Skip to content

Hääkoristeet, joita tarvitset Suurelle Päivälle

Häät ovat erityinen päivä pariskunnille. Ja sen tärkeys ja korkea organisaatiotaso tekevät siitä epäilemättä erittäin stressaavan. Joten haluamme auttaa sinua ja tehdä tästä tehtävästä hieman helpompaa, auttamalla sinua mukauttamaan budjettiasi joihinkin henkilökohtaisiin hääkoristeisiin ja hallitsemaan kutakin pientä yksityiskohtaa täydellisen päivän luomiseksi.

Ensinnäkin sinun on selvitettävä tärkeimmät asiat, jotka pitää mielessä häiden järjestämisessä.

Avaintekijät häiden järjestelyissä

 1. Sinun on ensin saatava ajatukiisi selväksi, millaiset häät tulee olemaan. Kirkkohäät, navetassa, ravintolassa, juhlasalissa, tapahtuuko se aamulla tai iltapäivällä jne. Kun olet päättänyt sijainnista, päivämäärästä ja kellonajasta, olet jo ottanut ensimmäisen ison askeleen.
 2. Seuraava asia on määritellä häiden tyyli. Tuleeko teemahäät, musta solmio vai ovatko vieraat vapaita pukeutumaan haluamallaan tavalla?
 3. Seuraavaksi sinun on löydettävä hyvä valokuvaaja ja päätettävä, haluatko tehdä häävideon. On myös hyvä idea valita morsiamen mekko ja sulhasen puku etukäteen, jotta sinulla on aikaa erilaisiin sovituksiin ja säätelyyn. Varsinkin kun on kyse morsiamasta.
 4. Kun kaikki tämä on selvitetty tai ainakin järjestetty, on aika alkaa ajatella hääkoristeita. Voit vuokrata hääsuunnittelijan auttamaan sinua tässä, mutta se on kallista ja sinä itse päätät kaikki päätökset. Voit myös halutessasi järjestää sen itse vähitellen, täysin oman maun mukaan. Auttaaksemme sinua antamaan sinulle kaikki tarvitsemasi tiedot sekä ideoita, jotka auttavat sinua luomaan arvokkain ja unohtumaton hääpäivä.

Kaikki mitä tarvitset koristaaksesi häät

Häiden sisustaminen ei ole helppoa, on pidettävä mielessä monia yksityiskohtia, mutta ajan kanssa ja maltilla kaikki tulee menemään täydellisesti. Mitä on ajateltava koristeluun liittyen?

  • Kuvauspiste ja -rekvisiitta: Luo hyvä tila, jossa vieraat voivat ottaa hauskoja valokuvia sekä onnellisen parin kanssa että keskenään – se on välttämätöntä! Tehdäksesi sen, sinun on luotava tausta nimellänne tai hääpäivällä ja lisättävä valokuva teistä molemmista. Ennen kaikkea sinun on löydettävä hauskoja lisävarusteita, joita he voivat kokeilla.

   • Pöytäkoristeet: On myös tärkeää koristella paikka, jossa vieraasi syövät, hienoilla yksityiskohdilla. Löydä mukava pöytäliina, yleensä tapahtumapaikka antaa sinulle runsaasti vaihtoehtoja, ja korista se sitten joillakin keskikappaleilla, kynttilöillä, konfetilla, kaitaliinalla, koristenauhalla jne.

   • Vastaanoton sisustaminen: Käytä ripustettavia koristeita, kuten seppeleitä, paperilyhtyjä ja bannereita, joissa on erilaisia viestejä, jotka voit ripustaa huoneen ympäri. “Just Married”, “Welcome” ja “Love is Sweet” seppeleet tai yksilölliset seppeleet, joissa on nimenne, ovat hienoja vaihtoehtoja, joilla voit sisustaa vastaanottotilan.

   • Istumasuunnitelma: Vieraillesi on tärkeää tietää, missä pöydässä he istuvat, joten sinun on tehtävä hyvä istumasuunnitelma. Tämä on eräänlainen kartta, joka näyttää kaikki pöydät ja missä vieraasi istuvat. Voit tehdä tämän numeroimalla pöydät tai nimetä ne erityisellä tavalla, kuten pitämäsi elokuvien mukaan, kaupunkien tai maiden, joihin olet matkustanut … Sitten jokaiseen taulukkoon voit kiinnittää tietyn kuvan tai kortin sen tunnistamiseksi.

   • Makeisbaari: Yö on täällä, samoin juhlat. Mikä olisi parempi pari lasilliselle viiniä kuin muutama makeinen. Sitä varten karkkibaari on tarkoitettu. Pöytä täynnä makeisia ja suklaita. Järjestä se keräämällä joitain erilaisia laatikoita, purkkeja ja koristeellisia lautasia, jotka sopivat yhteen muiden hääkoristeiden kanssa. Älä unohda pillejä, hammastikkuja ja koristeita, kuten seppeleitä, ilmapalloja ja koristeellisia tuulettimia.

   • Hääautokoristeet: Täällä on paljon vaihtoehtoja, joten voit päättää juuri haluamasi. Haluat ehkä valita elokuvista inspiroituneita koristeita sitomalla alumiinitölkkejä puskuriin, jotka pomppivat tietä kulkiessanne. Meillä on joitain koristeellisia tölkkejä juuri tätä varten. Tai jotain yksinkertaisempaa, rusetteja ovilla ja “Just Married” -kyltti tai henkilökohtainen banneri, joka on kiinnitetty selkänojaan tuoden ripauksen lisää hauskuutta.

   • Hääsormusrasiat: arvokkaat sormukset, jotka laitatte seremonian aikana ilmaisemaan antamaanne lupausta joko kirkossa tai siviilioikeudellisissa seremonioissa, on ansaitsevat olla pidettyinä kauniissa laatikossa tai rasioissa. Klassisten lasikoteloiden lisäksi meillä on joitain ainutlaatuisempia vaihtoehtoja, kuten pieni puinen kirstu, jossa on tilaa kahdelle sormukselle, tai raffiatyynyt sormusten asettamiseksi päälle.

Mikään yksityiskohta ei pakene sinua näiden tärkeimpien vinkkien avulla! Meillä on hienoja laatu- ja kohtuuhintaisia vaihtoehtoja huolettomaan koristeluun. Löydä tyylisi ja kaikki muu seuraa perässä.

Let’s get married!