Masha ja Karhu -asut

Masha ja Karhu on venäläinen animaatiosarja, joka ilahduttaa sekä lapsia että aikuisia. Pikkuisesi tulevat varmasti pitämään hauskaa seikkaillen näissä Masha ja Karhu -asuissa. Löydät valikoimastamme kaiken, mitä tarvitaan rooleihin eläytymiseen ja pikkuisesi voivat pian uppoutua lempeän Karhun ja eloisan venäläistytön ystävyyden maailmaan.

Masha elää metsässä ja hänellä on useita lemmikkejä: koira, vuohi ja possu. Useat metsän eläimet kuitenkin välttelevät Mashaa, koska hän yrittää saada kaikki leikkimään hänen kanssaan. Eräänä päivänä Mashan jahdatessa perhosta, hän eksyy Karhun kotiin, joka ei ole kuitenkaan kotonaan. Masha päättääkin jäädä Karhun kotiin leikkimään, mutta aiheuttaa kodissa sotkua. Kun Karhu tulee kotiin ja näkee mitä Masha on hänen kodissaan saanut aikaan, hän yrittää päästä Mashasta eroon, siinä kuitenkaan onnistumatta. Karhusta ja Mashasta tulee lopulta erinomaiset ystävät.

Nämä Masha-asut ovat suosikkejamme animaatiosarja-asujen valikoimastamme... Ja olemme varmoja, että ne ovat myös pikkuistesi suosikkeja! Masha-asuun kuuluu valkoinen paita, vaaleanpunainen mekko ja suloinen huivi. Lisää vielä blondi peruukki viimeistelemään asu!

Voit myös suunnitella lapsellesi ikimuistoiset juhlat apunasi Masha ja Karhu -syntymäpäiväkoristeet. Tilaa valikoimastamme bannerit, lautaset, lautasliinat, pallot ja paljon muuta hauskaa tässä ihanassa teemassa.

https://www.funidelia.fi/cart
Lajittele:
Löydettiin: 2 tuotetta
Suodatin
Hakusi:
    Top