Apina Asut

Eläinpuvut ovat aina mahtava vaihtoehto missä tahansa naamiaisissa, karnevaaleissa, Halloweenissa tai polttareissa, siksi olemme koonneet sinulle valikoiman kaikkein hauskimpia apinapukuja, joita olet koskaan nähnyt, apina-asuista.

Apina-asut ovat hyvin monipuolisia, sillä voit löytää niistä kaikkea mukavista ja lämpimistä apina-tyyppisistä pyjamista viettelevämpiin, realistisempiin tai todella huvittaviin asuihin. Siksi ensimmäinen asia, jonka sinun täytyy tehdä, on päättää millainen apina haluat olla, ja älä huoli, sillä Funidelia:ssa meiltä löytyvät kaikki mahdolliset apina-asut, jotka voit kuvitella.

Voit valita samakin puvun tai muuntautua gorillaksi itse ja muuttaa pikkuisesi suloiseksi pieneksi apinaksi vauvojen ja lasten apina-asuissamme. Tai ehkä haluat pukeutua kumppanisi kanssa "juhlien suloisimmiksi apinoiksi" pariasuihin.

Jos etsit hyvin realistista apinan pukua, joka tekee vaikutuksen muihin juhlijoihin, meiltä löytyy lateksinaamioita ja kaikki tarvittavat asusteet: apinan kädet ja jalat. Lisää hieman verta ja tekoarpiin apina-asuusi, ja sinulla on valmis tappaja-apina-asu Halloweeniksi.

Jos etsit hauskempaa lookia poikamiesjuhliin, tutustu "apinan hartioilla kantamat asumme". Teillä on takuulla hauskaa!

Käytä mielikuvitustasi Funidelian apina-asuilla!

https://www.funidelia.fi/cart
Lajittele:
Löydettiin: 15 tuotetta
Suodatin
Hakusi:
    Top