Skip to content

Funidelia – Star Wars-fanien suosikkikauppa

Aloitetaan galaktinen matkamme maailmankaikkeuden läpi vilkaisemalla Star Wars -kauppaamme. Täältä löydät kaikenlaisia ​​Star Wars -tuotteita t-paidoista ja mukeista leivänpaahtimiin ja ainutlaatuisiin lamppuihin, jotka räjäyttävät tajuntasi!

Jos olet Star Wars -nörtti, löydät myymälästämme kaiken, mitä olet aina halunnut. Ja jos haluat ostaa lahjan Star Wars -faneille, me tarjoamme sinulle paljon ideoita. Olkoon Voima kanssasi, kun valitset täydellisen lahjan!

Star Wars puserot ja t-paidat

Mikä olisi parempi tapa aloittaa kuin pusero- ja t-paitamallisto, joka on yksi parhaimmista lahjoista, jotka voit antaa jouluksi tai syntymäpäivänä. Meillä on valtava valikoima Star Wars -aiheisia t-paitoja, joista monissa päähenkilöt, kuten Darth Vader, prinsessa Leia, Han Solo, Chewbacca tai Yoda. Meillä on myös t-paitoja, joissa on kuuluisia lauseita ja ikonisia kuvia, kuten Hanin ja Leian suudelma. Tietenkin, meillä on myös T-paitoja, joissa on Star Wars -logo eri väreillä ja tyyleillä.

Mutta haluamme myös korostaa Star Wars -puseroiden alkuperäisiä malleja. Puseroita on monenlaisia: Huppujen kanssa tai ilman, vetoketjulla, ilman vetoketjua ja aina muodikkaan letterman tyylin takin. Suurimpana ongelmanasi on valita haluamasi!

Star Wars -figuurit ja Funko-pop!

os olet suuri keräilijä, ei ole muuta vaihtoehtoa kuin hauska Star Wars Funko Pop! Kaikilla suosikkihahmoillamme: Luke Skywalker, Han Solo, prinsessa Leia ja rakastettu Chewie. Uudesta trilogiasta löytyy myös hahmoja, kuten Finn ja Kylo Ren. Tietenkin, meillä on myös Darth Vader, Storm Troopers ja Praetorian vartijat. Tai jos olet suuri tämän jännittävän saagan fani, haluamme ehdottaa myös toista omaperäistä ideaa: yhdestä näistä vaikuttavista Star Wars -elokuvien hahmoista. Realistiset toimintahahmot, 30 ja 45 cm, jotka kuvaavat Storm Troopereita, voimakasta kapteenia Phasmaa ja suurta Poe Dameronia.

Star Wars -reppu ja koulutarvikkeet

Rakastat näitä Star Wars -reppuja koulua varten, lukioon, yliopistoon tai jopa työhön. Meillä on malleja lapsille ja aikuisille – urheilureppuja, olkalaukkuja ja narureppuja. Star Wars -kaupastamme löydät uskomattomia Darth Vader-, Han Solo- ja Skywalker-tyylejä. Olemme myös hankkineet reppuja, jotka näyttävät kapinallisten ja vastarintajoukkojen virkapuvuilta, samoin kuin Darth Vaderin kypärän muodossa.

Star Wars esineita kotiin

Yhtenä historian tunnetuimmista ja pitkäaikaisimmista saagoista Star Wars ansaitsee kaikenlaisia ​​tuotteita ilahduttaakseen suurimpia fanejaan. Joten täällä Funideliassa halusimme koota kodin parhaat Star Wars -tuotteet, antamalla sinulle ideoita, jotta voit valita suosikkisi.

    • Star Wars -valaisimet: Meillä on vaikuttava kokoelma 3D-lamppuja, jotka lyövät sinut ällikällä! Vaikuttaa siltä, että saagan hahmot astuisivat ulos seinästäsi. Pelätyistä Darth Vaderista ja Boba Fettistä rakastettuihin C3PO:iin ja R2D2:iin. Ja tietysti Yoda, Leia, Luke ja jopa Millennium Falcon.
  • Star Wars -laitteet: Haluatko tehdä paahtoleipää Darth Vaderin tai Star Wars -logolla varustettuna? Haluatko tehdä popcornia omassa Death Starissasi? Sinulla kävi onni! Star Wars -kaupassamme on parhaat mahdolliset leivänpaahtimet ja popcornikoneet. Meillä on myös vohvelivalmistajia pahan Darth Vaderin kypärän tai Kuolematähden muodossa. Voit jopa tuoda kotiin ainutlaatuisia sähköllä toimivia suola- ja pippurimyllyjä valaisimien muodossa.

Antautukaa Pimeälle Puolelle Star Wars -tuotteillamme!