Lucian päivä -asut ja -asusteet

Lucian päivää juhlitaan Suomessa 13. joulukuuta Pyhän Lucian kunniaksi ja koko Suomen Lucia-neito on valittu yleisöäänestyksellä jo vuodesta 1949 alkaen. Jos haluat osallistua juhlintaan tyylillä, selaa valikoimamme Lucian päivä -asut ja valitse suosikkisi Lucian päivän juhlintaan, pikkujouluihin tai muihin joulunalusajan kemuihin!

Monet koulut juhlivat tuota ihanaa valon juhlaa vuosittain, minkä vuoksi olemme sisällyttäneet ihania Lucian päivä-asuja tytöille, jotta jokainen pieni neitonen voi tuntea itsensä valoa tuovaksi Luciaksi, kuten suloisen taivaan enkeli -asun valkoisena kultaisilla yksityiskohdilla. Asu sisältää mekon, pannan ja kultaisen vyön, muistathan tilata vielä kultaiset enkelinsiivet ja tyttäresi asu on täydellinen! Vauvoja varten verkkokaupastamme löytyy mm. vauvojen lumiukkoasu ja vauvojen pyhä enkeli -asu. Perheen karvaiset kaverit voivat pukeutua koirien joulupukki -asuun.

Valikoimastamme löydät paljon vaihtoehtoja aikuisille niin perinteisiin kuin vähän tuhmempiinkin joulujuhliin. Naisille valikoimastamme löytyy minimittaisen taivaallisen enkeliasun lisäksi pluskokoinen enkeli-asu. Jos juhliin on tulossa vain aikuisia, voit heittäytyä hieman villimmäksi naisten seksikäs joulutervehdys-asun avulla. Mikäli juhlaa vietetään lämpimässä ilmastossa, löytyy verkkokaupastamme myös miesten kesäinen joulupukin asu!

Mitä siis enää odotat? Tilaa suosikkisi ja vie juhliin valoa ja hauskuutta!

https://www.funidelia.fi/cart
Lajittele:
Löydettiin: 47 tuotetta
Suodatin
Hakusi:
    Top