Disney-puvut aikuisille ja lapsille

Löydä Disneyn taika upeiden Disney asujemme avulla. Taijanomaiset prinsessa-asut nyt funideliasta, koska prinsessat ovat parhaita seikkailijoita! Elsa, Lumikki, Kaunotar ja Hirviö, Tähkäpää, Vaiana sekä Liisa Ihmemaassa asut nyt kätevästi yhdestä osoitteesta. Löydä suosikki prinsessa asusi heti. Juhli hauskojen ja kauniiden Disney-asujen kanssa ja muutu suosikki Disney-hahmoksesi. Halusitpa sitten olla suloinen ja ihana niin kuin Minni Hiiri tai villi ja vahva, kuten Pahatar. Ei väliä, Funideliasta löydät Disneyn taijanomaiset asut jokaiseen makuun!

Hakuehdot
Hakusi:

Disney-maailma

Personajes Disney

Disneyn perustivat vuonna 1923 Walt Disney ja hänen veljensä Roy. Yhtiön nimeksi tuli Disney Brothers Cartoon Studio ja se vakiinnutti pian asemansa amerikkalaisen animaatioalan johtajana. Yhä nykyäänkin se on elokuvateollisuuden kärkinimiä.

Unelmastudiossa luotiin ikonisia hahmoja, kuten Mikki Hiiri, Minni Hiiri, Pinocchio, Bambi, Dumbo, Leijonakuningas, Peter Pan, 101 Dalmatialaista, Nalle Puh, Aladdin ja monia muita.

Kerromme tarkemmin upeista Disney-prinsessa-asuista prinsessa-asujen osiossa.

Walt Disney ei ainoastaan erikoistu animoitujen elokuvien tuotantoon, vaan tuottaa elokuvia myös elävien näyttelijöiden voimin. Kuuluisimpia elokuvia ovat: Kulti, kutistin kakarat, Maija Poppanen, Iso Kiltti Jätti ja Kaunotar ja hirviö, muutamia mainitaksemme.

Jos harkitset Disney-teemaisten naamiaisten järjestämistä, olet tullut oikeaan paikkaan! Löydät meiltä upeita ideoita, miten pukeutua todelliseksi Disneyn prinsessaksi mahtavien Disney-asujemme avulla. Voimme taata, että löydät meiltä kaiken tarvitsemasi unohtumattomien Disney-juhlien järjestämiseen.

Disney-asut

Jos etsit Disney-asuja lapsille, aikuisille tai vauvoille, Funidelia on verkkokauppasi. Löydät nimittäin kaikki Diney-asut laajasta netin valikoimastamme upeiden satujuhlien järjestämiseen. Funidelia-verkkokaupassamme tarjoamme edullisia Disney-asuja, hintavampia malleja, sekä virallisesti lisensoituja tuotteita. Laaja valikoimamme kattaa siis kaikenlaiset tarpeet ja budjetit.

Tarjoamme myös mahtavan valikoiman parhaita ja symbolisimpia Disney-asuja. Kyllä, nämä sisältävät myös klassiset Disney-prinsessa-asut. Disney ei olisi Disney ilman niitä!

Mikki Hiiri -asu

 Mikki Hiiri -asu

“Toivoisin, ettemme unohda erästä seikkaa – sitä, että tämän kaiken aloitti hiiri.” Tämä on Walt Disneyn itsensä kuuluisa lausahdus ja filosofia, joka on tähän päivään asti säilynyt yhtiössä. Mikki Hiiri on hauska ja pirteä ja ennen kaikkea tunnetuin sarjakuvahahmo. Se toimii myös Walt Disney Companyn virallisena maskottina.

Voisi jopa sanoa, että Mikki Hiiri on yksi niistä hahmoista, jotka ovat todella muuttaneet maailmaa ja kiitos sen, Mikki Hiiren luoja voitti myös Oscarin. Funidelia-verkkokaupassa olemme varmoja siitä, ettei tämä maailman suosituin hiiri poistu ikinä muodista ja juuri siksi tarjoamme parhaat Mikki Hiiri -asut, mitä voit kuvitella. Asut, joihin tulet rakastumaan!

Mitä Disney-juhlat olisivat ilman Mikki Hiirtä? Mikki Hiiren on yksinkertaisesti oltava paikalla, kun kyseessä on sarjakuvateemaiset kekkerit tai Disney-juhlat.

Hänen kuuluisa tyylinsä koostuu punaisista shortseistaan, suurista keltaisista kengistään ja valkoisista käsineistään – ja tietenkin tunnusomaisista korvistaan ja nenästään.

Mikki Hiiri -asu on must jokaisessa naamiais- tai asujuhlassa. Selaa Mikki Hiiri -asuosastoamme ja löydä täydellinen asu Disney-teemaisiin asujuhliin tai lasten syntymäpäiväjuhliin.

Minni Hiiri -asu

Minni Hiiri -asu

Minni Hiiri on sarjakuvahahmo, joka kuuluu Mikki Hiiren tarinaan. Minni on Mikin tyttöystävä ja yleensä pukeutuu punaiseen mekkoon, jossa on valkoisia pilkkuja. Hän on kuitenkin melkoinen diiva, ja vaihtaa asuaan mielellään usein. Minni valitsee asun tilaisuuteen sopivaksi eri vaihtoehdoista ja Funidelia-verkkokaupasta löydät ne kaikki. Aivan kuin hänen kumppanillaan Mikillä, myös hänellä on tunnusomaiset piirteensä, nenä ja korvat.

Minni Hiiri -asu olisi täydellinen idea kelle tahansa tytölle, joka etsii päällepantavaa Disney-teemaisiin juhliin, oli kyseessä sitten nainen tai lapsi. Pukeudu Minniksi ja tuo myös Mikkisi mukanasi juhliin. Yksinkertainen, mutta täydellinen idea paripukeutumiseen.

Löydät katalogistamme useita Minni- ja Mikki Hiiri -asuvaihtoehtoja. Useimmat Minni-asuista koostuvat mekosta tai hameesta ja pannasta. Voit tietenkin aina täydentää asuasi loistavilla asusteillamme.

Tulet olemaan enemmän kuin valmis Disney-juhlaasi uniikki Minni-asu päälläsi. Tämä asu olisi lisäksi täydellinen idea Disney-teemaisia syntymäpäiväjuhlia ajatellen. Miksi ette pukeutuisi tyttäresi kanssa molemmat Minneiksi? Sinä punaiseen ja tyttäresi pinkkiin. Kuulostaa mahtavalta, eikö? Dinsey-juhlasi tulevat rokkaamaan ja olemaan ikimuistoiset näiden omaperäisten asujen avulla. Juhlat alkakoon!

Liisa Ihmemaassa

Liisa Ihmemaassa

Liisa Ihmemaassa on toinen loistava Dinsey-asuvaihtoehto. Kiitos asujemme, voit tuntea olosi oikeaksi Mia Wasikowskaksi (hän näyttelee Liisaa elokuvassa), Johnny Deppiksi (Hullu Hatuntekijä) tai Helena Bonham Carleriksi (Punainen Kuningatar). Kuka heistä on lempihahmosi? Funidelia-verkkokaupasta löydät kaikki Disney-asut, joita voit kuvitella. Jos suunnittelet naamiaisiin menoa, Liisa Ihmemaassa -asu on loistava vaihtoehto.

Löydät laajasta valikoimastamme paitsi Liisa-asun, myös Hullun Hatuntekijän, Punaisen kuningattaren ja Valkoisen kanin asut. Voit siis pukeutua lempihahmoksesi. Sadat Liisa Ihmemaassa -asut odottavat sinua. Seuraa kania kaninkoloon...

Miraculous: Ladybug ja Cat Noir seikkailut

 Miraculous: Ladybug ja Cat Noir seikkailut

Ladybug ja Cat Noir ovat kiistatta yksiä nykypäivän suosituimmista lasten supersankareista. He ovat päähahmot sarjasta Miraculous: Ladybug ja Cat Noir seikkailut.

Sarja sijoittuu nykypäivän Pariisiin ja kertoo teinien Marinette Dupain-Chengin ja Adrien Agresten tarinan. Kun jotain pahaa tapahtuu, Marinette muuntaituu hänen salaiseksi supersankaripersoonakseen Ladybugiksi ja Adrien taas Cat Noiriksi. Adrien on Marinetten luokkakaveri, joka on rakastunut häneen.

Ladybug- ja Cat Noir -asut ovat välttämättömyys erityisesti syntymäpäiväjuhliin, jota varten kaikki lapset voivat pukeutua.

Voit täydentää Ladybug-asua maagisella yo-yolla ja korvakoruilla, jotta pikku tyttösi voi pukeutua lempisupersankarittarekseen. Kirsikkana kakun päällä on Ladybug-peruukki, jonka voit hankkia tekemään asusta täydellisen.

Cat Noir -asua täydentämään voit hankkia kalkkarokäärmeen ja kissan korvat naamioineen. Näin lastasi ei tunnisteta, eikä kukaan saa tietää hänen salaisesta supersankaripersoonastaan Cat Noirina!

Disney-prinsessa-asut

Disney-prinsessa-asut

Ovatko Disney-juhlasi aivan nurkan takana, eikä sinulla ole mitään päälle pantavaa? Muista, että Disney-asut eivät ole vain mitä tahansa asuja, sillä kaupastamme löytyvien asujen avulla voit elää uudestaan fantasioiden sadut ja sinä ja asusi tulette olemaan juhlien keskipiste.

Täydellinen iho, pitkät ja silkkiset hiukset, suuret silmät ja kaunis ja elegantti vartalo... Kukapa meistä ei haluaisi tuntea oloansa edes joskus Disneyn prinsessaksi, odottamassa kärsivällisesti Prinssi uljasta, joka saapuu ratsullaan ja vie jalat altamme?

Funidelia-verkkokaupasta löydät tilaisuuteen kuin tilaisuuteen sopivan prinsessamekon, jonka avulla voit elää täydellisen satuillan seuraavissa

Lumikki-asut

Disfraces de Blancanieves

Lumikki on yksi vaikutusvaltaisimmista ja kuuluisimmista Disney-prinsessoista. Hänen tarinansa perustuu Grimmin veljesten satuun. Se kertoo kauniista nuoresta naisesta, Lumikista, joka asuu metsän keskellä seitsemän kääpiön kanssa ja piileskelee ilkeää kuningatarta, joka on hänen äitipuolensa. Kuningatar on hänelle kateellinen, sillä hän haluaisi olla tunnettu ”kauneimpana päällä maan”, mutta Lumikin kauneus on vertaansa vailla. Lumikki saapuu kääpiöiden kotiin odottamatta ja jää sinne asumaan siivoten kotia ja kokaten kääpiöille ja lopulta hän voittaa heidän sydämensä puolelleen. Mutta eräänä päivänä, kun kääpiöt ovat töissään timanttikaivoksella, Kuningatar saapuu talolle naamioituna vanhaksi kaupustelijamuoriksi. Hän taivuttelee Lumikin maistelemaan myrkytettyä omenaa. Metsän eläimet hälyttävät kääpiöt paikalle ja he saapuvat niin pian kuin mahdollista ajaakseen noidan tiehensä. Valitettavasti he tulevat paikalle kuitenkin liian myöhään pelastaakseen Lumikin myrkyn vaikutukselta. He asettavat Lumikin lasiarkkuun metsään ja surevat hänen kuolemaansa. Kuitenkin prinssi, joka on rakastunut Lumikkiin sattuu kävelemään ohi ja suutelee häntä. Lumikki herää kuin ihmeen kaupalla ilkeän kuningattaren kuolemankaltaisesta taiasta ”rakkauden ensisuudelmalla”.Jos olet Grimmin veljesten fani ja harkitset Lumikki-teemaisten juhlien järjestämistä!

Löydät valikoimistamme Lumikki-asuja naisille ja tytöille. Lasten versio on yksi suosituimmista asuistamme.

Katso laaja valikoimamme lasten Disney-asuja ja löydä tuhansia ideoita perheen pienimmille!

Pahatar-asu

Disfraces de Maléfica

Hän on “kaiken pahan valtijatar” ja yksi niistä hahmoista, joiden täytyy olla mukana, kun järjestät Prinsessa Ruusunen -teemaisia juhlia. Satu ei pyöri ainoastaan Ruususen ympärillä, vaan kertoo myös pahan haltijattaren eli Pahattaren tarinan. Tämä hahmo pukeutuu mustiin vaatteisiin ja edustaa elokuvan pääpahista.

Funidelia-verkkokaupasta voit löytää tämän pahansuovan pahattaren asun täsmällisenä kopiona siitä, mikä hänellä nähdään päällään Disney-elokuvassa. Myös kopio Angelina Jolien päällä nähdystä mekosta, jota hän käytti vuoden 2014 elokuvassa, löytyy verkkokaupastamme. Asua täydentävät hänen tunnusomaiset mustat sarvensa. Oletko valmiina muuntautumaan historian synkimmäksi ja ilkeimmäksi Disney-hahmoksi?

Katso alla olevista kuvista lisää ideoita siihen, miten voit pukeutua Pahattaren eri tyyleihin.

Pelkäätkö pelkäämistä? Katso netin valikoimamme Pahatar-asuja ja löydät takuulla

Frozen-asut: Elsa-asut: Lumikuningatar

 Frozen-asut: Elsa-asut: Lumikuningatar

“Ensi kertaa ikuisuuteen”, jäädytämme sinut Funidelia-verkkokaupassamme! Täältä nimitätin löydät parhaat tarjoukset upeista Frozen-asuista. Frozen-asu olisikin täydellinen lahja Disney-fanille. Jos harkitset järjestäväsi Frozen-teemaiset juhlat, miksi et tarkastaisi loistavaa netin valikoimaamme? Löydät täältä kaiken tarvitsemasi. Aina asuista koristeisiin ja hiusletteihin. Taakse jää! Taakse jää!

Järjestä Disney-jäätelöjuhlat ja hurmaa Elsa-asullasi ja muilla Frozen-elokuvan hahmojen puvuilla.

Upea Elsa on joka pikkutytön suosikki Disney-prinsessa ja me Funidelia-verkkokaupassa tiedämme sen varsin hyvin. Kukapa ei haluaisi hänen kauneuttaan, eleganssiaan ja maagista kosketustaan? Puhumattakaan hänen kauniista vaaleista hiuksistaan ja kuuluisasta letistään. Enää tarvitsee lisätä lookkiin mekko ja koko asu on kasassa.

Meiltä löytyy mekkoja kaiken ikäisille, joten jopa pikku taaperosi voi olla Disney-prinsessa. Selaile mahtavaa Frozen-asujen kokoelmaamme netissä. Löydät sivuilta Elsa-asut ja siihen sopivat lukemattomat asusteet, jotta voit järjestää parhaat Frozen-juhlat koskaan!

Tuhkimo-asut

Tuhkimo-asut

Tuhkimo on sekä sadun, että sadun päähenkilön nimi. Hän on nuori nainen, joka kärsii hänen julman äitipuolensa ja ilkeiden sisartensa tyrannian alla. He pitävät Tuhkimo-rukkaa heidän palvelijanaan hänen omassa kodissaan ja komentelevat häntä päivästä toiseen. Eräänä erityisenä päivänä Tuhkimo kuitenkin karkaa kotoaan hyvän haltijattaren avustuksella. Haltijatar ilmestyi Tuhkimolle ja kehotti tätä lähtemään tanssiaisiin. Tuhkimon vanha mekko muuttui kultaiseksi kimaltaen täynnä timantteja ja hänen jalkojaan koristivat kaunein lasikenkäpari, jota on kuunaan nähty. Hyvä haltijatar muistutti Tuhkimoa siitä, että hänen olisi lähdettävä tanssiaisista ennen kuin kello lyö 12 keskiyöllä, sillä silloin taika raukeaa.

Niine hyvineen Tuhkimo kiipesi kurpitsakärryihin. Hän tapasi illan aikana prinssin ja nautti tanssiaisista niin paljon, että unohti haltijattaren kehotuksen taian raukeamisesta, ja muisti sen vasta silloin, kun kellot alkoivat soida keskiyön merkiksi. Tik tak. Hän kiirehti pois tanssijaissalista ja alas palatsin portaita, joten toinen hänen lasikengistään putosi hänen jalastaan. Prinssi päätti ottaa kengän talteen ja käytti sitä sen naisen etsimiseen, johon rakastui tanssiaisten aikana. Hän etsi naista useita päiviä ja lopulta löysi hänet: Tuhkimo kokeili kenkää jalkaan ja bingo! Se sopi hänelle täydellisesti. He rakastuivat toisiinsa ja elivät elämänsä onnellisina loppuun saakka.

Jos harkitset Tuhkimoksi pukeutumista, löydät meiltä kaiken tarvitsemasi: Tuhkimo-asut, hänen lasikenkänsä ja paljon muuta. Voit järjestää uskomattomat Disney-juhlat näiden asujen ja asusteiden avulla. Valikoimistamme löytyy Disney-asuja sekä lapsille että aikuisille. Katso tältä videolta ideoita Tuhkimo-syntymäpäiväkakkuun:

Top