Batman -asuja aikuisille

Gotham tarvitsee sinua! Mistä näistä aikuisten Batman -asuista pidät eniten? Missä näistä tuntuu parhaalta antaa Jokerille kyytiä?

Valitsemalla yhden näistä aikuisten Batman -asuista valitset vaihtoehdoista parhaan naamiaisjuhlia varten. Hän on kuitenkin supersankareista siistein. Hänen pimeästä menneisyydestään huolimatta hän on aina rehti ja taistelee oikeudenmukaisuuden ja hyvän puolesta. Sen lisäksi, että hänellä on tuhansia lepakkovekottimia ja lisävarusteita, hänen säästöpossunsa on aina täynnä eikä häneltä pääse koskaan rahat loppumaan. Äläkä unohda ketään supersankarittarista tai naispahiksista, jotka hän on myös kohdannut, kuten Catwoman ja Harley Quinn.

Batman on vaihtanut pukunsa uuden aikakauden ja elokuvan myötä... ja Funideliasta voit löytää jokaikisen Batman -asun, jonka saatat ajatella, alkuperäisen aikuisten Batman -asun sekä nykyisempiäkin malleja. Mutta meillä on myös Jokeri -asuja, Banen naamio tai Enigman puku, voidakseni tehdä mieleisesi päätöksen, minkä aikuisten Batman -asun valitset tulevaan tapahtumaan.

https://www.funidelia.fi/cart
Lajittele:
Löydettiin: 18 tuotetta
Suodatin
Hakusi:
    Top