Pelleasut ja sirkusasut

Hyvät naiset ja herrat, astukaa peremmälle ja nähkää parhaat pelleasut ja sirkusasut!

Sirkus on saapunut kaupunkiin ja sen mukana parhaat asut ovat ilmestyneet myös Funidelia-verkkokauppaan! Löydä asut kaikkiin tärkeimpiin rooleihin netin valikoimastamme: kesyttäjät, jonglöörit, trapetsitaiteilijat ja tietenkin pelle asut. Valmistaudu nauruun ja hauskuuteen!

Tarjoamme laajan valikoiman hauskoja ja värikkäitä klovniasuja niin tytöille, pojille kuin aikuisillekin. Ne ovat täydelliset penkkareihin tai mihin tahansa juhlaan – myös halloweenia killer clown asut hauskuuteen!.

Tirehtöörimme ja leijonankesyttäjäasut ovat perheen hauskanpitoon ja hassutteluun ystävien kanssa. Anna kaikkien olla osa show'ta ja järjestä unohtumaton kokemus. Oikean asun valinnan lisäksi kannattaa silmällä pitää myös täydellisiä asusteita: pellen peruukkia, leijonankesyttäjän ruoskaa tai taikurin silinterihattua. Äläkä unohda meikkejä pellen ja pelle naamiot valkoisten kasvojen ja upean punaisen hymyn aikaansaamiseksi!

Sirkus- ja pelleasut antavat mahdollisuuden jäljitellä yhtä vanhimmista taidetraditioista maailmassa trapetsitaiteilijoiden, jonglööraajien, voimamiesten, klovnien ja leijonankesyttäjien avulla, jotka ovat kaikki valmiina viihdyttämään. Show'n on jatkuttava!

https://www.funidelia.fi/cart
Lajittele:
Löydettiin: 125 tuotetta
Suodatin
Hakusi:
    Top