Robin -asuja lapsille ja aikuisille

Kapow! Pow! Bonk! Zwap! Whack! Oletko aina halunnut tuntea olevasi kuin itse “Boy Wonder” Pingviiniä tai Jokeria vastaan taistellessaan? Nyt on tilaisuutesi koittanut, kiitos Robin -asujen, jotka löydät Funideliasta.

Oletko koskaan miettinyt minkä takia Robini puvussa on niin monia kirkkaita värejä? Se johtuu siitä, että samat värit ovat punapäisellä linnulla, joka antoi tälle Batmanin apurille nimensäkin. Mutta tunnusvärit sikseen, Robinin asusi ei ole viimeistelty ilman silmämaskia henkilöllisyytesi peittämiseen eikä viittaa, joka tuo sinulle eniten voimaa hyppypotkuun.

Läpi historian Robineja on ollut monia eivätkä he aina ole olleet poikia. Täältä siis täydellinen asu kenelle tahansa perheen jäsenelle. Voitte valita pariskunnan asun tehdäksenne Batmanin ja Robinin asusta kerrassaan upean.

Lisäksi, meidän poikien Batman -asujen valikoiman seasta huomaat Robinin asun malleja olevan tarjolla lukuisia erilaisia, alkaen aina Teen Titans -mallista mitä klassisimpiin versioihin ja jopa Nightwing DC Comic -asuun saakka.

https://www.funidelia.fi/cart
Lajittele:
Löydettiin: 9 tuotetta
Suodatin
Hakusi:
    Top