Skip to content

Halloween-asut naisille

Halloween on tulossa pian, etkä ole vielä valmis! Älä huolestu, meillä on naisten omaperäisimmät ja hauskimmat Halloween-asut, jotta sinä ja ystäväsi näytätte hyvältä vuoden kauhistuttavimpana yönä.

Jos et halua käyttää Halloween-pukuasi uudelleen vuosi toisensa jälkeen ja haluat jotain omaperäistä, erilaista, jonka kanssa näytät kauniilta (naamioiden pelkokertoimen rajoissa)… Vaikka näytätkin demoniselta, verenhimoiselta tai salaperäisen houkuttelevalta… tuomme sinulle kymmenen parhainta naisten Halloween-asut, jotka ovat trendikkäitä tänä erityisenä yönä. Tässä me tulemme.

Paholainen

Naispaholaiset ovat seksikkäiden lisäksi pahoja. Ja niinhän aina sanotaan, että mikä on pelottavaa, on myös houkuttelevaa. Joten, tiedätkö, että paholaisen tai demonin puvulla kaikki katsovat kahdesti ja sinulla on täydellinen tekosyy antaa pahan puolen näyttäytyä joka kerta, kun katsot sen sopivaksi. Jopa äitisi kanssa.

Zombie-sairaanhoitaja

Kaikki, mikä näihin olentoihin liittyy, on trendi, joten tiedät, ettet voi jäädä tästä jälkeen. Jos päätät pukeutua zombihoitajaksi, voit aina antaa tappavan pistoksen kenestä et pidä tai vielä parempaa, antaa heidän pistää sinua. Koska olet jo kuollutkin …

Pieni, säihkeä punahilkka

Vanhoja lasten tarinoita on aina voitu tulkita avoimesti … Erilaisesti. Mitä olisikaan tapahtunut, jos itse pieni punahilkka olisikin ollut naamioitunut susi?

Tämä klassinen tarinan paha ja kieroutunut versio sallii sinun pukeutua ja antaa sinun olla kiltti kenelle päätät, mutta kova heille, jotka uskaltavat astua tiellesi. Voit jopa leikkiä pikkutyttösi kanssa, niin että jokainen susi pelkää teitä molempia!

Hautausmaan enkeli

Mistä tahansa arvostetusta hautausmaasta löytyy demonisia hahmoja patsasten muodossa groteskiveistoksina, demonina tai pudonneina enkeleinä.

Viimeisten tapauksessa heidät on aina liitetty itse Luciferiin punaiseen pukuun, mutta jos pukeudut mustaksi, näytät siltä, että olet juuri karannut haudasta. Voit myös värjätä enkelipuvun tekoverellä ja harmaalla tai mustalla maalilla, tuntuakseen patsaalta. Jos haluat viljellä aitoa pelkoa, voit käyttää groteskiveistoksen naamaria… Haluatko olla omaperäinen?

Merirosvo: prinsessa haamualuksella

Toinen omaperäinen naamiointi voi olla aavelaivan asukas. Ehkäpä vanhojen merirosvojen sieppaama prinsessa yhtenä yönä heräsi ja murhasi koko miehistön.

Sinä olet kuollut merirosvo, mutta niin vastustamattomalla viehätysvoimalla niille, jotka uskaltavat katsoa sinua tarkkaan, kuitenkaan koskematta teräasettasi …

Voit mukauttaa merirosvojen naamioisi halutessasi; zombie-tyyliin, aave, murhaaja… mistä pidät eniten.

Steampunk Vampyyri

Sivistynyt, hienostunut, moderni ja verenhimoinen. Se olet sinä. On aika päästää sinun todellinen egosi esille ja kertoa kaikille, että olet todellinen vampyyri, jolla on punkki, post-teollinen estetiikka, jotain, jonka vain sinä ymmärrät kaikista näistä ala-arvoisista olennoista.

Tutustu Steampunk-pukuihimme.

Cruella de Vil

Hän on yksi elokuvien ilmeisimmistä hahmoista. Mutta samaan aikaan hän säilyttää viehätysvoimansa ilkeänä vahingoittumana naisena.

Klassikko, jota et voi jättää huomioimatta, jos haluat näyttää kaapin paikan juhlissa. Joko he noudattavat sääntöjäsi, tai aiot lyöttäytyä vastaan sitä vastenmielistä, joka uskaltaa vastustaa sinua.

Ruumismorsian

Jos naimisiin meneminen ei ole sinun juttusi ja ajattelet, että ”parempi kuolla kuin mennä naimisiin” … Mikään ei ole sinulle parempi kuin ruumismorsiameksi naamioituminen.

Tästä viestistä löydät monia ideoita naamioidaksesi itsesi ruumismorsiamen asulla terrorisoidaksesi kaikkia juhlissa olevia.

Hyvä verellä tahrittu morsiamen mekko on täydellinen tähän tilaisuuteen. Lisäksi voit etsiä sulhasen läsnä olevien zombien joukosta tai hylätä yksinkertaisesti vampyyrit sillä tekosyllä, että olet jo lupautunut jollekulle toiselle.

Pahatar

Paha kuningatar huippuosaamisellaan, eleganssillaan ja itsevarmuudellaan, jotka tekevät hänestä yksinkertaisesti vastustamattoman.

Tämä saattaa olla paras mahdollisuus näyttää todellinen minäsi, se armoton ja pelottava itsensä, jolla ei ole mitään tietoa ystävällisyydestä. Pahatar-puku on siinä edessäsi. Mitä odotat?

Sally: painajainen ennen joulua

Jos olet ujo ja pidät melankolisista hahmoista, ei ole mitään parempaa kuin naamioitua Sallyksi, Painajainen ennen joulua -naishenkilö, joka on yksi Tim Burtonin klassikoista.

Luotu räsynukeksi, joka haaveili elävistä seikkailuista ystävänsä (ja ihastuksensa) Jackin kanssa, kuten sinäkin!

Voit tehdä oman Sally-naamiointisi kuten tässä viestissä tai käyttää joitain näistä ehdottamistamme ideoista.

Perusteet ovat meikki ja tietysti Sallyn ikoninen punainen pää. Anna mennä! Tämä on Halloween!

Ladies night!!