Skip to content

Alkuperäisimmät joulukoristeet

”Winter is coming” ja sen kanssa yksi kauneimmista aikoista viettää perheen kanssa, joulu. Siksi meidän on ajateltava joulukoristeita, jotka aiomme valita tänä vuonna. Mutta meillä on hyviä uutisia: Funideliassa olemme päättäneet auttaa sinua joulukoristeilla tänä vuonna, joten annamme sinulle paljon ideoita joulusisusteista ja koristeista!

Meillä on kaikki tarvitsemasi joulukoristeosastossa, joulusisusteista ja muista koristeista, joulukuusiin ja alkuperäisimpien joulupöytävälineiden (lasit, lautaset tai pöytäliinat hauskimmalla jouluteemalla) avulla.

Mutta miten valitsemme joulukoristeet? Pysy rauhallisena, me tarjoamme sinulle paljon erilaisia teemoja ja välttämättömiä koriste-esineitä viettääksesi kauniin ja hauskan joulun perheesi kanssa.

Joulukoristeita väreillä

Yksi niistä asioista, jotka saavat meidät päättämään joulukoristeistamme, ovat värit. Voimme päättää hopeisten, kultaisten tai punaisten koristeiden välillä ja yhdistää näin kaikki Funideliasta löytyviin omaperäisiin ideoihin.

  • Hopeakoristeet: kaikki mitä tarvitset parhaan joulujuhlan järjestämiseen harmaalla ja hopealla. Pöytäliinat, lautaset, ruokailuvälineet ja jopa hopeiset kynttilänjalat antavat pöydällesi kauniin ilmeen. Ja tietysti erilaisia ​​ilmapallojen, seppeleiden ja hopeisten seinäkoristeiden valintoja. Jopa myyttiset juhlapuhaltimet harmaalla! Ja
   jos haluat pitää suuren juhlan … Meillä on jopa hopeakonfettitykki!

  • Kultaiset koristeet: kulta vallitsee joulunasi näiden tuotteiden kanssa. Erikokoiset lasit ja kultaiset levyt, ilmapalloja, joiden kanssa voit huipentaa vuoden tai ’Hyvää joulua’, ja tähdet tai koristeelliset tuulettimet selkeämmälle kosketukselle. Anna pöydällesi kultainen kylpy, jossa on pöytäliinoja, lautasliinoja ja jopa kullanvärisiä timantinmuotoisia kiteitä. Et jätä ketään yhdentekeväksi!

  • Punaiset koristeet: ja perinteisemmille joulukoristeille meillä on joulun värinä punainen. Kaikki pöydän keittiötarvikkeet sekä hauskat ja alkuperäiset seppeleet, tähtien tai tupsujen seppeleet täydentävät juhliasi. Lisää myös pöydällesi punaisia kynttilöitä tai punaisia ruusun terälehtiä, jotta saat siitä entistä omaperäisemmän tunteen.

Mutta jos emme saa päätettyä tietystä väriä, voimme keskittyä koristeluissamme lumihiutaleisiin. Joten voimme sekoittaa valkoisia, sinisiä, hopea- ja jopa kultavärejä. Meillä on myös omaperäisimmät keittiövälineet ja pöytäsi ja seiniesi koristeet, joiden teema on jouluna lumihiutaleet.

Luommeko Jeesuksen syntymäkohtauksen vai odotetaanko joulupukkia?

Jouluna joulukoristeiden valikoima on valtava. Jotkut haluavat luoda Jeesuksen syntymäkohtauksen. Ja toiset, jotka korostavat taloaan joulupukin, hänen porojen ja takan vieressä olevien sukkien kuvioilla, niin että joulupukki jättää lahjoja ja makeisia niille, jotka ovat käyttäytyneet kiltisti.

Jos olet enemmän syntymän tai kehtojen puolesta, ehdotamme kauniita miniatyyrijoulukaupunkeja. Löydät myös puita ja joulukoristeita, kuten verhoja valaisimissa, jotka voit sijoittaa koko kotiisi tai lähelle syntymäpaikkaa valaisemaan sitä paremmin.

Jos haluat ympäröida itsesi joulupukilla ja kaikella, joka liittyy kuuluisimpaan parrakkaaseen vatsaan, meillä on omaperäisin joulupukkikoriste. Koristeellisista figuureista ja ovien koristeista keittiövälineisiin lounaalle ja illalliselle. Ja tietysti, paljon malleja joulusaappaista ripustettavaksi takan viereen. Valitse suosikkisi ja odota joulupäivää nähdäksesi kuinka hyvä olet ollut.

Lisää myös hauska ja hellä kosketus porotaloihin. Hahmot, keittiövälineet, riippuvat koristeet ja jopa poronmuotoiset konfetit!

Joulukuuset ja muut tärkeät joulukoristeet

Jätämme sinulle tärkeimmät joulukoristeet!

  • Joulukuuset: Koska ei ole joulua ilman joulukuusta, meillä on sinulle parhaat joulukuusen koristeet. Eri väreissä ja yhdistelmissä olevat valot, hopealangat, jouset, hahmot ja joulupallot, joten sinulla on paljon valinnanvaraa. Tietysti et unohda mitään! Ja jos etsit pienempiä puita, meillä on sinulle useita ideoita.
  • Joulutähdet: ja mikä olisi joulukuusi ilman, että sen kruunattaisiin joulutähdellä. Valitse suosikki ja anna puulle lopullinen kosketus, jota se tarvitsee. Valkoinen, kulta, punainen, hopea … Sinulla on paljon vaihtoehtoja löytääksesi etsimäsi.

  • Joulukeittiövälineet: lautaset, lasit, ruokailuvälineet, pöytäliinat ja kaikki mitä tarvitset pöytääsi jouluaterioiden ja illallisten yhteydessä. Sekoita värit ja sävyt tai valitse kaikki joulukeittiötarvikkeet samassa värissä. Kuvioita, joissa on lumihiutaleita, poroa tai joulupukkia, jotta se olisi alkuperäinen ja hauska. Lyhyesti sanottuna, sadat yhdistelmät joulukeittiövälineitä juhliasi järjestämisessä mielesi mukaan.

 • Jouluseppeleitä: älä lopeta juhlia! Sisusta kotisi omaperäisimmillä seppeleillä ja seinäkoristeilla, jotta kukaan ei halua lähteä aikaisin. Tähtien, lumihiutaleiden tai lauseiden, kuten ‘Merry Christmas’ tai ‘Christmas Time’, seppeleitä eri väreillä ja kirjaintyypeillä. Valitse jouluseppeleet nyt!
 • Adventtikalenterit: Valitse lopuksi hauskin joulukalenteri joulukuulle, jossa on yllätyksiä joka päivä. Meillä on useita hyvin omaperäisiä vaihtoehtoja. Älä vain ole kärsimätön ja älä hyppää päivien edelle, ymmärräthän?