Batgirl -asuja tytöille ja upeita Batwoman -naamiaispukuja

Batgirl sai alkunsa sarjakuvista tuomaan romanttista kontrastia Batmanille, joten miksipä ette pukeutuisi pariskuntana, teistä toinen Batgirl -asussa ja toinen katalogimme Batman -asussa? Tarjolla on todella monia Batman -asuja naisille: Catwomanista Harley Quinniin, Robin tai jopa Jokeri.

Muistathan, että aidonnäköisen Batman -asun kuuluisi olla tummanpurppura tai musta väriltään ja lisävarusteet eroittua joukosta keltaisina, kuten bootsit, vyö, hansikkaat ja logo. Lisäksi, naamiaisasusi ei ole valmis ennen kuin saat päällesi tyylikkään viitan, joka helpottaa akrobaattisissa liikkeissä ja heittelet lepakkoheittotähtiä eteesi ilmestyviin vihollisiin.

Tiesitko, että Batgirl on komissaari Gordonin tytär? Barbara Gordon. Olisiko siitä ehdotus asuiksi koko perheelle? Pikkutyttösi tyttöjen Batgirl -asussa, sinä itse Batgirlin, Robinin, Batmanin asuun pukeutuneena... Voitte myös laittaa pystyyn oma Oikeuden Puolustajat -ryhmän, supersankariasuja on niin monia, että voit valita niistä oman suosikkisi!

https://www.funidelia.fi/cart
Lajittele:
Löydettiin: 50 tuotetta
Suodatin
Hakusi:
    Top