Harry Potter kaavut: Rohkelikko, Luihunen, Korpinkynsi ja Puuskupuh

Saapuiko Tylypahkan kirjeesi juuri? Jos saapui, tarvitset yhden Hogwartsin talojen virallisista Harry Potter-kaavut. Unohda Madam Malkinin kaavut Viistokujalla, Rohkelikko tunikat nyt kätevästi Funideliasta!

Punainen, vihreä, keltainen vai sininen? Rohkelikko, Puuskupuh, Luihinen vai Korpinkynsi? Riippumatta siitä, mikä Tylypahkan taloista on suosikkisi, meillä on kaikki tarvittavat vaatteet ja tunikat. Muuta itsesi velhoksi tai nodaksi näiden Harry Potter, Hermione ja Ron tunikoiden avulla. Ei ole mitään loitsua tai juomaa, joka voi vastustaa sinua ja olemme varmoja, että saat monia talo pisteitä!

Täydennä maaginen ulkoasu Harry Potter -huivilla ja hanki oma Harry Potter sauvasi Funideliasta. Kaikki Harry Potter -merchandise, jotka olet aina halunnut löydät kätevästi meiltä!

Hakuehdot
Hakusi:

Hanki Rohkelikko kaavut tai tunika, joka kuuluu suosikkitaloosi. Meillä on kaikki Harry Potter-kaavut!

Expelliarmus!, Alohomora!, Lumos!, "Polyjuice Potion" tai "Felix Felicis" ... ovat vain joitain loitsuja ja juomia, joita opit Hogwartsissa. Löitsujen lisäksi tarvitset vain kiltasi tunikan ja olet valmis testiin kuin testiin!

Ei ei ei. Koulun säännöt ovat selkeitä: kaikki noidat ja velhot menevät johonkin neljästä killasta: Rohkelikko, Luihunen, Puuskupuh ja Korpinkynsi-kiltojen väreihin pukeutuminen on Hogwartissa kunnia asia ja voit nyt tehdä samoin Funidelian ansiosta.

Varmista, että professori SKalkaros ei näe sinua käytävillä ilman Gryffindor kaapu ... tai hän vähentää 10 pistettä killaltasi, mikä on ratkaiseva pistemäärä voittaaksesi House Cupin.

Kuten jo tiedät, jos et vieläkään voi mennä Viistokujalle ostaaksesi kaapu ja "Red Flu" "on autotallissa ... osta Harry Potter tunika Funideliasta ja aloita Tylypahkan kurssi varustautuneena

Top