Susi Naamari

Oletko aina ollut ihmissusitarinoiden ystävä? Onko täysikuu aina ollut paras liittolaisesi? Oletko yrittänyt hankkia kykyä muuttua ihmissudeksi mustan magian ja loitsujen avulla? Toivottavasti et ole kokeillut myyttejä, jotka kertovat miten ihminen muuttuu ihmissudeksi, meidän mielestämme susi naamari on parempi tapa tehdä muutos pelottavammaksi tarvitsematta lausua loitsuja täysikuun alla.

Nämä ihmissuden naamarit ovat ihanteellisia täydentämään ihmissuden asua varsinkin Halloweenina. Sillä ihmissudet ovat yksi noista pelottavista hahmoista, jotka ovat kuolleiden yön pääosassa joka vuoden lokakuun 31. päivänä.

Koska meidän ihmissuden naamareillamme tulee esiin sinun villein puolesi, yhdessä paljon karvan, suurten korvien ja pelottavien kulmahampaiden kanssa. Voit valita pelottavimpien, surrealistisimpien tai eläintä uskollisimmin mukailevien naamioiden joukosta, valinta on sinun. Mutta minkä tahansa päädytkin valitsemaan, varmasti säikytät kaikki ystäväsi ja mikään vampyyri ei uskalla lähestyä teitä.

Laita yllesi yksi meidän ihmissuden naamareistamme ja muutu seuraavaksi historian pelottavimmaksi ihmissudeksi.

https://www.funidelia.fi/cart
Lajittele:
Löydettiin: 4 tuotetta
Suodatin
Hakusi:
    Top