joutuu houkutelluksi voiman pimeälle puolelle. Lisäksi tapaamme Jango Fettin, joka on galaksin kuuluisin palkkionmetsästäjä. Totta kai näemme myös Kloonisotilaat, jotka ovat Iskujoukkojen sotilaiden aiempi versio ja Imperiumin armeijan sotilaita.

Ei sovi unohtaa myöskään pahaenteistä kreivi Dookua tai kenraali Grievousta, jotka ovat myös uudempien hahmojen joukossa.

Star Wars: viimeinen trilogia, joka häiritsee galaksin rauhaa

Star Wars: viimeinen trilogia, joka häiritsee galaksin rauhaa

30.lokakuuta vuonna 2012 Disney ilmoitti Lucasfilmin liitoksesta sen tytäryhtiöksi ja kertoi suunnittelevansa uutta trilogiaa, eli jatko-osaa aiemmin julkaistuille elokuville. Tarina tulisi siis sijoittumaan myöhemmille vuosille. Kyseessä on uusi spin-off-trilogiasarja, joka toimisi lisäyksenä jo ilmestyneelle kuudelle elokuvalle.

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens on viimeisen trilogian ensimmäinen osa. Fanien innostukseksi näyttelijäkaartiin kuuluivat jälleen Harrison Ford, Mark Hamill ja Carrie Fisher, jotka näyttelivät Han Soloa, Luke Skywalkeria ja Prinsessa Leiaa. Sen lisäksi, että vanhat suosikit palasivat, esiintyi uudella trilogialla myös lukuisia uusia hahmoja

Rey-asut: The Force Awakens

Rey-asut: The Force Awakens

Rey on Jakku-planeetalla asuva romunkerääjä ja selviytyjä, jonka luonteen on kovettanut elämä karulla aavikkoplaneetalla. Kun karkulaisdroidi BB-8 pyytää häneltä apua, Rey huomaa joutuneensa keskelle galaksin laajuista konfliktia ja liittyy lopulta vastarinnan puolelle, jota johtaa Leia Organa.

Kylo Ren -asut: pimeän puolen nousu

Kylo Ren -asut: pimeän puolen nousu

Kylo Ren on Reyn ykkösvihollinen ja The Force Awakens -elokuvan pääpahis.

Kylo Ren on pimeä soturi, jossa voima on vahvana. Hän komentaa ensimmäisen ritarikunnan tehtäviä temperamentilla, joka on yhtä tulinen kuin hänen erikoinen lasermiekkansa.

Galaksin täydeltä hauskuutta mielenkiintoisimpien Star Wars -parien avulla

 Star Wars

Jos haluat tuplata hauskuuden seuraavissa naamiaisissasi, on Star Wars -duoksi pukeutuminen paras tapa tehdä se. Yhdistäkää ystäväsi tai kumppanisi kanssa suosikkihahmonne ja näytelkää vaikka elokuvien suosituimpia kohtauksia.

Mahdolliset hahmojen yhdistelmät ovat rajattomat, sillä sisältäähän elokuvasarja niin monia upeita hahmoja. Seuraavien listaamiemme duojen lisäksi myös Darth Vader ja Iskujoukkojen sotilas, Palpatine ja kaartin jäsen tai X-siipisen lentäjä olisivat loistavia parivaljakoita. Tai miten olisi trio? Yksi hyvä esimerkki on Jabba the Hutt, Boba Fett ja Prinsessa Leia orjana (seksikäs versio).

Mielikuvitus ei tunne rajoja, kun pukeudumme. Anna sen siis laukata vilkkaana ja ala etsimään sivuiltamme uutta lempipukuasi!

Darth Vader ja Luke Skywalker

Darth Vader ja Luke Skywalker

Darth Vaderin ja Luke Skywalkerin suhde on yksi elokuvasarjan ristiriitaisimmista. Yhdessä he ovat rakentaneet Star Wars -historian muistettavimpia ja tärkeimpiä kohtauksia, mukaan lukien lasermiekkataisteluita ja tunteiden täyteisiä keskusteluja, jotka sisältävät häkellyttäviä paljastuksia. Täydellinen asuvalinta isälle ja pojalle, eikö?

Han Solo ja Prinsessa Leia

Han Solo ja Prinsessa Leia

Han Solo ja Prinsessa Leia ovat elokuvasarjan rakastetuin pariskunta. Heidät nähdään sekä sarkastisissa että romantiikan täyteisissä kohtauksissa, mikä on saanut fanit ihastumaan heihin.

Täydellinen asuvalinta rakastuneelle pariskunnalle.

Obi Wan Kenobi ja Anakin Skywalker

Obi Wan Kenobi ja Anakin Skywalker

Obi Wan Kenobi ja Anakin Skywalker ovat kaksi ystävystä, jotka ovat aina valmiina toimintaan. Heidät voi nähdä trilogian toisessa osassa. Heillä on myös kireätkin hetkensä, mutta siitä huolimatta tämä Jedi-soturipari täydentää toisiaan paremmin kuin hyvin taisteluissa.

Han Solo ja Chewbacca

Han Solo ja Chewbacca

Han Solo ja Chewbacca ovat yksi elokuva-alan historian dynaamisimmista duoista ja ovat olleet erottamaton parivaljakko siitä lähtien, kun he tapasivat vuoden 1977 elokuvassa. He pitivät seuraa toisilleen kaikilla seikkailuillaan Star Wars -universumin pahamaineisimmalla ja nopeimmalla romukasalla, eli Millennium Falcon -avaruusaluksella. Tämä asuvalinta sopii mainiosti parhaille ystävyksille, jotka rakastavat seikkailuja.

Rey ja Kylo Ren

Rey ja Kylo Ren

Kylo Ren ja Rey ovat kaksi tuoretta kasvoa, jotka näemme ensikertaa Episodi VII:ssä. Täydellinen idea elokuvasarjan uudemmille faneille.

Droidipari: C3PO ja R2D2

Droidipari: C3PO ja R2D2

Älä myöskään unohda droideja! Star Wars -asujen valikoimastamme löydät myös asuja kuuluisimmalle robottiduolle kautta elokuva-alan historian. Nämä robotit tunnetaan nimellä C3PO ja R2D2.

Top