Disney-prinsessa-asut

Elä omaa satuasi ja pue päällesi Disney-prinsessa-asu. Nämä maagiset asut naisille ja tytöille saavat unelmat toteutumaan... Ryhdy prinsessaksi, joksi tulemisesta olet aina uneksinut Frozen-asusi avulla. Voit pukeutua myös Prinsessa Ruususeksi tai muuttua Lumikiksi tai Tuhkimoksi. Disney World pääsee huomion keskipisteeksi tämän asukokoelman myötä. Sinun tarvitsee vain valita kokosi ja ottaa mukaan joitain asusteita pukuasi viimeistelemään ja sinusta on pian tullut kaunis, lumottu prinsessa. Disney-prinsessat odottavat sinua Funidelia-verkkokaupassa, jotta voisit astua päärooliin ja herättää ikimuistoiset tarinat jälleen henkiin.

Hakuehdot
Hakusi:

Disneyn Prinsessat

Disneyn Prinsessat

Haluaisitko olla huomion keskipisteenä edes muutaman tunnin ajan? Oletko koskaan unelmoinut Prinssi uljaan saapuvan luoksesi valkealla ratsullaan, vievän sinut pois ja elävän kanssasi satumaailmassa onnellisesti elämänne loppuun saakka? Jos olet unelmoinut prinsessana olosta pienestä lähtien, Funidelia auttaa sinua saavuttamaan unelmasi.

Koskaan ei ole liian myöhäistä muuntautua upeaksi prinsessaksi ja Funidelia-verkkokatalogistamme löydät laajan valikoiman Disney-prinsessa-asuja sekä lapsille, että aikuisille.

Löydät meiltä myös valtavan määrän asusteita, joiden avulla täydennät upeaa mekkoasi.

Me Funidelia-verkkokaupassa uskomme, että vain taivas on rajana, kun kyse on pukeutumisesta hauskoihin asuihin. Kuka tahansa - ikään ja sukupuoleen katsomatta - voi olla Disney-prinsessa.

Uskomme myös, että nämä asut olisivat loistava joulu- tai syntymäpäivälahja. Kuka pikkutyttö ei haluaisi olla jouluna kuusen alla prinsessana? Yllätä tyttäresi tänä vuonna Disney-prinsessa-asulla Funidelia-verkkokaupasta!

Disney-prinsessa-asut

Disney-prinsessa-asut

Tervetuloa Disney-prinsessojen maailmaan Funidelia-verkkokaupassa. Täältä löydät laajimman valikoiman ikonisimpia Disney-mekkoja kuuluisimmista Disney-elokuvista.

Löydät meiltä kauniin Tuhkimon mekon, ikonisen Lumikin mekon sekä tietenkin viimeaikaisempien elokuvien sankarit, kuten kuuluisat Arendellen siskokset Annan ja Elsan. Valikoimistamme eivät jää uupumaan myöskään Vaiana- tai Avalorin Elena -asut, jotka ovat tulleet tutuiksi hiljattain julkaistuista Disney-elokuvista. Kuulostaa hyvältä, eikö?

Älä huoli, jos tietämyksesi Disneyn prinsessoista on hieman ruosteessa, sillä me voimme auttaa. Perehdytäänpä hetki kuuluisimpiin prinsessoihin. Kaikille nimet Belle tai Aurora eivät valttämättä herätä kelloja, tai ehkä olet isä etsimässä pikkutytöllesi asua ja olet hieman hukassa...Tyttöjen juttuja!

Juuri siksi tarjoamme lyhyen oppaan Disneyn prinsessojen maailmaan heille, jotka eivät tunne aihealuetta erityisen hyvin. Haluamme, että valitset parhaan Disney-prinsessa-asun juuri sinun tyttärellesi. Aloitetaan!

Elsa-asu (Arendellen kuningaskunta)

Disfraz de Frozen

Ennen kuin aloitamme, tehdään yksi asia selväksi: kaikki Disneyn prinsessat ovat upeita. Jokaisella heistä vain on jotain ainutlaatuista, jonka ansiosta he eroavat muista prinsessoista. Mietitäänpä esimerkiksi Frozen-elokuvan Elsaa. Mitä muuta hänellä on luonnonkauneutensa lisäksi, jota muilla prinsessoilla ei ole? Hänellä on maagisia voimia, joilla hän voi muokata lunta ja jäätä! Tämän ansiosta hän on todellinen Arendellen lumikuningatar! Silmää räpäyttämättä hän voi muuttaa mitä tahansa jääksi. Hrrr, kylmää!

Hänen pitkä vaalea lettinsä ja kirkkaat, siniset silmänsä ovat ominaisuuksia, joiden ansiosta hän on yksi kauneimmista ja ihastuttavimmista Disney-prinsessoista. Upean kokonaisuuden täydentävät hänen tunnusomainen satiininen sininen mekkonsa, jota koristavat lumihiutaleet.

Ei ole mikään ihme, että Elsan mekko on pikkutyttöjen halutuin mekko. Hänen mekkonsa eroaa täysin muiden prinsessojen asuista ja se on erityisesti suunniteltu suojaamaan häntä kylmyydeltä.

Frozen-elokuvasta puhuttaessa ei sovi unohtaa toista upeaa päähahmoa, Annaa, joka on Elsan pikkusisko. Häntä voisi luonnehtia rohkeaksi, viattomaksi ja kömpelöksi. Hän ja Elsa eivät näytä samalta, sillä Annan hiukset ovat punaiset, ja hänen kasvoillaan on söpöjä pisamia. He molemmat asuvat yhdessä Arendellessä ja viettävät myös paljon aikaa keskenään.

Funidelia-verkkokaupasta löydät laajan valikoiman erilaisia Elsa- ja Anna-asuja. Kuka tahansa pikkutyttö rakastaisi näitä mekkoja! Jos tyttäresi ei saa katsettaan irti tv:stä, kun Frozen-elokuva on päällä tai hän rakastaa laulaa hittibiisiä Taakse jää (let it go), niin olet löytänyt hänelle täydellisen Disney-asun.

Klassikko, joka on aina muodissa: Lumikki-asut

 Lumikki-asut

Oi, Lumikki! Tuo karismaattinen Disneyn prinsessa, joka voittaa puolelleen kaikkien sydämet. Hänen lyhyt ruskea tukkansa ja alkuperäinen sinikeltainen mekkonsa ovat piirteitä, jotka erottavat hänet muista prinsessoista.

Kuten kaikki tiedämme, Lumikki on hänen valtakuntansa kaunein nuori nainen, vaikka hänen ilkeällä äitipuolellaan onkin vaikea sitä hyväksyä. Tunnetko lisäksi ketään muuta prinsessaa, joka Lumikin tavoin asuisi keskellä metsää mökissä – ja vielä seitsemän kääpiön kanssa?

Jos olet aina halunnut olla kuin sadun ihana Lumikki, voit herättää unelmasi eloon loistavalla valikoimalla Lumikki-asuja ja -asusteita, joita löydät Funidelia-verkkokaupastamme. Meiltä löydät nimittäin asut kaikille: naisille, lapsille, koirille ja tietenkin myös miehille.

Sen lisäksi Disney-prinsessa-asuja löytyy eri versioissa ja tyyleissä, aina seksikkäistä ja lyhyistä korsettiversioista pitkiin ja löysempiin malleihin. Voit valita myös, haluatko mukaan asusteita vai et.

Löydät valikoimastamme totta kai myös alkuperäiset ja klassiset tyylit mekoista, sekä lasten suloiset mekot.

Tulet varmasti olemaan pukeutumiskilpailujen voittaja näiden upeiden asujen kanssa. Jos rakastat erottua joukosta, niin tulet takuulla onnistumaan siinä näiden Disneyn prinsessa-asujen avulla. Jos Lumikki ei ole suosikkiprinsessasi, niin jatka lukemista, sillä esittelemme myös muita Disneyn prinsessoja!

Tuhkimo-asut

Tuhkimo-asut

Onko mitään parempaa, kuin pukeutua Tuhkimoksi? Tuhkimon loi alun perin ranskalainen kirjailija Charles Perrault, mutta sen jälkeen tarinasta on tehty useitakin moderneja versioita, jotka ovat luoneet Tuhkimon tarinasta yhden kaikkien aikojen suosituimmista Disney-elokuvista.

Tunnetuin Tuhkimo-elokuva on animoitu versio, joka julkaistiin vuonna 1950.

Tämä oli Tuhkimon ensiesiintyminen ja mukana olivat tietenkin Lady Tremaine, hyvä haltijatar, sekä rumat siskopuolet Drizella ja Anastasia. Elokuva sai kolme Oscar- ehdokkuutta, joista yksi tuli elokuvan upeiden musiikkien ansiosta.

Monia vuosia myöhemmin, vuonna 2015, satu herätettiin uudelleen henkiin näyteltynä elokuvana. Elokuvaa tähdittävät Lily James Tuhkimon roolissa, tunnetu näyttelijä Cate Blanchett ilkeänä äitipuolena, Helena Bonham Carter Hyvänä haltijattarena ja tietenkin kuuluisa Richard Madden uljaana prinssinä.

Elokuva huomattiin sen upeiden näyttelijäntaitojensa ansiosta, mutta myös henkeäsalpaavan ja palkintoja voittaneen Lily Jamesin päällä nähdyn mekon vuoksi.

Löydät tietenkin kopion tästä Tuhkimo-mekosta niin naisille kuin lapsillekin Funidelia-verkkokaupasta. Tee lapsuuden unelmistasi totta!

Pahatar-asu ja Prinsessa Ruususen mekot

Pahatar-asu ja Prinsessa Ruususen mekot

Prinsessa Ruusunen, eli Aurora on yksi kaikkien aikojen kuuluisimmista Disney-prinsessoista.

Prinsessa Aurora on päähenkilö sadussa, joka perustuu ranskalaisen kirjailija Charles Perraultin vuonna 1697 julkaistuun kirjaan Hanhiemon tarinoita. Grimmin veljekset ottivat vuonna 1812 ilmestyneeseen satuunsa inspiraatiota Perraultin tarinasta ja julkaisivat heidän versionsa Prinsessa Ruususesta. Satu kertoo Auroran tarinan. Hän nukkuu 100 vuotta syvässä unessa, kunnes hänet pelastaa komea prinssi suudelmallaan. Aurora tunnetaan luonnonkauneudestaan, kalpeasta ihostaan, pitkästä vaaleasta tukastaan, kauniista silmistään ja hoikasta olemuksestaan. Hän on siis todellinen kaunotar! Hän käyttää mielellään pitkiä mekkoja, mutta upein Prinsessa Ruususen käyttämistä mekoista on hänen vaaleanpunainen asunsa. Toinen hänen tunnetuista mekoistaan on sininen, jossa hän loistaa tanssiessaan prinssinsä kanssa.

Jos aiot osallistua Disney-teemaisiin naamiaisiin, etkä vielä tiedä kuka prinsessoista haluaisit olla, niin älä huoli! Meidän netin valikoimastamme löytyy laaja valikoima niin muitakin prinsessa-asuja, kuin Arora-mekkoja tytöille ja naisille. Valitsitpa sitten deluxe- tai perusversion, voit olla aito Disneyn prinsessa kokonaisen illan tai niin kauan, kuin haluat! Jos taas kuulut pimeälle puolelle, eikä valoisa Prinsessa Ruusunen ole tyyliäsi, et todennäköisesti voi vastustaa Pahatar-asujamme, joita meillä on tarjota.

Kaiken pahan valtijattaren asut ovat saaneet inspiraationsa Angelina Jolien Pahatar-tulkinnasta vuoden 2014 elokuvassa. Hän on pitkä, laiha ja kalpea, kuin lakana. Hänen vaatteensa kuvastavat hänen pimeää ja pahaa luonnettaan.

Pahattaren tarina

Olipa kerran suuri juhla vauvan kunniaksi, johon kaikki kuningaskunnan keijut oli kutsuttu – yhtä lukuunottamatta, sillä kuningas unohti kutsua erään vanhan keijun. Keiju saapui juhlaan, mutta oli todella vihainen. Juhlan muut keijut lupasivat pikkuvauvalle vuorollaan jotakin. Hyvät keijut toivoivat hänelle hyvää ja lupasivat seuraavaa: ”Kasvakoon hän maailman kauneimmaksi tytöksi! Tulkoon hän laulamaan ja tanssimaan kuin enkeli! Tulkoon hän elämään onnellisena!” Näin kaikki keijut siunasivat lapsen ja antoivat hänelle kauniita lahjoja.

Kun tuli vanhan keijun vuoro, hän sanoi: ”Kun tytär on kuusitoistavuotias, hän koskettaa värttinää ja kuolee!” Kuningas ja kuningatar olivat järkyttyneitä ja anoivat, että keiju antaisi heille anteeksi ja peruisi taikansa, mutta hän kieltäytyi. Kun muut keijut näkivät kuninkaan ja kuningattaren itkemässä, he sanoivat: ”Emme voi täysin purkaa vanhan keijun loitsua, mutta voimme totisesti muuttaa sitä. Lapsenne ei tule kuolemaan, kun koskettaa värttinää, vaan hän tulee vaipumaan syvään uneen sadan vuoden ajaksi. Sitten saapuu uljas prinssi, joka herättää hänet.”. Tämän kuultuaan kuningas ja kuningatar olivat hyvin helpottuneita. Kuningas kuitenkin kielsi kuningaskuntansa kansalaisia kehräämästä, ettei prinsessa tulisi koskaan koskemaan värttinään.

Tätä tarinaa pidetään Disneyn romanttisimpana ja kauniimpana rakkaustarinana. Jos tarina oli sinulle kuitenkin liian hempeä, ja pimeä puoli vetää sinua puoleensa,Pahatar-asusi odottaa sinua tällä osastolla...

Pahatar on yksi suosituimmista ja tunnistetuimmista Disneyn pahiksista tummine ja elegantteine tyyleineen, dramaattisine ja yliampuvine eleineen ja rajoittamattomine arsenaaleineen taikaloitsujaan.

Hän käyttää pitkää ja tummaa mekkoa, joka peittää hänen kaulansa. Kädessään hänellä on aina valtikka, jonka avulla hän voi langettaa loitsuja. Pahattaren tunnistaa päässään olevasta koristeesta, joka todella kuvastaa hänen ilkeyttään. Hän liikkuu hitaasti ja hymyilee hyvin harvoin. Hänen sormensa ovat pitkät ja hänen kyntensä ovat aina kirkkaanpunaisiksi lakatut.

Pahatar ei tietenkään kuulu Disneyn prinsessojen joukkoon, mutta hänet täytyi ottaa mukaan, sillä onhan hän tunnusomaisimpia Prinsessa Ruususen tarinan hahmoja.

Pahatar-asuja on saatavilla niin aikuisille, kuin lapsillekin. Kuka sanoi, että kaikki tytöt haluaisivat pukeutua pelkästään prinsessoiksi?

Bella-asu

Bella-asu

Löydät Disney-prinsessa-asujen joukosta valikoiman mekkoja ja asuja, jotka sopivat eri hahmoille ja persoonallisuuksille. Funidelia-verkkokaupasta löydät ikonisimmat mekot kaikista Disneyn elokuvista.

Jo mainitsemiemme prinsessojen lisäksi valikoimistamme löytyy Bellen asuja Kaunotar ja hirviö -elokuvasta. Valikoimissamme on muun muassa hänen yksityiskohtainen, tunnettu, ikoninen ja maailmankuulu kultainen tanssiaismekko, joka nähtiin viimeisimmässä Kaunotar ja hirviö -elokuvassa. Tämä henkeäsalpaava mekko päälläsi tunnet olosi todelliseksi kaunottareksi.

Netin valikoimastamme löydät laajan valikoiman Belle-mekkoja aina klassisesta vuoden 1991 versiosta viimeisimpään, vuonna 2017 julkaistussa elokuvassa nähtyyn mekkoon.

Toivomme, että tämä pieni opas on ollut hyödyllinen ja auttanut sinua päätöksessäsi, sillä tiedämme, että suuresta valikoimasta sen oikean valitseminen voi olla vaikeaa.

Älä enää aikaile, vaan hanki suosikkisi Disney-prinsessa-asujen joukosta!

Top