Leijona -asut Lapsille ja Aikuisille

Pitkillä harjalla ja majesteettisella olemuksellaan viidakon kuningas leijona hallitsee, ja naamiaisissa sinä voit olla kuningas tai kuningatar hauskassa ja värikkäässä Leijona -asussa.

Leijona -asut ovat erittäin mukavia ja monipuolisia, minkä vuoksi ne ovatkin yksiä suosikeistamme eläinasuina. Jotkut leijona -asumme ovat todella viidakkohenkisiä pelottavan ja villin näköisiä, kun taas toiset ovat seksikkäämpiä ja rohkeampia, ja joidenkin avulla voit eläytyä unohtumattomien elokuvahahmojen, kuten Velho Oz -elokuvan leijonan, rooliin. Valitse millainen leijona haluat olla ja löydä täydellinen asu itsellesi.

Halusitpa sitten pukeutua leijonaksi Halloween- tai Karnevaalijuhliin tai olet järjestämässä polttareita, Funidelialla on tarjolla leijona -asuja lapsille ja aikuisille sekä pluskokoa, aina mukaviin Leijona -asutyypisiin onesieihin saakka. Perheen pienimmät näyttävät suloisilta ja ihanilta pukeutuneina pieniksi leijonanpennuiksi.

Anna palaa ja järjestä teemajuhlat eläinasuissa, vietät varmasti hauskan päivän luoden oman viidakkoelämyksesi ja muuttamalla sen omaksi erityiseksi valtakunnaksesi pukeutuneena yhteen meidän Leijona -asuihimme – esitä kynsiäsi ja karju voimakkaasti! Roaaarrr!

https://www.funidelia.fi/cart
Lajittele:
Löydettiin: 18 tuotetta
Suodatin
Hakusi:
    Top