Joulupukin hattu ja lakki

Ei muuta kuin poskettomat joululisävarusteet päälle! Joulua ei olekaan ilman Joulupukin hattua.. sillä sipuli! ;) Onneksi Funidealista löydät monia omaperäisiä tyylejä Joulupukin ja Joulutonttujen hatuista monissa eri väreissä, muodoissa ja materiaaleissa.

Jos siis haluat viimeistellä Joulupukkiasun ilmeesi tai tuoda taianomainen kosketus lisää Joulumuoriasuusi tai lisätä kosketuksen jouluillalliselle kollegoiden tai ystäviesi kanssa... Meidän Jouluhatut ovat täydellinen tapa viimeistellä mitä omaperäisin joululookki.

Punaisesta samettisesta alkaen valkoisella tupsulla varustettuihin, raidallisia, ruudullisia, kulkusilla... valtavasti erityylisiä, jotta voit valita juuri sellaisen Joulupukkihatun kuin tykkäät ja saa sinut häikäisemään juhlissa.

Jos kuulut niin, ketkä laittavat kaiken peliin jouluna ja suorastaan kumpuat jouluhenkeä jokaisella hengenvedolla... tulet varmast rakastamaan meidän Joulumuoriasuja tytöille ja Joulutonttuhattuja sekä asuja, Pukin pikkuapuritontut, jotka auttavat Pukkia saamaan kaikki lahjat valmiiksi joulua varten.

Valitse mieleisesi Joulupukin hattu ja harjoittele sinun “hou-hou-hou” -tervehdyksesi yllättääksesi kaikki tänä jouluna!

https://www.funidelia.fi/cart
Lajittele:
Löydettiin: 10 tuotetta
Suodatin
Hakusi:
    Top