Kissa-asut lapsille ja aikuisille

Teroita kynsiäsi ja valmistaudu olemaan juhlien kunnia-arvoinen vieras kissa asullasi, joka on aina varma valinta ajattomana klassikkona. Kissa asut ovat aina tervetulleita mihin tahansa karnevaali- tai Halloween-juhliin, koska se on yksi mukavimmista, tyylikkäimmistä ja monipuolisimmista eläinasuista, joita löydät Funideliasta.

Pukeutuminen mustan kissan asuun tarjoaa paljon mahdollisuuksia: voit matkia kuuluisaa Sylvester-kissaa tai muuntautua Catwomaniksi... On monia erityyppisiä kissaneiti asuja, joista voit valita täällä! Valitse kissameikkisi ja sopivimmat kissa-asusteet ilmaisemaan joko suloisinta tai villeintä puoltasi riippuen valitsemastasi kissanpuvusta.

Muutu Saapasjalkakissaksi tai Halloweenin houkuttelevimmaksi kissanpennuksi joillakin "Made by Funidelia" malleista. Valitse omaperäisempiä vaihtoehtoja tehdäksesi kissaneiti asusi vielä ainutlaatuisemmaksi.

Kävele läpi kissan asusteiden osiomme täydentääksesi asusi kissan korvilla ja kissaneidin pannalla tai valitse ihanin kissanpoika asu talon pienokaiselle.

https://www.funidelia.fi/cart
Lajittele:
Löydettiin: 24 tuotetta
Suodatin
Hakusi:
    Top