Skip to content

Halloween-asut

Klassiset Halloween-asut

Vaikka puhumme Halloween-iltojen trendeistä ja joka vuosi löytyy pukuja, joita usein etsitään ja odotetaan, on Halloween-pukuja, jotka aina voittavat: pellet, noidat, zombit, vampyyrit, demonit, luurangot, ihmissudet, haamut, kurpitsat…

Et ehkä halua kiistellä sitä ja mieluummin valitsisit juhlia jokapäiväisissä Halloween-puvuissa, tai voit olla perinteinen ja ajatella aina kreivi Draculaa tai Salemin noitia, kun joku muu mainitsee pelon, tai voit valita muodikasta trendiä tai pelata arpapeliä klassikoilla …

Mikä tahansa motiivisi onkaan, tässä annamme sinulle ideoita löytääksesi täydellisen pelottavan naamion, joka tulee olemaan menestys Halloweenissa.

Klovni Halloween naamiot: vaarallisinta hulluutta

Viime aikoina olemme nähneet näitä naamioita syistä, joilla ei ole mitään tekemistä Halloweenin kanssa, lyömme edelleen vetoa murhaavan pellepuvun puolesta hauskana naamiona, joka toimii pelottelijana tämän juhlan aikana. Aina «hyvällä tuulella» …

Vampire-puku: veeeeerta !!

Vampyyrinaamio on yksi niistä, joka sopii aina hyvin Halloween-yöhön. Voit muuntautua vampyyriksi, josta pidät eniten, mutta älä unohda lisävarusteita, kuten teräviä torahampaita, tekoverta ja tietysti hyvää vampyyrimeikkiä mustissa, valkoisissa ja harmaissa sävyissä rappeuttavan ilmeen saavuttamiseksi.

Zombie-puvut: aivojaaaaaaa… !!

Mikä Halloweenista tulisi ilman zombeja? Zombie-naamioituksesi suunnittelemiseksi on monia tapoja: kamalalla maskilla ja tavallisilla vaatteillasi, tietysti verellä värjätyillä, tai voit ostaa makaabrein ja kauhistuttavan elävien kuolleiden asun.

Muista, että naamioituksesi on paljon realistisempi, jos lisäät hieman luonteenomaista proteesia, nestemäisellä lateksilla tehtyjä haavoja ja tekoverta. Älä kerro kaikkia yksityiskohtia!

Noitapuvut: tuo esiin paha sinussa

Noidat ovat yksi Halloween-yön vakituisista. Älä missaa heitä! Luodakseen täydellisen puvun, mikään ei toimi paremmin kuin tehdä noitanaamio ja lisätä lisävarusteita, kuten hienoja, raidallisia, värillisiä sukkahousuja, peruukki, terävä noitahattu, padan muotoinen kukkaro ja tietysti luuta! Voit myös löytää version seksikkäästä noidasta …

Demonin ja paholaisen puvut: maanalaisen kuninkaat

Demonit ja paholaiset, paholaiset ja demonit … Jokainen tulee juhlimaan Halloweenin aikana punaisilla pukuillaan, sarvillaan ja kolmioillaan. Demonien puvut ovat aina kauhistuttavia ja ainutlaatuisia provosoimaan pelkoa Halloweenina!

Luurankonaamiot: me kuolemme sinun luidesi puolesta

Haluamme liikutella luurankoa Halloweenina, ja jos haluat tehdä sen ”kirjaimellisemmassa” merkityksessä kuin koskaan, nämä luurankonaamiot ovat paras vaihtoehto.

Voit tehdä sen alkuperäisemmällä tai tyylikkäällä tavalla, jokaiselle maulle on vaihtoehto! Älä unohda meikkiä ja koriste-asusteita, jos valmistat juhlia kotona.

Muut alkuperäiset Halloween-puvut

Ihmissusi-puvut: ulvoaksesi täysikuun aikaan

Lykantroopit eivät koskaan ole poissa Halloween-päiväyksestään (vaikka ne eivät olisikaan päällekkäisiä täysikuun kanssa). Hyödynnä pimeää mennäksesi ulos ja naamioi itsesi ihmissudeksi!

Haamuasut: karkki vai kepponen?

Haluatko naamioida itsesi haamuksi Halloweenina, mutta haluat antaa alkuperäisemmän ilmeesi puvullesi tänä vuonna? Katso näitä klassisten ja tyylikkäiden aaveiden ehdotuksia.

Kurpitsapuku: karkki vai kepponen?

Lopetamme tämän tarkastelun pelottavimmista ja omaperäisimmistä puvuista Halloween-tunnuksella: kurpitsat.

Tiedämme, että käytät tätä koristeluun, mutta entä naamiointi kurpitsaksi? Kaikkein jumalallisimmista hauskimpiin.

Ja jos et halua pukeutua? No, Halloween-tarvikkeet ja / tai pelottavat naamarit

Vaikka et sitä uskoisi, KYLLÄ, on ihmisiä, jotka eivät halua pukeutua.

Kyllä, kuten kuulit. Ehkä et edes pidä koko pukeutumisjutusta … ehkä se johtuu siitä, ettet tiedä miten hauskaa se voisi olla. Tai ehkä pukeutuminen ei ole sinusta jännittävää …

Mutta et varmastikaan halua jäädä pois Halloween-juhlista, johon sinut on kutsuttu, eikö niin? Ja jos haluat mennä vähän vähemmän huomiota herättävä kuin zombeina, aaveina, vampyyreina … Voit olla varma, että meillä on siihen ratkaisu: kauhistuttavat Halloween-tarvikkeet.

Jos olet jo päättänyt olla käyttämättä Halloween-naamiointia etkä tiedä miten sulautua joukkoon sinä päivänä, katso näitä Halloween-varusteita, mikä on hieno tapa ”melkein pukeutua” pukuun tai ainakin näyttää enemmän siltä, mitä parhaillaan juhlitaankin, mutta ilman, että tarvitset koko pukua …

Joskus tarvitset vain yhden elementin sulautuaksesi Halloween-yöhön.

Moottorisaha, jonka avulla saat kaikki paniikkiin minne ikinä menetkin, kuten Leatherface, viikate toimii Kuolemana, moottorisaha, kuten Jasonilla tai kolmikärki, kuten itse Varjojen Kuninkaalla …

Voit myös pukea Halloween-peruukin ja unohtumattomia lisävarusteita…

Veitsidiademmi pään läpi, joten näyttää siltä, että olisit ollut kauhistuttavassa onnettomuudessa (Muista! Käytä tätä muutamalla tipalla tekoverta saadaksesi sille realistisemman ilmeen).

Tai jos haluat olla kauhistuttava vampyyri, sinun on käytettävä vain valkoista meikkiä ja tämänkaltaista näyttävää Halloween-peruukkia.

Voit myös muuntautua yhdeksi valkokankaiden suurenmoisista symboleista, käyttää taas valkoista meikkiä kasvoillasi, maalata silmän alueet mustalla ja käyttää yhtä näistä peruukeista. He eivät uskalla toistaa nimeäsi kolmea kertaa! Beetlejuice! Beetlejuice! Beetlejuice!

Tai pukeutua moderniin, digitaaliseen t-paitaan, jota voit käyttää älypuhelimesi rinnalla luodaksesi kauhistuttavan vaikutelman.

Halloween-tarvikkeita on runsaasti, tarvitset vain pienen hatun tai suuren hatun tai jotain, joka muistuttaa meitä päivämäärästä, jota elämmekin. Kauan eläköön kallot!

Halloween-naamarit: kauhun kasvot

Halloween-naamarit saattavat olla paras kaikista pukeista tuona kauhistuttavana yönä. Tarvitset vain yhden ja huomaat, kuinka pelottavaksi muutut…

Halloween-meikki: täydellinen lisäosa pukuusi

Jos haluat mennä peittämättä päätäsi, Halloween-meikki on paras tapa suunnitella paras pukusi. Voit värjätä veren tekoverellä tai käyttää haavaproteeseja, jotka näyttävät pelottavilta …

Jos haluat omaperäisen meikin Halloween-pukuusi, älä missaa tätä Sara G. -meikkiopastusta, jossa hän selittää kuinka käyttää zombin pop-art meikkiä.

Kuinka pukeutua Halloweeniin viidessä vaiheessa

Jos kaikki viimeiset osiot eivät ole vakuuttaneet sinua… vuoden pelottavimman yön juhlimiseen on jäljellä vähän aikaa, emmekä halua, että jätät kaiken improvisoinnin varaan. Siksi jaamme Halloween-naamiointien välttämättömyydet, ne välttämättömät elementit, jotka tekevät täydellisen ulkonäön, jolla loistat ja olet hyvin pelottava.

Kuinka saavutamme sen? Pysy rauhallisena ja laita puku päällesi! Se on erittäin helppoa. Sinun on vain noudatettava näitä 5 vaihetta saavuttaaksesi täydellisen Halloween-ilmeen. Näet kauhistuttavia tapoja, joilla muuntaudut pahaksi ja rappeuttavaksi olemukseksi, jota me kaikki haluamme olla sinä päivänä.

Halloween puku

Aloitamme Halloween-naamioinnista, jotka ovat täydellisen puvun perusta. Ja auttaaksemme sinua saavuttamaan tämän uskomattoman Halloween-ilmeen, jätämme neljä kaipaamaasi ideaa (ja yhden ylimääräisen).

Halloweenissa on oltava noitia, joten ryhdy yhdeksi heistä pelottaaksesi kaikkia uskaltaessaan uhmata luutaasi.

Zombit ovat yksiä niistä olennoista, joilla on eniten hauskaa tänä yönä, koska heille tämä päivä on kuolleista heräämistä ja päästä juhlimaan suurta juhlaa.

Vampyyrit lähtevät myös ruokailemaan talonsa ulkopuolelle tänä Halloweenina … Saappaat päällä!

Ja jos haluat saada luusi liikkeelle, luurankonaamiota parempaa ei olekaan luodaksesi nopea Halloween-naamio.

Ja lahjana kotitekoinen Halloween-puku. Jos etsit pikaisia Halloween-naamioita, suosittelemme sellaista, joka on erittäin helppo. Ota vanha viltti, tee kaksi reikää siihen nähdäksesi läpi ja sinulla on naamio. Voit lisätä myös vähän ylimääräisiä yksityiskohtia, jos käytät esimerkiksi raidallista mustaa sileää sukkaa tai palloa ja ketjua nilkassasi.

Halloween meikki

Pukusi valmiiksi saamiseksi on välttämätöntä, että sinulla on hyvä Halloween-meikki. Tätä varten sinulla on oltava mustavalkoinen maali, muutama tippa tekoverta, nestemäistä lateksia ja haavanmuotoiset proteesit, jotta naamiosi saa realistisemman ilmeen.

On hyvin tärkeää, jos pukeudut noidaksi, zombiksi, vampyyriksi. Meikki on erittäin tärkeä tekijä antamaan ulkonäöllesi realistisen Halloween-tunteen.

Peruukit Halloween

Nyt, peruukki on välttämätön täydellisen karakterisoinnin luomiseksi jatkaakseen tehtävää antamaan pahamaineisempi, ilkeä, hullu tai kuollut ilme.

Halloween tarvikkeet

Mitä olisi Jason ilman veistään vai Freddy ilman hänen teräviä käsiään, Kuolema ilman viikatettaan, noita ilman hänen luutaa ja hattuaan, Saksikäsi-Edward ilman saksikättään…? Halloween-tarvikkeet ovat varmasti vaadittava kosketus, jota naamioisi tarvitsee. Emme saa tietysti unohtaa Halloween-naamioita, jos tunnet olosi laiskaksi meikkien käyttämisestä.

Halloween-asenne!

Ja kuten Madonna sanoisi: strike a pose!

Tärkein tapa saada täydellinen Halloween-ilme on täydellinen asenne ja harjoiteltu poseeraus valokuville. Jos naamioidut zombiksi, et voi kävellä tyylikkäästi tai hymyillä valokuvissa. Jos olet vampyyri, et voi olla paikoissa, joissa on paljon valoa, ja sinun pitäisi tulla hulluksi, kun näet nuorten paljaan kaulan. Jos olet haamu … et tietysti voi ihan seinien läpi kävellä, mutta sinulla ei tulisi olla ”eläväistä” asennetta …