Skip to content

Kotitekoinen Halloween-Asu

Jos olet päättänyt lähteä ulos ja pukeutua Halloweeniin improvisoidulla tavalla tai olet viivyttänyt ja viivyttänyt Halloween-pukuasi viime hetkeen, voit rauhoittua! Meillä on luonnollisimmat ja nopeimmat Tee-se-itse-Halloween -puvut tehtäväksi.

1. Kotitekoinen luuranko-puku

Tarvitset vain mustan ja valkoisen t-paidan. Voit valita mieleisesi yhdistelmän, mustan päällä ja valkoisen alla tai päinvastoin. Tee paitaan useita leikkauksia, jotka jäljittelevät kylkiluita ja rintalastaa. Voit ottaa mallia mallipohjasta, kuten näistä kuvista, jotka olemme ottaneet Pinterestistä.

2. Kotitekoinen lepakkopuku

Tämä Tee-se-itse-puku on myös erittäin helppo ja omaperäinen, koska … se on tehty sateenvarjolla! Inspiroidu tästä Pinterest-opetusohjelmasta.

Leikkaa sateenvarjo puoliksi, pidä sauvat muotoillaksesi siivet ja ompele se takkiin tai T-paitaan, kuten kuvasta näkyy. Loput voit tehdä niin kuin haluat, tarvitset vain hieman mustia vaatteita ja lepakkopuku on valmis.

3. Kotitekoinen zombie-puku

Kaikki veressä värjätyt vaatteet tekevät meistä kauhistuttavan elävän kuolleen. Jos haluat, voit työskennellä vähän kovemmin ja muuntautua zombiksi omalla tarinallasi: tyttö, poliisi tai sairaanhoitaja …

Mutta jos et halua monimutkaistaa elämääsi, farkut ja revitty paita ovat vähintäänkin riittävän hyvät pelottelemaan ihmisiä kaduilla.

Tärkeintä on meikki: täydellinen zombie-meikki. Tätä varten tarvitset vain valkoista maalia, tekoverta, varjostusta tai mustaa maalia renkaiksi silmien alle… ja mitähän, ja lisää verta! Voit myös käyttää huulipunaa tai silmäkynää haavojen ja arpien piirtämiseen.

4. Kotitekoinen varaspuku

Helppoa kuin lapselta karkin varastaminen! Jos sinulla on mustavalkoinen raidallinen paita kotona, älä mieti sitä kahdesti. Tarvitset vain hatun, käsineet ja mustan naamion ulkonäön täydentämiseksi … sekä laukun rahatunnuksella. Ja sinulla on varaspuku valmiina Halloweeniin.

5. Kotitekoinen palapeli puku

Tämä on yksi niistä selkeistä puvuista, erittäin helppo valmistaa, ja hämmästyttävällä lopputuloksella. Jigsaw-pukuun tarvitset vain valkoisen paidan, mustan puvun takin ja punaisen rusetin. Kokeile kuten näet näistä Pinterest-kuvista.

Avain tähän pukuun on tietysti meikki. Valkoisella maalilla ja mustalla varjolla (sama kuin zombie-meikillä) voit tehdä pohjan. Punaisella huulipunalla voit tehdä spiraalin poskille, ja lopulta mustalla silmäkynällä voit tehdä nuken kulmat suoraan leukaan.

Oletko jo valinnut pukusi?

Mennään! Kun mietit sitä, olisit jo voinut tehdä sen. Valmista pukusi silmänräpäyksessä ideoidemme avulla ja viimeistele ulkonäkösi parhailla rekvisiitoilla ja meikillä tähän Halloweeniin. Riippumatta siitä, mikä on valintasi, tärkeä asia on viettää pelottavaa aikaa ystäviesi kanssa ja nauttia vuoden pelottavimmasta yöstä. Mene hakemaan ystäviäsi!

Horror is fun!