Viralliset Harry Potter taikasauvat

Alohomora, Siipiirdium lentiusa ja monet muut taijat ovat nyt kätesi ulottuvilla Harry Potter sauvojen avulla. Jos et tiedä, mitä tehdä Hogwartsin kirjettä odotellessasi voit harjoitella loitsuja Potterin, Ronin, Hermionen ja Professori Kalkaroksen sauvojen avulla.

Funideliasta löydät niin Harry Potter kun Fantastic Beasts -sauvat jotka voit lisätä sauvakokoelmaasi. Kerää kaikki sauvat! Rohkeimmille tarjoamme Harry Potterin sauvan ja Harry Potter -asut fiksuimmille Hermionen sauvan ja taikamestareille Seljasauva (Elder Wand). Ole seuraava loitsumestari Funidelian avulla!

Löydät viralliset Harry Potter merchandise ja lahjat joko lahjaksi tai itsellesi. Haluatko Rohkelikon tunikan tai Luihusten huivin? Meiltä löydät nämä ja paljon muuta Harry Potteriin liittyvää!

Hakuehdot
Hakusi:

Kaikki Harry Potter -sauvat ja suosikkihahmosi: Seljasauva (Elder Wand), Hermionen, Ronin, Kalkaroksen, Draco Malfoyn ja jopa Voldemortin sauvat

Jos olet jästi, surkki tai simppeli Dudley, voit näiden Harry Potter taikasauvojen avullavakuuttaa kaverisi, että olet tavannut vaikka itse Dumbledoren.

Taika ei pidä salaisuuksia. Taikasauvasi avulla voit harjoitella helppoja sekä vaikeita loitsuja, kuten Entistus tai Alohomora (älä kuitenkaan käytä niitä taikaministeriön silmien alla).

Valitse lempihahmosi sauva. Harry Potter, Seljasauva (Elder Wand), Hermione, Ron, Draco Malfoy, Sirius Musta...ja monen muun hahmon sauvat Funideliasta. Jos musta taika kiinnostaa, Voldemortin voimakas sauva on nyt kätesi ulottuvilla.

Viralliset Harry Potter Sauvat nyt helposti yhdestä paikasta koko perheelle. Se on kuin taikaa!

Top