Skip to content

Uudenvuodenaaton sisustaminen: ideoita unohtumattomalle uudenvuodenaatolle

Elä tämän vuoden uudenvuodenaattona ennennäkemättömästi. Valitse eniten tykkäämäsi uudenvuoden koristeet ja anna kodillesi ripaus glamouria elääksesi uutta vuotta nauttien kaikista iloista.

Funideliasta löydät kaikki tarvitsemasi uudenvuodenaaton juhlakoristeet. Ja siksi haluamme antaa sinulle ideoita, jotta uudenvuodenaattosi juhlasi olisivat vertaansa vailla ja jäisivät sinun ja koko perheen muistoihin. Teillä tulee olemaan maailman paras uudenvuodenaatto!

Ihanteellinen sisustus uudenvuodenaattosi juhliin

On monia yksityiskohtia, jotka meidän on otettava huomioon juhliessa mahtavaa uudenvuodenaattoa. Annamme sinulle tärkeimmät ideat täydellisen uudenvuodenaaton sisustamiseen ja valmisteluun.

    • Vuoden lopun koristeet: seppeleitä, serpentiiniä ja ilmapalloja ei voida jättää väliin näissä juhlissa jättämään hyvästit vuodelle. Kultaiset tai hopeavärit, joita voimme yhdistää mustan tai valkoisen kanssa, ja ilmaukset, kuten ”Hyvää uutta vuotta” tai “Hyvää 2020”, joiden pitäisi olla myös paikalla, esimerkiksi joko ilmapalloissa tai seppeleissä. Lisäksi meillä on folioilmapalloja numeroista ja kirjaimista, jotta voit luoda haluamasi lauseen ja kruunata juhlasi.

    • Ruokailuvälineet uudenvuodenaattona: Emme voi unohtaa, että tällaisena yönä on välttämätöntä hoitaa kuntoon pöydän sisustus ja ostaa kaikki syömiseen ja juomiseen tarvittavat koko yön ajaksi. Lasit, lautaset, lautasliinat, ruokailuvälineet ja jopa pöytäliinat. Pöydälle on myös muita koristeellisia yksityiskohtia, kuten tähtiä.

    • Funideliassa voit löytää erilaisia ​​pöytä- ja koristekokoelmia, joissa yhdistyvät eri värit, muodot (kuusikulmaiset, neliömäiset tai pyöreät levyt) ja kirjainmallit, joten voit valita haluamasi. ”Happy New Year Collection” kauniista laivaston- ja kullanvärisen yhdistelmästä lumoavaan ”Black & Gold Glitz & Glamour” -sekoitukseen, joka sekoittaa mustan ja kullan mestarillisesti. Ja valittavana on paljon muuta!

    • Juhlapaketit ja uudenvuodenaattona järjestettävät juhlat: tunnetuista uudenvuodenaaton tapahtumista ei voi puuttua mitään. Olemme laatineet paljon esimerkkejä mukauttamalla ne loppukäyttäjien sisustukseen. Tietysti hatut, kaulakorut, solmiot, otsanauhat ja paljon muuta. Meillä on hyvin omaperäisiä juhlasarjoja, kuten Hyvää Uutta Vuotta sisältävä juhlasarja, jossa on silinterihatut, tiarat, juhlapuhaltimet ja punaisen ja hopeanväriset serpentiinit. Hattuun on kirjoitettu “Happy New Year” ja tiaran kruunaaminen.

    • Uudenvuodenaattona juhlien aikana konfetit eivät saisi puuttua, joten meillä on joitain kullan, hopean tai monivärisiä konfetteja sisältäviä tykkejä, joiden avulla voit tehdä viimeisen silauksen juhlaasi.

    • Kuvausrekvisiitta: valitse lisävarusteet hauskojen valokuvien mereen. Uudenvuoden kuvausrekvisiitasta, jossa on rusetit, hatut, samppanjalasit ja paljon muuta tai esimerkiksi elokuvateatteriin tai diskoon liittyviä tarvikkeita.

Kaiken tämän avulla voit yhdistää ja luoda ainutlaatuisen juhlaympäristön. Mutta emme halua jättää sitä tänne ja haluamme ehdottaa muita hienoja ideoita uudenvuodenaattotapahtumallesi.

Ja teemajuhlat ovat loistava tilaisuus nauttia vuoden viimeisestä yöstä!

Teemajuhlat uudenvuodenaattona

Upea valinta juhlimaan suurta uudenvuodenaattoa on valmistella teemajuhlia. Täältä löydät parhaat vinkit ja ideat teemajuhliin. Järjestä paras juhla uudenvuodenaattikoristeilla yhdistettynä erityisiin koristeisiin, kuten ehdotamme:

    • Vuosikymmenten juhlat: valitse haluamasi 2000-luvun vuosikymmen ja luo ihanteellinen ympäristö vieraillesi. Löydä koristeita ja pukuja verkkosivuiltamme. 20-luvun gangsterista ja kabaree-tytöistä 70-luvun diskoilmeisiin. Voit myös ympäröidä itsesi 40-luvun pin-up-tyylillä tai 50-luvun eniten rock-maailmassa Grease-tyylillä. Tutustu tähän mielenkiintoiseen artikkeliin, jossa tarjoamme lisätietoja vuosikymmenen aiheisen juhlan
    • Väriteemaiset juhlat: on toinen hyvä valinta uudenvuodenaattona koristeluun. Kyse on yksivärisen juhlan luomisesta tai erilaisten värien yhdistämisestä koristeisiin ja ruokailuvälineisiin. Voit viedä sen pidemmälle ja saada koko perhe pukeutumaan tai käyttämään tällaista väriä. Sinun täytyy vain valita väri tai värit, ja hoidamme kaiken muun! Kaikki koristeet: seppeleitä, ilmapalloja, paperituulettimia tai viireja. Ja kaikki astiat: lautaset, ruokailuvälineet, lasit, lautasliinat, pöytäliinat jne.
    • JPukuaiheiset juhlat: ehdotamme viimeistä ideaa, pukujuhlia koko perheelle. Voit järjestää tämän juhlan avoimena; jokainen valitsee haluamansa puvun ilman sääntöjä tai sarjan tai elokuvan puvut, jotka yhdistävät koko perheen. Voit myös valita toisen teeman, kuten esimerkiksi supersankarit tai Disney-elokuvat. Ja niin, et unohda mitään, jätämme sinulle tämän viestin parhaimmista ideoista pukujuhlan järjestämiseksi.

Hyvää uutta vuotta!