Ride On -, Carry Me- ja reppuselkäasut

Etsitkö kaikkien aikojen omaperäisintä asua? Löydä valikoimistamme uudet Ride On -asut, jotka luovat hulvattoman optisen illuusion. Näyttää siltä, kuin kulkisit toisen henkilön, eläimen tai hahmon harteilla! Jos pidät näistä omaperäisistä asuista, niin älä jätä välistä Carry Me -asujamme, jotka ovat täydellisiä mihin tahansa polttareihin, naamiaisiin tai halloweeniin. Erotut takuulla joukosta näiden omaperäisten mallien avulla ja kiitos optisen illuusion, joka syntyy kun käveleskelet ympäriinsä. Tutustu myös muihin omaperäisiin Ride On -asuihin, joiden avulla pääset hevosen selkään tai uuden kuningaskunnan juhliin lohikäärmeen kyydissä. Voit myös ratsastaa strutsilla tai puikkelehtia kanaaleissa gondolissa.

Hakuehdot
Hakusi:

Hyppää lempieläimesi tai hahmosi selkään reppuselkäasulla. Alkuperäiset Ride On - ja Carry me -asut kaikkien aikojen hauskimpiin juhliin.

Carry Me -asut ovat aina hauskoja! Matkusta lumiukon selässä tai hyppää ulkoavaruuden avaruusolion kyytiin. Ride On -asut ovat juhlin suurin menestys. Yllätä kaikki saapuessasi juhliin Powe Rangerin, dinosauruksen, lehmän tai verenhimoisen suden reppuselässä. Ride On -asut ovat saatavilla monissa hauskoissa versioissa luoden optisen illuusion, joka naurattaa yhä uudelleen. Matkaa strutsin selässä tai pikkuisen irlantilaismiehen olkapäillä. Reppuselässä matka sujuu jouhevammin!

Top