Poison Ivy -asuja

Poison Ivy -asu on klassikko Batmanin universumista. Pamela Isley, nörttimäinen tyttö, joka on vastuussa kasvitieteellisestä puutarhasta rakastuu komeaan ja lihaksikkaaseen Batmaniin ja yrittää kietoa hänet pauloihinsa feromoneja ja myrkkyjä käyttäen. Eikä sekään toiminut. Siitä johtuen hän päätti omistaa elämänsä tehdääkseen pahaa mahdollisimman “vihreällä” tavalla.

Päästä eko-terroristi puolesi valloilleen ja pukeudu Poison Ivyksi seuraaviin naamiaisjuhliin. Viiniköynnökset valmiiksi ja nappaa haltuusi kaikki naisten Batman -asut, jotka suinkin voit. Kutsu kaikki tytöt mukaan ja voitte luoda pahojen naisten liittoutuman. Tarvitsette vain muutaman naamiaispuvun, kuten Harley Quinnin asun tai Catwomanin naamiaispuvun. Ja jos vastaasi tuleekin pahantekijä, ehkäpä muuntaudutkin Batgirliksi. Kuka tarvitsee Batmanin naamiaispukua, kun voit pukeutua, kuten hänen seikkailunhaluiset naispuoliset ystävätkin?

Hansikkaita, säärystimiä ja vihreitä värikkäitä trikoita viimeistelemään Poison Ivy -asusi. Et pysty vastustamaan pakkomielteen myrkkyä!

https://www.funidelia.fi/cart
Lajittele:
Löydettiin: 4 tuotetta
Suodatin
Hakusi:
    Top