Supersankari- ja pahisasut

Jos voisit saada minkä tahansa supervoiman, mikä se olisi? Voit päästä nyt hieman lähemmäs supersankaruutta ja nämä supersankariasut auttavat siinä. Et ehkä saa Hulkin uskomattomia voimia tai kykene lentämään kuin Teräsmies, mutta vannomme, että nauru ja hauskuus tulevat olemaan uusia kykyjäsi. Ne ovat kaikkien aikojen parhaita supervoimia! Verkkovalikoimastamme löydät laajan valikoiman asuja, joiden avulla voit muuntua lempielokuvahahmoksesi tai sarjakuvien sankariksi. Voit olla Deadpool, tai vaikkapa Batman näissä mahtavissa asuissa. Tai haluaisitko olla jopa itse Catwoman? Jos olet ennemminkin Marvel-fani, miltä kuulostaisi Captain America-asu? Sinulla on reilusti mistä valita tässä mahtavassa sankarien ja roistojen asuvalikoimassa. Ole oman tarinasi sankari! Nämä virallisesti lisensoidut asut ovat tarjolla niin lapsille kuin aikuisillekin. Löydä myös tarkat kopiot puvuista, joita supersankarisi pitävät yllään. Kuka haluaisit olla?

Hakuehdot
Hakusi:

Tosielämän supersankarien asut sekä pahisasut heille, jotka ovat mielellään pahoja

 Catwoman

Ring ringggg… Kello on 7 aamulla ja herätyskello soi. Aamupala, suihku, lapset kouluun, sinä töihin, palaa töistä kotiin, vie koira lenkille, valmista päivällistä ja aika mennä nukkumaan. Huomenna sama rumba uudestaan. Teemme kaiken tämän ilman supervoimia. On uskomatonta, kuinka me kykenemme sopeutumaan mihin tahansa tilanteeseen ja kohtaamaan haasteita tarpeen tullen. Mutta...

Ajattele edes hetken, että olisit supersankari! Emme tarkoita arkielämän supersankaria, vaan ihan oikeaa sellaista, joka käyttää hienoja asuja ja taistelee pahiksia vastaan. Ensimmäinen askel on valita taistelusi ja me autamme sinut eteenpäin. Valtavan valikoimamme vuoksi voimme taata, että löydät itsellesi sopivan osun, olipa sinulla millainen maku tai budjetti tahansa.

Meiltä löydät asuja aina suosituimmista asuista, kuten Batmanin tai Kapteeni Amerikan asuista uusimpiin supersankareihin, kuten Suicide Squadin tai Guardians of the Galaxy -ryhmän jäseniin.

Tarjoamme yhden suurimmista ja parhaimmista miesten, naisten ja lasten supersankariasuvalikoimista. Valikoimaamme kuuluu virallisesti lisensoituja tuotteita ja kopioita asuista, joita voit nähdä hahmojen päällä elokuvissa. Vaikka nämä hahmot luotiinkin alun perin sarjakuvakirjojen kansien väliin, ponnahtivat ne kaikkien tietoisuuteen elokuvista. Nykyisin supersankarit ovat erityisesti lasten keskuudessa suosittuja johtuen heidän tv-esiintymisistään.Superhero synttäreille

Superhero synttäreille

Lapsista puheen ollen, mitäpä jos järjestäisit supersankariteemaiset syntymäpäiväjuhlat lapsillesi? Fanittavatko he enemmän Hämähäkkimiestä vai Teräsmiestä? Ehkäpä he pitävät enemmän Ihmenaisesta tai erikoisesta sankarista Harley Quinnista. Meiltä löydät kaikenlaiset tarvikkeet parhaimpiin supersankaribileisiin, mitä kuvitella saattaa. Valikoimamme on pullollaan Supersankarikoristeita, kuten muovilautasia ja -mukeja, servettejä, ilmapalloja, seinälippuja jne.

Ja kuka tietää, supersankariasu voi olla tarpeen jopa vuoden viimeisessä kouluesityksessä. Osta asusi netissä ilman stressiä parhaaseen hintaan. Seuraavan päivän toimitus on taattu! Edes itse supersankari Salama ei olisi näin nopea!

Supersankareita puvut kaikille

Supersankareita puvut kaikille

Jos haluat pukeutua ystäväsi tai kumppanisi kanssa dynaamiseksi duoksi, ette tarvitse supervoimia, vaan supersankariasut, joiden avulla voitte pukeutua lempisankariksenne ja hänen apurikseen! Laajasta supersankariasujen valikoimastamme löydät superasuja sekä naisille, että miehille. Löydät asuja aina eksklusiivisista keräilijöiden versioista fantastisiin edullisiin vaihtoehtoihin. Kuten sanonta kuuluu, rakkaus ei katso ikää – no ei myöskään asuihin pukeutuminen! Voimme siis kaikki myöntää, ettemme ole täällä lastamme, vaan oikeastaan itseämme varten. Asuja löytyy joka tilaisuuteen aina polttareista halloweeniin tai naamiaisiin. Miksi et valjastaisi sisälläsi piilottelevaa supersankaria näiden eeppisten supersankariasujen avulla? Meiltä löydät upeita tarjouksia, ostitpa asut sitten kokonaiselle ryhmälle, pariskunnalle tai vaikkapa koirallesi!

Evil on myös houkutteleva puoli

Oletko väsynyt olemaan hyvä kaiken aikaa? Älä huoli, sillä meillä on sinulle ratkaisu. Emme ainoastaan pidä sinusta yhtä paljon kuin ennenkin, vaan oikeasti ymmärrämme sinua. Myös pimeä puoli voi olla erittäin houkutteleva. Loppujen lopuksi kaikilla pahiksilla on todellisuudessa lämmin sydän, mutta heidän menneisyytensä sattuu vain olemaan musta ja sisältämään tapahtumia, jotka ovat jättäneet heihin elinikäiset arvet. Sen vuoksi he ovat valmiita tekemään mitä tahansa...

Valitse suosikkipahiksesi ja hanki itsellesi yksi pahisasuistamme. Ylitä hyvän ja pahan raja ja ole vaihteeksi yksi heistä! Jokeri, Lex Luthor, Harley Quinn, Catwoman...

Supersankariasut – nouseva trendi cosplayn maailmassa

Cosplays

Tunnetko termin cosplay? Termi voi olla sinulle täysin uusi tai saatat jo tietää mitä se merkitsee. Saatat jopa itse harrastaa cosplayaamista. Joka tapauksessa olet oikeassa paikassa, sillä cosplay liittyy erittäin vahvasti asuihin.

Cosplay on lyhennetty englannin kielen sanoista Costume play, ja on harrastus, jossa ihmiset pukeutuvat tietyiksi hahmoiksi. Suomessa voi kuulla myös käytettävän termiä ”pukuilu”. Cosplay ei kuitenkaan ole ainoastaan pukeutumista, vaan kyse on hahmojen herättämisestä eloon. Siitä on tullut aivan oma alakulttuurinsa ja elämäntapa joillekin ihmisille. Cosplayaavia ihmisiä voi tavata fanitapahtumissa, elokuvien ensi-illoissa ja muissa julkisissa tilaisuuksissa. Supersankariasut ovat meidän cosplay-maailmaan tarjoamamme erikoisuutemme. Valikoimaamme kuuluu laadukkaita asuja ja virallisesti lisensoituja tuotteita, jotka vastaavat cosplayaajien korkeisiin vaatimuksiin.

Vaikka itse asu onkin cosplay-lookin tärkein osa, se ei missään nimessä ole sen AINOA osa ja tyylin viimeistelyyn löydät meiltä myös meikit ja asusteet. Pienistä yksityiskohdista rakentuu täydellinen asu.

Täältä löydät supersankariasun, jonka avulla voit muuntautua alter egoksesi. Tarvitset lisäksi ainoastaan intohimoa ja persoonaa!

Jos haluat vaihtoehtoisesti luoda oman asusi ja pukeutua yhäkin persoonallisemmin, voit tehdä niin helposti naamion ja viitan sisältävien settiemme avulla. Edes paras koiraystäväsi ei jää paitsi hauskanpidosta, sillä meiltä löydät myös supervalikoiman koirien asuja.

Kumpi on suosikkisi, Marvel vai DC?

Marvel vai DC

Jos tunnet näiden kahden tarinan, tiedät että jo aikojen alusta – eli 1930-luvulta alkaen – olivat Marvel ja DC suuria sarjakuvakustantamoja, joiden luomat hahmot tuotiin Warnerin ja Disneyn toimesta valkokankaalle vuosia myöhemmin.

Kysymys muistuttaa vaikeustasoltaan samaa, kuin “kumpi tuli ensin, muna vai kana?”, mutta kysymme sinulta kuitenkin: Kumpi näistä kahdesta on suosikkisi, Marvel vai Dc? Kysymys ei varmasti ole helppo.

Kuinka sattuikaan, ne molemmat saivat alkunsa Yhdysvalloissa suuren, vuonna 1929 tapahtuneen pörssiromahduksen jälkeen. Tapahtuma jätti maan surkeaan tilaan ja se olikin täydellinen hetki supersankareille, jotka tulivat pelastamaan amerikkalaiset suuresta lamasta, ainakin sarjakuvamaailmassa. Apuun tuli kaksi supersankaria, Teräsmies (DC) ja Kapteeni Amerikka (Marvel). He olivat viihdyttäviä ja antoivat kansalle paljon kaivatun piristysruiskeen.

Sekä Marvelilla, että DC:llä on molemmilla hyvät ja huonot puolensa. Marvelin elokuvauniversumia asuttavat Kostajat, jotka ovat tuttuja Avengers-elokuvista. Kostajaryhmään kuuluvat muunmuassa Kapteeni Amerikka sekä Hulk ja universumi on täynnä tarinoita, jotka risteilevät valkokankaalta pienemmille tv-ruuduille, mikä tekeekin siitä erityisen hauskan.

DC kuitenkin voittaa ylivoimaisesti hahmojen lukumäärässä jopa 20 000 sankarilla ja pahiksella, verrattuna Marvelin 7 000 hahmoon. Marvelilla on tällä hetkellä tuottavampia hahmoja, mutta heillä ei silti ole yhtä yhtenäinen rakenne, kuin DC:llä, joten universumin hahmojen yhdistäminen elokuvamielessä ei ole aina yhtä helppoa. Eri tuotteet on nimittäin jaettu useisiin eri studioihin. On kuitenkin mainittava, että ihan kaikkien hahmojen tarinoita DC:kään ei yhdistä, sillä esimerkiksi Vihreän Nuolen, Salaman ja Terästytön se on pitänyt erillään toisistaan.

Mikä kuitenkin erottaa Marvelin DC:stä, on heidän kykynsä luoda yhteys faniensa ja yleisönsä kanssa. Heidän sarjakuvissaan nimittäin esiintyy kaikenlaisia ihmisiä eri etnisistä taustoista ja seksuaalisista suuntautumisista lähtien.

Ei kuitenkaan väliä, kummalla puolella olet, sillä meillä on sinulle asuja, jotka sopivat sinulle ja sinun tarpeisiisi. Löydät laajasta supersankariasuvalikoimastamme muunmuassa asut Teräsmiehelle, Hämähäkkimiehelle, Batmanille, Rautamiehelle, Salamalle ja Wolverinelle sekä useita erimallisia Kapteeni Amerikka -asuja.

Metamorphose kuten Power Rangers

Power Rangers

Supersankarin käsitettä miettiessä ensimmäisenä tulee mieleen varmasti viitta ja lentäminen. Kaikilla supersankareilla ei kuitenkaan ole samoja supervoimia, eikä niitä ole myöskään luoneet Marvel tai DC.

Power Rangerit tekivät ensiesiintymisensä TV:ssä vuonna 1993. Power Rangerit olivat ryhmä teinejä, joilla oli oikeanlaista asennetta ja supervoimat. Heidät valitsi viisas Sage Zordon tarkoituksenaan lopettaa paha maailmasta.

He valmistautuvat taisteluun muodonmuutoksen avulla muuntautumalla taisteluasuihinsa. Jokaisella Power Rangerilla on eri värinen asu ja erit voimat. Löydät valikoimastamme kaiken väriset, kuten punaisen, vaaleanpunaisen, mustan, sinisen, keltaisen ja vihreän Power Ranger -asun.

Cowabunga! Tässä tulevat Ninja Turtles

Tortugas Ninja

Puhutaanpa hetki myös kuuluisista Teini-ikäisistä Mutanttininjakilpikonnista, jotka ovat hieman saman tyylinen supersankariryhmä, kuin Power Rangerit. Ninjakilpikonnat ovat 4 teiniveljestä, jotka ovat puoliksi ihmisiä ja puoliksi matelijoita. Heidät nimettiin kuuluisien italialaisten renessanssitaiteilijoiden mukaan. Veljekset asuvat viemareissä heidän adoptioisänsä rotan kanssa. He syntyivät pieleen menneen kokeen johdosta ja kykenevät puhumaan ja tietenkin taistelemaan oikeuden puolesta!

Näiden hahmojen alkuperä juontaa juurensa aina vuoteen 1984, sillä alun perin ne esiintyivät mustavalkoisessa amerikkalaisessa sarjakuvakirjassa. Kuuluisuuteen ne nousivat muutamia vuosia myöhemmin, kun niihin pohjautuva sarja alkoi pyöriä tv:ssä. Sen lisäksi, että veljekset taistelevat pahaa vastaan, Leonardo, Donatello, Raphael ja Michelangelo rakastavat pizzaa ja syövät sitä aina kuin mahdollista. Aivan kuten Power Rangeritkin, myös Mutanttininjakilpikonnat voi erottaa toisistaan värien avulla, sillä kilpikonnat käyttävät kaikki erivärisiä silmänaamioita. Sininen Leonardolle, violetti Donatellolle, punainen Raphaelille ja oranssi Michelangelolle. Löydät kaikki nämä värit myös laajasta verkon valikoimastamme.

Top