Eläimet Asut Aikuinen

Kuka nyt ei pitäisi naamiaisjuhlista? Carnavalin ja Halloweenin lisäksi syntymäpäiväjuhlat, polttarit, grillijuhlat ystävien kanssa tai perhejuhlat voivat muuttua todella hauskiksi juhliksi, jos asetamme vaatimukseksi, että kaaaaikki juhlaan osallistuvat pukeutuvat eläinasuun. Funideliassa löydät satoja ideoita juhlan järjestämiseen ja pukeutumiseen, mutta epäilemättä yksi monipuolisimmista vaihtoehdoista on Eläimet Asut Aikuinen.

Olipa mieltymyksesi mitkä tahansa, löydät aina eläinasun aikuisille, joka sopii sinulle – haluatko pukeutua parina? On monia yhdistelmiä tarjolla: kissa ja hiiri, sika ja susi… Suuri naamiaisjuhla perheen kanssa? Kokoa kokonainen maatila, luo oma versionsi "Viidakon kirjasta" tai luo merenalainen maailma kaikenlaisilla merieläimillä. Sinun tarvitsee vain antaa mielikuvituksesi lentää, ja me tarjoamme Eläimet Asut.

Lisäksi, kun valitset Eläimet Asut Aikuinen, voit aina lisätä henkilökohtaisen kosketuksesi, joka erottaa sinut muista - lisää meikkejä ja asusteita mitä erilaisimmin: zombiejänis Halloweeniksi, kokkisika grillijuhlissa, rock-tähti kana musiikkifestivaalille... Ei ole rajoja mielikuvitukselle, ja aikuisten eläinasu takaa menestyksen ja hauskanpidon – Funidelian sanoin!

https://www.funidelia.fi/cart
Lajittele:
Löydettiin: 143 tuotetta
Suodatin
Hakusi:
    Top