Roomalaisasut miehille, naisille ja lapsille

Eläköön Caesar! Kaikki kunnioittavat läsnäoloasi juhlissa ja tekevät sen elegantisti ja kauniisti päällään nämä roomalaisasut netin laajasta valikoimastamme. Jos fanitat Caesarin ja Olympoksen jumalten aikaa, niin löydät takuulla etsimäsi laajasta valikoimasta roomalaisten ja kreikkalaisten naamiaisasuja. Harkitse gladiaattoriasua, jonka avulla sinusta tulee todellinen areenojen taistelija. Voit myös pukeutua pretoriaanikaartilaiseksi tai sadanpäämieheksi tai keisariksi, joka hallitsee kaikkea. Vieraile valtavassa Rooman valtakunnassa legioonalaisasussa tai kauniin roomalaisen naisen asussa. Nämä roomalaisnaamiaisasut ovat täydellinen lisä teemajuhliin muinaisen Rooman ajoilta tai keskiaikaista juhlaa varten. Älä jätä välistä näitä klassisia roomalaisasuja, jotka eivät koskaan mene pois muodista ja jotka ovat aina tervetulleita mihin tahansa naamiaisiin tai teemajuhliin. Ne ovat sekä mukavia että cooleja ja sopivat juhlaan kuin juhlaan!

Hakuehdot
Hakusi:

Tutustu kaikkeen, mitä meillä on tarjottavana laajassa valikoimassa roomalaisasujamme, jotta voit ryhtyä todelliseksi gladiaattoriksi tai sadanpäämieheksi.

Nämä roomalaisasut lapsille ja aikuisille ovat täydellinen valinta, jos haluatte pukeutua perheeksi suoraan antiikin Roomasta. Kukaan ei jää ulkopuolelle – valikoimassa on uskomattomat roomalaisasut myös tytöille ja pojille. Roomalaisnaamiaisasujen lisäksi löydät valtavan valikoiman roomalaisasusteita netin katalogistamme. Täydennä gladiaattorin, sadanpäämiehen tai keisarin tyylisi! Caesarilla on oltava laakerikruununsa, gladiaattori ei pärjää ilman miekkaa ja kilpeä eikä todellinen roomalainen jättäisi kypäräänsä ja haarniskaansa taakseen. Laakerikruunut ja rannekorut saatavilla myös naisille.

Top