Henkilötietojesi yksityisyys on meille todella tärkeää. Siksi käytämme nimeäsi ja muita henkilötietoja ainoastaan tämän hetkisen tietosuojakäytännön puitteissa. Käytämme henkilötietojasi ainoastaan toteuttaessamme liiketoimia kanssasi.

Käytämme henkilötietojasi toteuttaessamme ostotilauksiasi ja prosessoidessamme mahdollisia tulevia valituksia, joita saattaa syntyä. Henkilötiedoilla voidaan viitata: titteli, nimi, sukupuoli, sähköpostiosoite, postiosoite, toimitusosoite (mikäli eri kuin postiosoite), kotipuhelin- ja matkapuhelinnumero, faksinumero, maksutiedot, kortin tai pankkitilin tiedot, IP-osoite, jne.

Henkilötietojen Yksityisyyden Yleislain 15/1999, 13. joulukuuta, mukaan, FUNIGLOBAL DEVELOPMENT S.L. (tästä lähtien viitaten nimellä Funidelia) ilmoittaa sinulle henkilötietokansion olemassaolosta, Funidelian luomana ja vastuulla. Kansio sisältää tietoja, jotka on saatu sivustolta "www.funidelia.fi", joka on rekisteröity Espanjan Kansalliseen Tietosuojavirastoon.

Kansio on perustettu, jotta: varmistamaan, että tilaus lähetetään oikealle henkilölle oikeaan osoitteeseen, vastatakseen kaikkiin tiedusteluihin, jotka vastaanotamme ja lähettääksemme tarvittavat tiedot koskien ostoksia ja tuotteita, kuten mainosmateriaalia, sähköpostitse tai muiden viestintäkeinojen kautta (esim. Tekstiviestitse). Tiedot saatetaan lähettää kolmansillle osapuolille henkilökohtaisten promootiosähköpostien tai muiden lain mukaisten sopimusten mukaisesti.

Henkilötietojen Yksityisyyden Yleislain 15/1999, 13. joulukuuta, mukaan, sinulla on oikeus muuttaa, peruuttaa ja vetää pois kaikki henkilötiedot kansiostasi milloin tahansa. Käyttääksesi tätä oikeutta ota meihin yhtyettä Yhteydentottolomakkeemme kautta. Tai postitse Funiglobal Development S.L, Calle Alfonso I. Edificio Business Plaza 14. Planta 5ª. Oficina 2. 50003 Zaragoza – Espanja. Ole hyvä ja liitä kuhunkin tiedusteluun mukaan koko nimesi ja käyttäjän sähköpostiosoite.

Funidelia on sitoutunut noudattamaan äärimmäistä varovaisuutta ja luottamuksellisuutta koskien tietoja, jotka saamme ja käyttää niitä ainoastaan edellä mainittuihin tarkoituksiin. Tämän hetkisen tietosuojalain mukaan, Funidelia on sitoutunut käyttämään asianmukaista turvallisuustasoa asiakkaidemme tietojen kanssa, kuten myös tarjoamaan keinot välttämään tämän tiedon katoamista, väärinkäyttöä, muuttamista, luvatonta käyttöä ja poistoa.

Nykyinen Tietosuoja on voimassa joka kerta kun käyt sivustollamme "www.funidelia.fi".

Funidelia olettaa, että tiedot on annettu meille sellaisten henkilöiden toimesta, joilla on siihen valtuudet, ja siksi olettaa, että ne ovat oikeita ja tarkkoja. On sinun vastuullasi päivittää henkilötietosi. Funidelia ei ota vastuuta asiakkaiden vanhentuneista tiedoista.

Niissä tapauksissa, joissa luottosopimus virallistetaan ja asiakkaalle lähetetään lasku tilauksen jälkeen, Funidelia varaa oikeuden vaatia luottotietoja hyvämaineiselta espanjalaiselta luottoluokituslaitokselta. Saatuja tietoja ei tulla käyttämään mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Funidelia varaa myöskin oikeuden käyttää henkilötietojasi puhtaasti tilastollisiin tarkoituksiin markkinoiden tutkimuksiin ja selvityksiin.

Kilpailuihin liittyen, asiakkaidemme tietoja käytetään ilmoittamaan voittajille ja mainostamaan tarjouksiamme. Saadaksesi lisätietoja tästä asiasta, katso kilpailujemme osallistumisehdot.

Ellei tämän hetkinen Yksityisyyssuojaehto toisin sano, emme myy tai paljasta henkilötietojasi kolmansille osapuolille ilman lupaasi, paitsi tapauksissa joissa tämän hetkinen Yksityisyyssuojaehto edellyttää, että teemme niin.

Ei ole tarpeen aktivoida evästeitä käydessä sivustollamme. On kuitenkin syytä huomata, että voidakseen käyttää “Ostoskoria” ja hankkia tuotteita, on tarpeen aktivoida evästeet. “Evästeet” ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka sallivat tietokoneesi olevan tunnistettavissa ainoana käyttäjänä palvelimellamme joka kerta kun käyt eri sivuilla sivustollamme. Nämä tiedostot tallennetaan internetselaimemme toimesta tietokoneesi kovalevylle. Evästeitä voidaan käyttää IP-osoitteesi tunnistamiseksi, säästäen aikaasi kun selailet sivustoamme.

Evästeitä käytetään pääasiassa, jotta sivusto olisi helpompi ja mukavampi käyttää (esim. muistaen henkilöllisyytesi kun yrität muuttaa luottokorttitietojasi, jotta sinun ei tarvitse syöttää sähköpostiosoitettasi uudestaan). Niitä voi kuitenkin käyttää myös uudelleenkohdistamiseen näyttämällä sinulle tuotteita, jotka kiinnostavat sinua eniten. Uudellenkohdistamisteknologian ansiosta voimme mainostaa tuotteita, joita kohtaan olet aikaisemmin osoittanut kiinnostusta, mukaan lukien ne, jotka muistuttavat vastavia tuotteita, jotka olet nähnyt muilla nettisivuilla. Täten voimme näyttää käyttäjillemme tuotteita, jotka ovat heille kaikkein oleellisimpia, analysoimalla evästeiden keräämää tietoa käytöksestä. Tämän tyyppinen tieto on anonyymiä; henkilökohtaisia tietoja ei tallenneta järjestelmäämme.

On mahdollista, että selaimesi ei salli evästeiden aktivoimista, joka rajoittaa sivustomme käyttöä. Vakuutamme sinulle, että evästeiden käyttömme ei sisällä viruksia tai henkilötietoja. Sivustomme käyttää Google Analytics -analyysipalvelua Google Inc:ltä (“Google”). Google Analytics käyttää evästeitä, tekstitiedostoja, jotka ovat tallentuneina tietokoneellesi, tarkoituksenaan suorittaa analyysia internetkäyttäjien käytöksestä.

Evästeiden tuottama tieto koskien sivustomme käyttöä (mukaan lukien IP-osoitteesi) lähetetään ja tallennetaan Googlen toimesta Yhdysvaltojen internetpalvelimille. Google käyttää tätä tietoa analysoidakseen sivustomme käyttöäsi, kootakseen aktiivisuusraportin sivustomme käytöstä ja tarjotakseen muita palveluita liittyen sivuston toimintaan ja internetin käyttöön. Google voi myös luovuttaa näitä tietoja kolmansille osapuolille siinä tapauksessa, että se on lain sallimaa, tai siinä tapauksessa, että kyseiset kolmannet osapuolet ovat Googlen edustamia. Google ei ilmoita IP-osoitettasi mihinkään muuhun Googlen edustamaan tieto-osioon. Voit estää evästeiden käytön muuttamalla selainasetuksiasi. Tältä osin on tärkeää muistaa, että näiden asetusten muuttaminen voi estää sinua hyötymästä sivustomme täydestä toiminnasta.

Sivustomme käyttäminen merkitsee suostumustasi siihen, että Google käyttää tietojasi edellä mainittuihin tarkoituksiin.

Voidaksemme taata täyden turvallisuuden maksujärjestelmässämme, www.funidelia.fi käyttää sähköisen kaupankäynnin johtavien rahoituslaitosten turvattua maksujärjestelmää.

Tällä tavoin luottamukselliset tietosi lähetetään salatussa muodossa (SSL) suoraan vastaanottavalle yksikölle. Käyttämämme SSL-salausjärjestelmä takaa huipputurvallisuuden ja -luotettavuuden lähetettäessä tietojasi verkossa.

Luottokorttitietojasi ei tallenneta tiedostoihimme. Niitä käytetään ainoastaan rahoitusyksikköjemme turvallisen maksuyhdyskäytävän virtuaalisessa myyntipisteessä (POS, Point of Sale).

Henkilötietojen Yksityisyyden Yleislain 15/1999 säädösten mukaisesti ilmoitamme sinulle, että täyttämällä lomakkeita sivustollamme www.funidelia.fi tai lähettämällä meille sähköposteja, suostut Tietosuojakäytäntömme ehtoihin, kuten esimerkiksi Funidelian oikeuteen käsitellä lähettämiäsi henkilötietoja.

Käyttäjämme eivät anna, eivätkä he ole velvoitettuja antamaan, meille mitään henkilötietoja vierailemalla sivustollamme. Asiakkaamme sitoutuvat selaamaan sivustoamme ja käyttämään sen sisältöä asianmukaisesti harjoittamatta minkäänlaista vilpillistä toimintaa.

Top