Skip to content

Kotitekoiset puvut (TSI)

Silmäilemällä Pinterestiä olemme löytäneet 10 kotitekoista pukuideaa Karnevaalille tai muita pukujuhlia varten. Jotkut näistä puvuista muistuttavat sinua lapsuudestasi, toiset hauskoista hetkistä televisiosarjoissa ja jotkut jokapäiväisistä hahmoista ja tilanteista. Nämä ovat ainutlaatuisimmat, yksinkertaiset, nopeat, kotitekoiset puvut, joita olet koskaan nähnyt!

Kotitekoinen soittorasianukke

Juhli mielikuvitusta ja hyvin tehtyä työtä! Olemme varmoja, että pukujen tekeminen vie jonkin aikaa, mutta tulos on ehdottomasti sen arvoinen. Tämä soittorasianukke on yksi ainutlaatuisimmista puvuista, joita olemme koskaan nähneet.

Samoin kuin käsin tehdyn rasian, ilme on täydennetty tällä vaaleanpunaisella tutulla ja fuksian peruukilla.

TSI voileipäpuku

Tämä Pinterestistä löytämämme ihana perhe on päättänyt tehdä todentuntuisen voileivän. Vanhemmat ovat leipää ja pienet ovat pekonina, salaattina ja tomaattina. Tässä näemme heidät rivissä poseeraamassa valokuvassa, mutta voimme vain kuvitella kuinka hauskaa olisi, jos he yrittäisivät tehdä voileivän …

Jos pidät näistä ruokateeman puvuista, mutta et ole erityisen kätevä neulan ja langan kanssa, miten olisi nämä ainutlaatuiset vaihtoehdot, joita voit käyttää seuraavissa juhlissasi.

Näytät tarpeeksi hyvältä syödäksesi! Itseksesi … tai lisukkeella.

Tamagotchi -puku

Paras peli koskaan! Jos olet syntynyt 90-luvulla, sinun on täytynyt ruokkia, siistiä ja hoitaa Tamagotchi-lemmikkiäsi ikään kuin he olisivat osa perhettä. Se on myös todella helppo puku tehdä EVA-kumilla, läpinäkyvällä muovilla ja mustalla merkkikynällä. Lisää ilmeeseen hauska värikäs peruukki, kuten tämä vaaleanpunainen, ja pidä hämmästyttävän hauskaa!

Kotitekoinen “hassu aaltoileva puhallettava käsivartta heiluttava tuubimies” -puku

Jos olet nähnyt Family Guy -sarjaa, tiedät mistä puhumme. Nämä ilmalla täytetyt lentävät olennot ja ainutlaatuiset ja hilpeät. Harjoittele käsivarren liikkeitä ja tee kotitekoisesta puvustasi seuraavan karnevaalin hitti.

Helppo “hullu kissanainen” -puku

Kuka täällä on vitsaillut siitä, että hänestä tulee vielä hullu kissanainen, kun he ovat vanhempia?

Nyt voit siirtyä eteenpäin tulevaisuuteen ja tulla todelliseksi ”hulluksi kissanaiseksi” tällä kotitekoisella vanhan naisen puvun kylpytakilla ja yöpuvulla. Tee kotitekoinen pukusi kiinnittämällä pehmeitä leluja ympäri kaapuasi, ja sinulla on illan ainutlaatuisin puku.

Popkornipuku vauvoille

Myös lapset voivat pitää hauskaa karnevaalina ja Halloweenina! Itse asiassa koulut ja lastentarhat pukevat jokaisen ja he rakastavat sitä. Jos haluat pukea pikkuisesi johonkin todella ainutlaatuiseen ja ihanaan, tämä popkornipussipuku on täydellinen! Laita popkorneja vauvasi hattuun ja tee puku huovasta tai EVA-kumista.

Nopea ja helppo King Kong Ann -puku

Jos olet elokuvafanaatikko, jolla on paljon mielikuvitusta, tämä Ann Darrowin King Kongin käsissä -puku on täydellinen. Ole tähti elokuvan historian yhdestä tunnetuimmista kohtauksista!

Kotitekoinen ranskanperunapuku

Jos rakastat ranskiksia (ketsupilla tai ilman), itsellesi suosikkiruokasi puvun tekeminen on helppoa. Pahvirasialla ja keltaisilla vaahtoputkilla saat hienon puvun mihin tahansa tilaisuuteen. Yllätät kaikki takuuvarmasti!

Frappuccino -puku vauvoille

Mocha Frappuccinot ovat herkullisia, eikö niin? Nyt voit muuntautua yhdeksi, jos haluat tämän kotitekoisen puvun avulla. Vihreä pilli mukana!

Kotitekoinen Lego -puku

Ainutlaatuinen puku koko perheelle. Se on helppo tehdä lasten kanssa yhden iltapäivän aikana. Tarvitset pahvirasian, sakset, liimaa, muovikupit ja maalia. Lisää Legon logo vielä viimeistelläksesi.
Oletko päättänyt näiden ainutlaatuisten kotitekoisten pukujen välillä? Ryhdy hommiin tekemään omaa pukuasi seuraavaa pukujuhlaasi varten. Riippumatta valinnastasi, olemme varmoja siitä, että sinulla tulee olemaan hauskaa!

Have fun!