Batman -asuja pojille

Yö on koittanut ja “pahat pojat” tekevät “pahoja juttuja”. Pikkuisesi haluaa pukeutua poikien Batman -asuunsa ja suunnata ulos kohti mahtavaa seikkailua. Tekeytykää supersankaripariksi. Sinä Batman -asussasi ja hän saman naamiaispuvun miniversiossa. Tai anna hänen muuntautua Yön Ritarin uskolliseksi ystäväksi valitsemassanne Robin -puvussa.

Jokainen päivä ei kuitenkaan ole helppoa, pikkumaisen varkaan kiinni nappaamista, joskus vastaan tulee superpahis, kuten itse Jokeri, Pingviini tai kukas muu kuin kaksinaamainen Harvey Dent, joita vastaan joudut taistelemaan. Ei kuitenkaan syytä huoleen, sillä näissä poikien Batman -asuissa sinulla on kaikki mitä saatat tarvita heidät kohdatessasi. Lisäksi, paras ystäväsi voit pukeutua Jokeriksi, jotta voitte aiheuttaa todellista hämmennystä mitä kummallisimpana parina. Hyvä ja paha, aina napit vastakkain, mutta silti kulkevat yhdessä.

Anna perheen pienimpien nauttia tyttöjen ja poikien Batman -asujen valikoimasta sekä nokkelista lisävarusteista (naamio, hansikkaat, vyöt, batarangit...), jotka löydät meidän nettisivuiltamme.

Nappaa Batman -asu lapsellesi ja nauti Karnevaalista, Halloweenista tai syntymäpäiväjuhlista. Tarjolla on satoja erilaisia supersankariasuja, joista voit valita suosikkisi.

https://www.funidelia.fi/cart
Lajittele:
Löydettiin: 16 tuotetta
Suodatin
Hakusi:
    Top