Spiderman -Reput

Suuri voima tuo mukanaan suuren vastuun, ja arvoesineiden pitäminen turvassa on yksi näistä. Mutta näillä Spiderman-repuilla ei tarvitse huolehtia. Niitä ei ehkä ole valmistettu kovista hämähäkin verkoista, mutta ne pystyvät hoitamaan koko vuoden oppitunnit, päiväretkiä ja matkoja ja kaikkea muuta, mitä vastaan tulee. Kaikissa repuissamme on Marvel-takuu. Tutustu kaikkiin erilaisiin supersankarireppujen malleihimme ja tyyleihimme ja varo Spidermania! Meillä on Spiderman-reppuja kaiken ikäisille faneille ja kaikille aktiviteeteille: kasseja esikoululaisille, pyörävaunujen laukkuja, kasseja kouluun tai päiväretkille ... Koska jopa supersankarit tarvitsevat paikan koulukirjoilleen. Edes Peter Parker ei osaisi valita näiden Spiderman-reppujen väliltä. Meillä on laukkuja, joissa on symboli Hämähäkkimiehen rinnassa, Hämähäkkimiehen maski, Hämähäkkimiehen ammuntaverkot ... Jopa kiristysnauhalla varustetut reput erilaisilla kuvioilla. Näillä olkalaukuilla ja kiristysnauhalla varustetuilla repuilla voit ottaa suosikki supersankarisi aina mukaasi. Jos olet pitkäaikainen Spiderman-universumin fani, jos olet nähnyt viimeisimmän Spiderman-elokuvan valkokankaalta ... Tulet rakastamaan näitä Spiderman-tavaroita täällä Funideliassa. Meillä on t-paitoja, puseroita, Funkoja, reppuja, lippiksiä ... Ja paljon muuta!

https://www.funidelia.fi/cart
 • Spiderman Camouflage School -reppu - Marvel Spiderman Camouflage School -reppu - Marvel
  Virallinen tuote
  Sisältää: Kaupunkireppu hengittävällä pehmustetulla selällä. Voidaan muuntaa vaunun repuksi. Pehmustettu sisäinen jakaja kannettaville tietokoneille. USB-piste matkapuhelimen lataamiseen virtapankin kautta (ei sisälly toimitukseen). Vedenkestävä ulkopinta, joka kestää kevyitä tahroja. Mitat: 45 x 37 x 15 cm
  44,99 €
  Saatavilla
 • Spiderman -Kurenauhareppu Miehille
  Virallinen tuote
  Sisältää: Kurenauhareppu yhdellä osastolla. Vahvistettu korkealaatuisella materiaalilla ja vaakasuuntaisella nauhalla sekä hengittävällä kankaalla. Mitaltaan 35cm x 48cm x 1cm.
  16,99 €
  Saatavilla
 • Musta Spider-Man-reppu - Marvel Musta Spider-Man-reppu - Marvel
  Virallinen tuote
  Sisältää: Reppu, jonka mitat ovat 41 x 29 x 14 cm
  39,99 €
  Saatavilla
 • Spider-Man sarjakuvahahmon reppu Spider-Man sarjakuvahahmon reppu
  Virallinen tuote
  Sisältää: Reppu: 41 x 30 x 18 cm
  39,99 €
  Saatavilla
 • Spider-Man lasten reppu
  Virallinen tuote
  Sisältää: Reppu: 39 x 31 x 15 cm
  25,99 €
  Saatavilla
Lajittele:
Löydettiin: 5 tuotetta
Suodatin
Hakusi:
  Top