Skip to content

Jouluasut

Tässä viestissä tarkastelemme omaperäisimpiä ideoita joulupuvuista, jotka eivät jätä ketään kylmäksi: Jeesuksen syntymätapahtuman hahmoja, ideoita uudenvuodenaatoksi, pukuja mennäksesi tyylikkäästi yrityksen jouluillalliselle … Nyt tarkkana!

Puvut joulun syntymätapahtumaan

Aloitamme tämän luettelon puvuista, joilla luodaan elävä syntymätapahtuma. Pyhä Joosef tai Neitsyt Maria eivät puutu, enkeli, paimenet eikä myöskään tähti.

Uudenvuodenaaton puvut

Vuoden lopusta tulee yksi jokaisen joulun miellyttävimmistä päivistä. Siksi ei voi olla parempaa aikaa laittaa päälle hauska uudenvuodenaattopuku, jonka kanssa voit antaa uuden vuoden saapua.

Paljetit ja säikeet, kimalle sekä kulta- ja hopea-asusteet eivät saa puuttua.

Joulun Opposuits-puvut

Niille, jotka haluavat pukeutua erilaiseen asuun, mutta uhraamatta tämän ajan todellista tyylikkyyttä, omaperäisistä Joulun Opposuits-puvut ovat muodostuneet parhaaksi valinnaksi. Mikä ihana ilme joulujuhlillesi. Jätät kaikki sanattomaksi!

Joulupukin ja Joulumuorin asut

On hahmoja, joita ei voi unohtaa jouluna, ja joulupukki on yksi heistä, siksi Joulupukin puvut ja Joulumuorin mekot ovat yhtiä näiden aikojen suosituimmista.

Klassisista Joulupukin puvuista:

Vieläkin omaperäisempiin ja hauskoihin pukuihin:

Ja aina seuranaan Joulumuori.

Sekä lemmikkisi:

Joulun tonttujen puvut

Mutta jos on olemassa jotakin mielekkäämpää kuin pukeutua joulupukiksi ja antaa lahjoja … se on pukeutuminen joulutontuksi. Työskenneltyäsi koko vuoden lahjoja tekemässä… Joulupukin apurit hyödyntävät jouluaaton hauskanpitoon, kun taas Joulupukki toimittaa lahjat lapsille, juhlaaat!

Koko perhe voi pukeutua kokonaan joulutontuiksi: äiti, isä, lapset ja jopa lemmikkisi.

Kigurumin pyjamat ja Onesie-hyppypuvut lämpimään jouluun

Jouluna on erittäin kylmä (no, jos et tietysti vietä sitä Havaijilla). Joten, jos tunnet olosi kylmäksi, suosittelemme näitä Kigurumi-ja Onesie-pukuja nauttimaan hauskanpidosta mutta lämpimästi.

Lumiukkopuvut

Lumiukkopuku ei voi puuttua tästä joulupukujen luettelosta. Lämmin, hauska ja erittäin söpö, kuten Olaf.

Joulupaidat: Ruma villapaidat

Älä anna minkään sumentaa jouluhenkeäsi ja kerro kaikille, että olet joulun rakastaja näiden joulupaitojen kanssa. Toivota kaikki tervetulleeksi joulupäivänä näillä paidoilla, poseeraa joulutervehdyksissä viihtyisällä ja kodikkaalla ilmeellä ja ennen kaikkea pidä itsesi lämpimänä nauttien juhlista.

Tai jos jouluhenkeäsi on upotettu tekniikkaan, voit laittaa tämän digitaalisen mallin niin, että paidan savupiippu on realistisempi kuin koskaan.

Joulukuusipuvut

Jouluna koristamme talomme koristeilla ja joulusisusteilla, taustalla soivat joululaulut, kun taas luomme joulun syntymätapahtuman ja kuusen … Kuusi! Kyllä, joulukuusi on myös yksi talon päähahmoista tällä hetkellä. Sen viereen joulupukki ja kolme viisasta kuningasta jättävät lahjansa, vieressä vietämme iltoja perheen kesken ja lapset pitävät hauskaa asettamalla pallot, hopealangan ja tähden latvaan … Joten miksipä ei joulukuusipuku?

Joulutarvikkeet pukuusi

Mutta makuihin liittyvät värit, ja jouluun lisätarvikkeet. Jos olet joku, joka ei halua pukeutua pukuun, mutta haluaa osallistua jouluun, voit aina hankkia jonkin näistä joulutarvikkeista: Joulupukin hatut, tonttuhatut ja jouluotsanauhat … ovat yhtiä suosituimmista ja runsaimmista kaduilla, kun 25. joulukuuta lähestyy. Katso katso!

Joulupukin tarvikkeet

Ensimmäinen ja tärkein asia, jos tänä vuonna on sinun vuorosi olla joulupukkina, on se, että on välttämätöntä täydentää pukuasi parhailla joulupukin lisävarusteilla, ja siksi olemme laatineet alla olevan luettelon, jotta et voi unohtaa mitään. Huomio!

Et voi koskaan unohtaa jouluna joulupukin hattua, klassista punaista ja valkoista hattua, joka kuvaa hahmoa niin paljon. Mutta älä ole tavallinen, tarjoamme sinulle erilaisia ideoita pukeaksesi omaperäisimmän joulupukin hatun.

Vaikka harmaa onkin, joulupukin paksu parta ja hiukset ovat monien kateuden syy! Viimeistele pukusi parhaalla mahdollisella tavalla todella kiharalla parralla ja sopivalla peruukilla.

Kuinka Pukki lukee niin monia kirjeitä ilman, että hänen näkönsä heikkenee? Tarvitset silmälasit!

Lapin kylmässä on normaalia, että joulupukin kädet jäätyvät, ja kun valmistellaan miljoonia lahjoja jokaiselle, joulupukin on suojattava kätensä. Myöskään Joulumuorinkaan ei sovi huolestua, sillä meillä on hänelle erityiset käsineet!

Tämä pieni vanha mies ei olisi niin suloinen ilman sitä “kurvikasta muotoa”, joka hänelle on ominaista, ja isoa vatsaa, joka saa meidät tuntemaan rakkautta entisestään joulupukkia kohtaan.

Ja pukusi säätämiseksi vatsan takia … tarvitset mustan vyön, joka antaa vahvan kosketuksen tähän pukuun.

Tarvitset mustat saappaat vastaamaan vyötä, mutta jos omasi ovat kengäntekijällä, mustista kengänpäällysistä voi olla hyötyä.

Ja mikä olisi Joulupukki ilman hänen maagista säkkiään, jotta hänellä olisi kannettavanaan kaikki lahjat? Se on tärkein esine tullaksesi todelliseksi joulupukiksi!

Joulun otsanauhat

Erittäin suositut yksinkertaisuudestaan, eleganssistaan ja koomisesta kosketuksestaan ovat otsanauhat. On olemassa monenlaisia, joulupukista, joka menee alas savupiippuun, sellaisiin, jotka teeskentelevät olevansa joulukuusi. Heidän kanssaan meistä ei koskaan puutu sitä huumorintajua, joka meille aina on ominaista.