Mehiläisasut kaikille

Jos etsit hyönteisasuja, olet tullut oikeaan paikkaan, kaikkein hauskinpaan. Mehiläisasut! Emme tiedä, johtuuko se niiden iloisista väreistä, hauskasta tuntosarvista vai siitä, että ne muistuttavat meitä väistämättä Mehiläinen Maijasta, mutta ne ovat varma valinta mihin tahansa pukeutumisjuhlaan.

Koska olet päättänyt muuttua mehiläiseksi päiväksi, anna meidän esitellä mehiläisasujemme kokoelmaa. Meillä on mehiläispukuja aikuisille, lapsille, tytöille, vauvoille ja suurille kokoille.

Miehille on tarjolla todella hauskoja mehiläinen asuja, johon sisältyy mukava huppu tuntosarvineen, siivet, pistin ja kaikki tarvittava, jotta voit olla juhlien iloisin kimalainen tai kaikkein hullunkurisin!
Naisille meillä on raidallisia mehiläisasuja ja keltaisia tyllihameita. Lisäksi monia asusteita kuten raidallisia hihoja, hiuspantoja tuntosarvin ja jopa siivet.

Meillä on myös mehiläisasuja lapsille, jotka jäljittelevät aikuisten asuja, sekä naisten että miesten, jotta voitte pukeutua yhteen lastenne kanssa. Mutta jos etsit suloista ampiainen asu pikkuiselle, löydät valikoimastamme mehiläispukuja vauvoille. He ovat todella ihastuttavia mustissa ja keltaisissa raidoissaan!

Hyvään mehiläispukuun on tärkeää kiinnittää huomiota yksityiskohtiin, siksi suosittelemme, että katsot mehiläisasusteitamme, joista löydät muun muassa mehiläissukkia, mehiläissiipiä, erityyppisiä tuntosarvia ja jopa tekoripsiä.

Surise, naura ja nauti kimalainen asustasi! Bzzz, bzzz!

https://www.funidelia.fi/cart
Lajittele:
Löydettiin: 17 tuotetta
Suodatin
Hakusi:
    Top