Merirosvoasuja miehille

Hoi-joi-joi ja pullo rommia! Tuskin edes tarvitset drinkkiä, jotta haluat pukea meidän miesten merirosvoasun seuraavaan Karnevaaliin tai Halloweenin aikaan. Mene ja purjehdi halki merten tai katujen ja ota juhlat haltuusi, sillä mitä alkuperäisimmät asut kaikkien Seitsemän Meren ääreltä ovat täällä!

Merirosvot, nuo kieroilijat ovat saaneet legendan maineen romantisoidun kuvan elokuvien myötä. Heihin on jopa kehittynyt pakkomielle, jonka uskomme sinullakin olevan, sillä olet kuitenkin etsimässä merirosvonaamiaispukua itsellesi puettavaksi seuraavaan Karnevaaliin tai naamiaisjuhliin. Olet oikeassa paikassa, sillä meillä on laaja katalogi merirosvoasuja miehille, Pirates of the Caribbean Jack Sparrow -asusta alkaen aina enemmän klassiseen itse Blackbeard merirosvoon saakka.

Meillä on enemmänkin jopa “maustetumpia” vaihtoehtojakin, jotka sopivat täydellisesti polttareihin, ja jotka yhdessä alkuperäisten asujen kanssa tekevät juhlista niiiiin paljon hauskemmat.

Jos et löydä ihanteellista merirosvon asua, voit tehdä sen itse käyttämällä meidän lisävarusteita: merirosvohattuja, koukkuja, miekkoja ja jopa silmälappuja... meiltä löytyy kaikki. Et varmast joudu pettymään.

Ethän nauti liikaa rommia, vaan kalibroi kompassi kuntoon, arghhhh!

https://www.funidelia.fi/cart
Lajittele:
Löydettiin: 21 tuotetta
Suodatin
Hakusi:
    Top