Lehmä Asut ja naamiaisasut

Muuu!! Anna meidän esitellä sinulle härkänaamiaisasut! Niiden hauskojen pilkkujen ja iloisten naamojen ansiosta härkänaamiaisasut ovat eläinnaamiaisasujen hilpeimpiä mitä tahansa naamiaisjuhliin, polttareihin, karnevaaleihin tai Halloweeniin. 

Jotta asusi olisi täydellinen, Funidelialla olemme valmistelleet valikoiman lehmä asuja sinulle. 

Meillä on useita aikuisten lehmä asuja, jotka ovat unisex, ja siksi täydellisiä sekä miehille että naisille. Meillä on myös onesie-pyjamamaisia malleja, jotka ovat mukavia ja lämpimiä talvisiin naamiaisjuhliisi. Ja jopa härkä asuja, jotka on tehty olkapäille, ja joiden kanssa varmasti tulet juhlien sieluksi. 
Meillä on myös lehmä asuja lapsille ja tytöille. Ne ovat mukavia ja hauskoja, jotta pienimmätkin voivat nauttia suuresti.
Emme voi päättää karjaperhettämme mainitsematta lehmä asuja vauvoille, meillä on hyvin halattavia malleja, joista voit valita mieleisesti. 

Jos etsit edullista lehmä asua, anna meidän suositella lehmä maskejamme. Nämä asusteet ja mustavalkoinen asu antavat sinulle taloudellisen ja helpon tavan tehdä lehmä asun.

Jos harkitset pariasun tai kaveriasun tekemistä, älä epäröi tutustua härkäasuumme. On varmaa, että muodostatte "muuuuutenkin" erityisen parin.

https://www.funidelia.fi/cart
Lajittele:
Löydettiin: 11 tuotetta
Suodatin
Hakusi:
    Top