Harry Potter -asut: Viittoja, Kaapuja ja paljon muuta

Jos haluaisit päästä sisään Hogwartsiin, taikuuden ja velhouden kouluun, jossa kaikki on mahdollista, tarvitset ainoastaan aitoja Harry Potter asu. Verkkokatalogistamme löydät Harry Potter asut, itse hahmon, hänen pyöreät lasinsa, taikasauvansa, viittansa ja hänen Rohkelikko asunsa, mutta myös Hermione Granger asun ja muiden hahmojen kuten Ron Weasley, Voldemort ja jopa Kuolonsyöjä ja Ankeuttaja asut.

Meillä on Harry Potter asu aikuisille ja lapsille, niin että kaikki voivat pukeutua ja muuttua maailman kuuluisimmaksi jästiperheeksi.

Muista, että taikurille asusteet ovat erittäin tärkeitä. Joten kun suunnittelet Harry Potter asuasi, älä unohda pyöreitä lasejasi, jotta et menetä yksityiskohtia Professori Kalkaroksen taika-juomien tunnilla ja ansaitse lisäpisteitä talollesi, saarninoksan taikasauva tai suosikkihahmosi sauva vapauttaaksesi loitsut, kaulaliina pitämään kurkkusi lämpimänä huispauspeleissä, pukusi tai viittasi, jotta kaikki tietävät mihin ryhmään kuulut Hogwartsissa, ja jopa kultainen sieppi, jos haluat tulla parhaaksi etsijäksi.

Ja jos, kuten me, olet todellinen potterhead, etkä pidä asioista jästi tyylillä, voit hankkia viirinä, lampun, kakku- ja leivonnaisvuokia ja muita tarvikkeita joita löydät juhlistaaksesi oikeaa juhlaa tai Harry Potter asut syntymäpäivää.

Tilaa Harry Potter asusi lapselle tai aikuiselle jo tänään ja saa se huomenna kiirettä pitelevällä pöllöllä!

https://www.funidelia.fi/cart
Suosituimmat kategoriat
Lajittele:
Löydettiin: 176 tuotetta
Suodatin
Hakusi:
    Top