Lepakko-asut

Lepakot ovat yksiä suosituimmista eläinasuista Halloweenina. Jos etsit omaa lepakko-asuasi, olet oikeassa paikassa, sillä Funideliassa meillä on kaikkein omaperäisimmät.

Valikoimastamme löydät unisex lepakko-asuja pyjamatyyliin, jotka ovat hauskoja, mukavia ja lämpimiä. Sekä lapset että aikuiset voivat muuttua yön pimeyden kuninkaiksi. Haluaisitko lepakko-asun koko perheelle? Ja kun sanomme "koko perheelle", tarkoitamme sitä kirjaimellisesti, sillä meillä on lepakko-asuja kaikissa ko'oissa, vauvan lepakko-asusta, jossa pienokaisesi näyttää suloisen pelottavalta, lemmikillesi tarkoitettuihin lepakko-asuihin.
Jos pienokaisesi haluaa kaikkein pelottavimman lasten Halloween-asun, älä epäröi antaa hänen lepakko-asuunsa hyvän annoksen tekoverta valumaan suupielestä.
Löydät myös seksikkään naisen lepakko-asun, jolla näytät hätkähdyttävän hurmaavalta Halloween-iltana. Sinun tarvitsee vain lisätä lepakonsiivet, niin olet valmis juhliin.

Tarvitsetko lisävarusteita lepakko-asuusi? Älä huoli, Funideliassa meillä on kaikki tarvittavat. Lepakonsiivet, lasten lepakonviitta pienimmille, sukkahousut...
Lepakon lisävarusteiden valikoimassamme verkossa on myös erilaisia maskeja ja silmikoita, joilla voit viimeistellä Halloween-lookisi.

Ja jos haluat olla vieläkin pelottavampi... mitäpä jos muuttuisit kuuluisimmaksi vampyyriksi? Dracula pystyy muuttumaan lepakoksi ja vampyyriasussa voit muuttua Transylvanian tunnetuimmaksi asukkaaksi.

https://www.funidelia.fi/cart
Lajittele:
Löydettiin: 20 tuotetta
Suodatin
Hakusi:
    Top