Jänisasut

Tervetuloa ihmeelliseen jänisten maailmaan! Puput ovat monien meistä lempieläimiä, ja siksi yksi suosituimmista Jänisasut on kaikkien mieleen. Funidelialla olemme valmistelleet laajan valikoiman jänisasuja, jotta sekä lapset että aikuiset voivat muuntautua lempihahmokseen.

Valikoimassamme on paljon erilaisia jäniksen ja puputyttöjen asuja. Kenties haluaisit kokea satu- ja fantasiamaailman pukeutumalla yhdeksi päiväksi Alices Valkoiseksi jänikseksi Liisan Ihmemaassa. Mutta jos etsit jotain todella omaperäistä ja hauskaa jänisasua, kuten Chandlerin vaaleanpunainen pupuasu Frendeistä, sitäkin löytyy. Kaikki saatavilla lasten ja aikuisten koossa. Löydät myös puputyttöasuja suloisimmista pienimmille lapsille rohkeimpiin Playboy-puputyttötyyleihin, kuten Bridget Jones käytti.

Eivätkä saa unohtua vauvanpupuasut perheen pienimmille, jotka ovat erittäin mukavia ja helppo pukea. He tulevat olemaan todella halauskelposia!

Jos juhlasi on Halloween tai teema on kauhu, voit olla kammottavin pupu kiitos meidän lateksijänismaskimme, johon sinun tarvitsee vain lisätä verisiä asusteita ja olet valmis juhliisi.

Ja tietenkin pääsiäispupuasut, jotka ovat ihanteellisia perheen kanssa pääsiäismunien etsimiseen ja kaikille yhdessä hauskanpitoon. Voit löytää eri malleja kaikissa ko'oissa.

Lisäksi jänisasujen tarjoamiseen koko perheelle, tarjoamme myös asusteita ja oheistuotteita kuten esimerkiksi pikkupupun korvat, seksikkäät puputyttösetit, meikit, jäniksen hampaat ja nenä tai jäniskasvonaamiot.

https://www.funidelia.fi/cart
Lajittele:
Löydettiin: 25 tuotetta
Suodatin
Hakusi:
    Top