Skip to content

Kaikki Harry Potter -jutut, jotka olet koskaan halunnut

Oletko kaikkein taianomaisimman saagan fani, jonka maailma on koskaan nähnyt? Jos vastaus on kyllä, tänään on onnenpäiväsi! On aika jättää taakse elämäsi jästinä, sillä näillä Harry Potter -tuotteilla voit olla todellinen noita tai velho. Voit unohtaa matkustamisen Viistokujalle, nyt voit saada kaikki Harry Potter -tavarat, joista olet unelmoinut. Meillä on myös paljon lahjaideoita potterhead-ystävillesi ja perheellesi.

Harry Potter -kaupastamme löydät parhaat Harry Potter- ja Ihmeolennot-tuotteet ja -lahjat. Taikuuden täyteinen maailma, josta löydät varmasti kaiken, mitä olet koskaan halunnut täydentää kokoelmaasi.

T-paidat ja puserot

Yksi asia, joka meillä varmasti tulisi olla vaatekaapissamme, on hyvä kokoelma Harry Potter -vaatteita. Mielenkiintoisimmat t-paidat ja puserot, joissa on Tylypahka, Laituri 9 & 3/4 tai neljä Tylypahkan tupaa.

Meillä on Harry Potter t-paidat, joissa on alkuperäisiä kuvioita, kuten päähenkilöidemme silmälasit, kuvat hahmoista, kuten Dobby, ja nörttimäisimmät lausahdukset. Voit myös hankkia Expecto Patronumin loitsun t-paitaasi, siltä varalta, että polkusi kohtaa Ankeuttajan kanssa!

Edusta suosikkitupaasi villapaidoillamme ja erilaisilla ​​malleilla. Tai pue päällesi Huispausmestarin paita ylpeänä.

Mikä parasta, Funideliasta löydät vaatteita kaiken ikäisille – pojista ja tytöistä miehille ja naisille.

Viitat ja huivit

Mitä olisi velho ilman viittaansa? Juuri koska ne ovat niin tärkeitä velholle, viitat ovat yksi rakastetuimmista lahjoista, joita Harry Potter -fanit voivat saada. Meillä on puvut Rohkelikolle, Luihuiselle, Korpinkynnelle ja tietysti Puuskupuhille, joten voit valita suosikkisi. Meillä on myös erityisiä pukeita, kuten näkymättömyysviitta tai Huispaus-kylpytakit.

Lisäksi hanki koko sarja ja täydennä viittaasi Harry Potter -huivilla, auttaen selviytymään syksyn ja talven kylmästä.

Sauvat

Jokainen Harry Potter -sarjan nörttifani haluaa Harry Potter-sauvan. Hanki nyt ja aloita loitsujen harjoittelu!

Harry Potter -kaupastamme löydät kaikki sarjan päähenkilöille kuuluvat sauvat. Voit valita Harryn sauvan tai hänen ystäviensä Hermionen ja Ronin sauvan välillä. Haluatko mieluummin Kalkaroksen tai pahan lordi Voldemortin sauvan? Ja tietysti meillä on myös Dumbledoren arvokas vanhin sauva.

Jos olet myös Ihmeolennot-fani, sinulla kävi tuuri. Funideliassa on Newt Scamanderin, Percival Gravesin, Porpentina Goldsteinin ja monien muiden sauvat.

Reput ja koulutarvikkeet

Tee selväksi koulussa, yliopistossa tai yliopistossa, että olet tämän maagisen saagan kirjojen ja elokuvien todellinen fani. Valitse Harry Potter -reppu, jota olet aina halunnut, ja puhu siitä! Tylypahka, laituri 9 & 3/4 tai jokin neljästä tuvasta. Meillä on lasten reput (pyörillä tai ilman), aikuisten reput, olkalaukut ja jopa urheilulaukut.

Yhdistä se kynäkoteloihin, kyniin tai tyylikkäisiin muistikirjoihin. Löydä nörttimäisiä Harry Potter -koulutarvikkeita luukun tai sauvan muotoisilla kynillä. Tai meillä on kuuluisat Tom Riddle- tai Newt Scamander -päiväkirjat Ihmeolennot -elokuvasta. Kaikella tällä Harry Potter -tavaralla kaikki tietävät, ettet ole mikään jästi!

Funko Pop! ja toimintafiguurit

Kerää parhaat Harry Potter ja Ihmelennot Funkot. Valitse suosikkihahmosi tai hanki ne kaikki! Meillä on Harry, Hermione, Ron ja Luna tai professorit, kuten Kalkaros tai Remus Lupine. Siellä on Funko Dumbledore ja Voldemort, meillä on jopa Dobby tai pelottava Ankeuttaja.

Lisää vain Niffler Ihmeolennoista ja sinulla on paras kokoelma Harry Potter Funko Poppeja, jotka saatat kuvitella!

Harry Potter -lahjat

Jos kaikki Harry Potter -tavara ei riitä, on enemmän! Meillä on parhaat Harry Potter -lahjaideat, jotka tekevät kaikista saagan faneista erittäin onnellisen.

Harry Potter -tuotteistamme löydät Tylypahkan aamutakit miehille ja naisille, uskomattomia väriä vaihtavia mukeja, kuten Expecto Patronus -muki, solmiot Rohkelikolle, Luihuiselle ja muille tuville. Lisäksi kasoittain kultaisen sirpin tuotteita, kuten lamppuja ja koristehahmoja.

Olemme saaneet myös suuren yllätyksen jouluksi, uskomattoman Harry Potter -joulukalenterin. Joka päivä löydät upean pocket popin yhdestä tämän maagisen universumin hahmoista.

Et koskaan voi kutsua itseäsi jästiksi kaiken tämän Harry Potter -tavaran kanssa. Tee muut historian luetuimman ja katsotuimman saagan nörttimäiset fanit kateellisiksi. Sinulla voi olla kaikki, mitä olet aina valtaasi halunnut!