Masha ja Karhu -asut

Masha ja Karhu on venäläinen animaatiosarja, joka ilahduttaa sekä lapsia että aikuisia. Pikkuisesi tulevat varmasti pitämään hauskaa seikkaillen näissä Masha ja Karhu -asuissa. Löydät valikoimastamme kaiken, mitä tarvitaan rooleihin eläytymiseen ja pikkuisesi voivat pian uppoutua lempeän Karhun ja eloisan venäläistytön ystävyyden maailmaan.

Masha elää metsässä ja hänellä on useita lemmikkejä: koira, vuohi ja possu. Useat metsän eläimet kuitenkin välttelevät Mashaa, koska hän yrittää saada kaikki leikkimään hänen kanssaan. Eräänä päivänä Mashan jahdatessa perhosta, hän eksyy Karhun kotiin, joka ei ole kuitenkaan kotonaan. Masha päättääkin jäädä Karhun kotiin leikkimään, mutta aiheuttaa kodissa sotkua. Kun Karhu tulee kotiin ja näkee mitä Masha on hänen kodissaan saanut aikaan, hän yrittää päästä Mashasta eroon, siinä kuitenkaan onnistumatta. Karhusta ja Mashasta tulee lopulta erinomaiset ystävät.

Nämä Masha-asut ovat suosikkejamme animaatiosarja-asujen valikoimastamme... Ja olemme varmoja, että ne ovat myös pikkuistesi suosikkeja! Masha-asuun kuuluu valkoinen paita, vaaleanpunainen mekko ja suloinen huivi. Lisää vielä blondi peruukki viimeistelemään asu!

Voit myös suunnitella lapsellesi ikimuistoiset juhlat apunasi Masha ja Karhu -syntymäpäiväkoristeet. Tilaa valikoimastamme bannerit, lautaset, lautasliinat, pallot ja paljon muuta hauskaa tässä ihanassa teemassa.

Hakuehdot
Hakusi:

Masha ja Karhu; asut lempipiirretystäsi!

Masha-asu, pikkutyttösi suosikki

Jos pikkutyttösi on Masha ja Karhu -fani, hän tulee rakastamaan tätä Masha-asua. Siihen kuuluu vaaleanpunainen mekko valkoisella paidalla ja tietenkin pienen venäläisen ystävämme suloinen huivi.

Pikkuisesi tulee elämään loputtomia seikkailuja ystäviensä kanssa pukeutuneena energisen Mashan asuun. Masha-asussa rooliin eläytyen tyttösi voi leikkiä metsän ystävien kanssa nauraen, laulaen ja pitäen hauskaa mielikuvituksen rajattomassa maailmassa.

Karhu-asu, uskollinen toveri

Jos pienen poikasi mielestä Mashan seikkailut ovat ykkösjuttu, hän rakastaa varmasti pukeutua Mashan uskolliseksi toveriksi apunaan söpö Karhu-asu.

Asu sisältää ruskean haalarin hupulla, jossa on Karhun iloiset kasvot ja korvat sekä tietenkin lapaset Karhun käsiin. Asu on sekä pehmeä että lämmin ja sopii täydellisesti seuraviin naamiaisiin tai karnevaaleille.

Masha-asut yksinoikeudella vain Funidelialta!

Top