Skip to content

Parhaat Asuideat

Pukuideat, Alkuperäiset Puvut, Merchandise ja Juhla-Asut

Karnevaalipuvut

Karnevaali on nurkan takana, ja välitämme vain hauskanpidosta, eikö niin? Se on se aika vuodesta, jolloin mielikuvituksemme virtaa ja haalimme käsiimme mitä omaperäisimmät karnevaalipuvut, jotka saavat meidät nauttimaan näistä hauskoista päivistä: Parasta pukujen ystäville!

Heille, jotka tahtovat erottua muista, olemme laatineet TOP 10 -karnevaalin alkuperäiset puvut.

Antaa juhlien alkaa!

1. Pukeudu ja Ole Trendikäs Morphsuits- ja Second Skin -puvuilla

Morphsuits ja Second Skin -puvut ovat kätevimpiä esitellä kaupunkisi karnevaaliparaatissa.

Voit olla superhienona smokissasi, otella Twisterissä tai pyytää seuraavaa metroaseman pysäkkiä. Nämä tiukat ja joustavat haalarit antavat sinun nähdä, hengittää ja jopa juoda niiden läpi.

2. Vastustajat ja alkuperäiset puvut: Tyyli on hauskaa

Jos et halua menettää mitään tyylistäsi tänä Karnevaalina, yksi alkuperäisimmistä ja parhaiten vastaanotetuista puvuista ovat aitoja Opposuitseja.

Nämä ovat hauskoja kuviopukuja, joiden avulla voit pukeutua eri tavoin samalla kun näyttäydyt elegantisti. Sinun on vain valittava kaikista löydettävissä olevista malleista.

Tytötkin voivat pitää niitä!

3. Hauskat puvut: Ride On ja Carry Me. Heijaa, Hevonen!

Yksi omaperäisimmistä puvuista! Kyse on illuusioiden luomisesta – Ride On – reppuselkäasut.

Näytät siltä, että kuljet Vespalla kaikkialle. Tai ehkä halailet dinosaurustasi tai aasiasi!

4. Joulupuvut: Kigurumis ja Onesiet – Sanoiko Joku Jotain Kylmästä?

Kaikille kylmille ihmisille: Kigurumis- ja Onesie-puvut ovat paras valinta. Puhumme mukavista ja lämpimistä yksiosaisista mekoista, joiden alla voit kuljettaa vaatteita. Ihanteellinen kylmiin vuodenaikoihin!

Voit jopa pukeutua suosikkihahmoiksesi!

5. Digitaaliset puvut

Jos olet yksi digitaaliseen aikakauteen uppoutuneista, nämä t-paidat ja puvut ovat varmasti ajatuksissasi, koska ne ovat ainutlaatuisia.

Itse asiassa tarvitset vain matkapuhelimesi luomaan hienoja tehosteita.

Voit myös ostaa digitaalisen ihmisen naamion. Älä huoli; näytät itse Terminaattorilta!

6. Ole Aito! Miesten Naisten Puvut

Yksi asia on varma: Aina on mahdollisuus pukeutua ja pitää hauskaa. Pojat rakastavat naamioitumista naisiksi – Miksi luulet, että näin on? Joten, tässä on joitain alkuperäisiä pukuideoita Karnevaaliin. Näytät aivan valtavan arvokkaalta!

7. Halvat puvut: T-paidat ja Sarjat. Helppoa ja tehokasta

Jos sinulla ei ole aikaa tai halua luoda upeaa pukuasi, älä ole huolissasi siitä. Aitous ei ole ristiriidassa yksinkertaisuuden kanssa.

Siksi voit pukea hyperrealistisen t-paidan tai sarjan, jolla harvemman, mutta hyvin valitun rekvisiitan ansiosta voit muuttaa itsesi haluamaksesi hahmoksi.

8. Bon ruokahalua! Ruoka- tai juomapuvut

Ruoka- tai juomapuvut ovat ihanteellisia Karnevaaliin. Voit suunnitella esimerkiksi terveellisiä hedelmäkulhoja ja siksi luoda värikkään ryhmäpuvun – ja kuka tahansa voi liittyä mukaasi.

9. Pari-puku: kaksi ja kaksi – se on parempi

Tämä on tarkoitettu kaikille pareille, jotka haluavat pukeutua vastaavasti. Varo kuitenkin, emme nyt puhu rakastavista pareista. Voit pukeutua veljesi, serkkusi, ystäväsi tai jopa äitisi kanssa – tarkoitus on mennä kaksistaan rinta rinnan ja luoda viihdyttävä tandemi.

10. Ryhmäpuvut: kaikkien sisään!

Viimeistelemme tämän TOP 10:n alkuperäisillä puvuilla, joita sinä ja ryhmäsi voitte esitellä tänä Karnevaalina.

Voisitte olla typeryksiä, korttipakka tai sumopainijat, uhmata kaikkia, jotka kehtaavat astua eteenne. Ehkäpä voit saada auringon nousemaan, vaikka olisikin Yökarnevaalin paraati. Kuka tietää?

Liian kuuma? Tässä Hieman Omaperäisiä ja Viileitä Kesäpukuja

Auringon ja korkeiden lämpötilojen torjumiseksi näytämme täällä Funideliassa teille tämän kauden omaperäisimmät ja viileimmät kesäpuvut jokaiseen ikään ja makuun!

Älä unohda pakata aurinkovoidettasi, lipokkaat ja suosikkikesäpukusi.

Viileät vauvapuvut

Lapset nauttivat tästä vuoden ajasta entistä enemmän. Riippumatta siitä, hyvästelevätkö he koulunsa tai päiväkotinsa, he laittavat yleensä siistimpää päälle vuoden lopussa. Joten, jotta he eivät ylikuumene, voit valita heidän suosikkihahmojensa mekoista tai muista merirosvopuvuista: Täydellinen purjehtimiseen merillä rohkeiden (ja viileiden) merirosvojen lailla!

Kesäklassikot

Aikuisten on aika valmistella kesäjuhliaan ja yhtiä tämän kauden parhaimmista hauskoista aikuisten puvuista.

Olitpa pukeutunut havaijilaiseen juhlaan, Välimeren risteilylle, musiikkifestivaalille tai keräämään huomiota rannalla tai uima-altaalla, meillä on täydellinen puku joka kerralle.

Havaijilaiset puvut

Tuo paratiisi kotiisi havaijilaisella juhlalla. Havaijilaiset puvut ovat kesän klassikoita. Ja meillä on hauskaa heidän kanssaan!

Merimiespuvut

Siniset ja punaiset raidat eivät koskaan vanhene kesällä. Jos et voi lähteä risteilylomalle tai olet onnekas ja haluat valmistella itse hyvännöiseksi päivälliselle kapteenin kanssa, nämä merimiespuvut ovat sinua varten. Pullistele lihaksillasi (jos pystyt) ja nauti aavasta merestä miten ja missä vain haluat.

Rantapuvut

’Rantapaikat’ peruutetaan nyt. Mimmit haluavat hauskan pojan, jonka kanssa nauraa ja pitää hauskaa.

Vaikka Boratin slingbikinillä – joko klassisella uimarin tai hilpeällä elävän vartijan puvuilla (Baywatchin raa’alla tyylillä) – emme voi tietää, miten ihmiset reagoivat.

Hienoja Pukuja Turistityyliin

Näillä aidoilla Opposuits-puvuilla ja puvuilla olet kuningas joka kesäjuhlissa! Täydellinen mihin tahansa paikkaan – ja vielä parempaa, jos uskallat käyttää näitä häissä. Siinä ei ole mitää hävettävää!

Näytämme jokaisen mallin Kesämallistosta! Lyhyet hihat ja shortsit, tietenkin, voit olla raikkaana missä tahansa kesäjuhlissa.

Festivaalipuvut

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, meillä on ihanteelliset puvut juhlijoille ja kivenkoville musiikin faneille. Ne ovat kaikkea muuta kuin lämpimät ja matalaa profiilia.Siispä, täydellisiä kesällä ystävien kanssa!

Mitä mieltä olet ehdotuksistamme? Missään näistä kesällä tai karnevaalilla käytetyissä alkuperäisissä puvuissa et kyllästy koskaan!

Have fun!