Star Wars: Leivänpaahtimet, Vohveliraudat, Popkornikoneet ja Paljon Muuta!

Jos olet aina halunnut tietää, mitä Jabba the Hutt syö aamiaiseksi saadakseen hänen kaltaisensa kehon ... Jos et ole varma, mitä Yoda syö, jotta hänestä tulee niin ketterä ... Löydät sen täältä! Tästä osiosta löydät hienoimpia sähkölaitteita kaikissa galakseissa: Star Wars -leivän leivänpaahdin Darth Vader -paahtoleipää varten, vohvelipaahdin, joka tekee Stormtrooperin muotoisia vohveleita, voileipägrillit, jotka tekevät galaktin herkullisimpia paahtoleipiä , Kuolemantähden -muotoinen popkornikone, joten et koskaan jää ilman popkornia, kun ryystätte läpi Star Wars -maratonin, vedenkeittimen, joka on muodoltaan Darth Vaderin kypärä ... Kaikki mitä tarvitset välipalan tekemiseen geeky henkilökohtainen kosketus! Meillä on erilaisia ​​Star Wars -leivänpaahdinmalleja, kuten Darth Vaderin kypärän muotoinen leivänpaahdin ja Death Star -leivänpaahdin - pyöreä ja hopea kuten elokuvassa. Nauti herkullisista paahtoleipää, jotka arvoinen itse Keisari Palpatine. Niissä on säädettävät termostaatit ja sulatusasetukset, leveät ja pitkät urat kaikenlaisille leiville sopiviksi ja muruluukku, jonka voit vetää ulos puhdistamisen helpottamiseksi. Niissä on jopa painike, jolla voit valita, haluatko paahtaa leipäsi “Valoisalta puolelta” vai “Pimeältä Puolelta”! Löydät myös Stormtrooper- ja Death Star -teemalla Star Wars -vohvelinvalmistajat, joilla on erilaisia ​​lämpötila-asetuksia vohvelien keittämiseen ja tarttumattomiin ja ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin tarjottimiin puhdistamiseksi. Mikä tahansa näistä sähkölaitteista tekisi täydellisen Star Wars -lahjan kaikille tämän galaktisen saagan faneille.

https://www.funidelia.fi/cart
 • Darth Vader Vohvelikone - Star Wars Darth Vader Vohvelikone - Star Wars
  Virallinen tuote
  Sisältää: Vohvelikone Darth Vaderin kypärän muotoisten vohveleiden valmistamiseksi. Laatikon mitat: 27,1 x 21,7 x 13,1 cm. Tarttumattomat, helposti puhdistettavat lautaset.
  49,99 €
  Saatavilla
 • Star Wars: suola- ja pippyrimylly-setti Star Wars: suola- ja pippyrimylly-setti
  Virallinen tuote
  Sisältää: Elektroniset suola- ja pippuri-myllyt 21 x 5 cm, keraamisella mekanismilla, joka voidaan säätää hienosta rouhittuun. Hienontaa pippurin ja suolan napin painalluksella. Automaattinen ohjaava valo. Myllyt toimivat neljällä AA-patterilla (eivät sisälly pakkaukseen).
  44,99 €
  Saatavilla
 • Darth Vader -vesipannu - Star Wars Darth Vader -vesipannu - Star Wars
  Virallinen tuote
  Sisältää: 1.7 litran vesipannu. Suunniteltu sopimaan kaikenlaisiin helloihin: kaasu, sähkö, high-tech ja induktio. Vain käsinpesu. Vesipannusta kuuluu miellyttävä vihellysääni, kun vesi saavuttaa kiehumispisteen ja vesi on sopivaa teehetkeen.
  49,99 €
  Saatavilla
Lajittele:
Löydettiin: 3 tuotetta
Suodatin
Hakusi:
  Top