Hermione -asuja naisille ja tytöille

Jos olet aina ollut luokkasi paras ja unelmoit työskentelystä Taikaministeriössä... silloin seuraavissa naamiaisissa et voi jäädä ilman Hermionen asua.

Ja onhan Harry Potterin paras ystävä yksi suosikkihahmoistamme. Älykäs, rohkea, päättäväinen ja erittäin lojaali. Hänellä on kaikki! Aivan kuten Hermione asu tyttöille ja asu Hermione naisille, joista puuttuu tuskin yksikään yksityiskohta.

Mutta, millaisia ovat Hermione asumme? Hermione Grangerin asu sisältää Gryffindorin kaavun, jossa on sen vaakuna, sekä mekon, joka edustaa Hogwartin univormua hameella ja harmaalla villapaidalla, sekä valkoisen paidan ja siihen sopivan solmion. Jos mieluummin käytät housuja, voit myös noutaa Gryffindorin kaavun ja pukeutua mustiin housuihin ja valkoiseen paitaan.

Jos haluat viimeistellä Hermione Grangerin asusi, voit hankkia Gryffindorin huivin ja tietenkin, Hermionen taikasauvan! Muistathan: heilauta ja löy!

Tee hiuksistasi vähän pörröisemmät tai hanki yksi Hermione-peruukeistamme ja saavuta täydellinen ulkonäkö Harry Potter asu naiselle tai meidän Hermione asu tyttöille.

Ja jos Gryffindor ei ole suosikkihuoneesi... älä huoli, koska meillä on paljon lisää Harry Potter -aikuisten ja lasten asuja Slytherinista, Ravenclawista tai Hufflepuffista, joilla varmasti saat lisäpisteitä Talojen Cupissa.

Muista! Se on Leviooosa, ei Leviosaa!

https://www.funidelia.fi/cart
Lajittele:
Löydettiin: 23 tuotetta
Suodatin
Hakusi:
    Top