Skip to content

Naisten naamiaisasut

Löydä parhaat naisten pukuideat ja pukeudu ystäviesi kanssa. Etsitkö erottuvaa pukua, jossa on seksikästä särmää? Olet oikeassa paikassa. Täällä Funideliassa olemme ideoineet naisten pukuja, joita tulet rakastamaan. Joten, kiinnitä huomiota!

Supersankaripuvut

Naisenergiaa! Jos haluat kunnioittaa kaikkia maailman supernaisia, todellisia tai kuvitteellisia, älä etsi pidemmältä kuin nämä ainutlaatuiset ja seksikkäät supersankareiden ja roistojen puvut. Pukeudu ja pelasta maailma pahasta tai tuhoa se armottomasti … mutta muista aina pitää hauskaa!

Elokuva ja TV Puvut Naisille

Elokuva ja televisio ovat aina hyviä inspiraation lähteitä naisten pukuihin. Suosikki elokuva, hahmo, jota ihailet … on niin paljon pukuvaihtoehtoja, joista valita!

Vaaleanpunaisista naisista Greasessa Daenerys Targaryeniin, Morticia Addamsista Kill Bill’s Black Mambaan, Liisa Ihmemaasa Tokyoon Rahapajassa tai Wilma Kivisistä ja Sorasista Handmaid’s Talesin Offrediin… Valitse yksi näistä fantastisista naishahmoista keneksi pukeutua, täydellinen mihin tahansa tilaisuuteen.

Vuosikymmenten Puvut Naisille

Jokaisella vuosikymmenellä on tietty erityinen juttu. Historia vie meidät matkalle ainutlaatuisen ja omaleimaisen ajanjakson läpi, joka ikuisesti toimii muistutuksena menneestä ajasta. Täällä meillä on muutamia ideoita vuosikymmenten aiheisiin naisten pukuihin, jotka sisältävät kunkin ajanjakson tyypillisimmät ulkonäöt.

Disneyn Prinsessa Puvut Naisille

Kuka sanoi, että vain pienet tytöt voivat pukeutua prinsessoiksi? Halusitko aina nuorempana olla Lumikki? Älä huoli, meillä on naisten puvut kaikille Disneyn prinsessoille (viralliset versiot ja muut, joilla on seksikäs käänne).

Esittele kauneutesi yhdessä Belle-mekkojemme kanssa.

Haluatko tulla eksoottiseksi prinsessaksi, kuten prinsessa Jasmine? Viimeistele ulkonäkösi ruskealla peruukilla, sido hiukset sinisillä nauhoilla ja lisää pääpanta näyttämään aivan kuten Agrabahin Disney-prinsessa.

Tai ehkä haluat tulla kauniiksi Pocahontasiksi? Luo asu käyttäen intiaanipukuamme ja lisää vain hänen ominaisia asusteitaan, kuten sininen kaulakoru ja käsivarren tatuoinnit.

Ole tanssiaisten Belle muutautuen Tuhkimoksi.

Entä Pahatar, Pahan Valtiatar?

Seksikkäät Puvut

Tuo esille villimpi puolesi näillä seksikkäillä puvuilla. Rohkeammille siellä, katso seksikäs “Fever” -pukumallisto, joka sisältää mekot, haalarit, läpinäkyvät vaatteet ja minihameet. Siinä on jopa eroottisia pukuja jopa niille hulluimmillekin illoille. Ole valmis ottamaan maailma myrskyten haltuun ystäviesi kanssa millä tahansa näistä puvuista.

Pluskoon Puvut Naisille

Kurvit ovat kauniita! Hauskalla ei ole kokorajoitusta, minkä vuoksi olemme täällä osoittamassa sinulle joitain naisten parhaimmista plus-kokoisista puvuistamme, jotka on mukautettu mittojesi ja kurviesi mukaan, jotta sinusta voi tulla hahmo, joka olet aina halunnut olla.

Eläinpuvut

Jos olet luonnon ystävä, rakastat näitä eläinpukuja. Tutustu kotoisiin ja mukaviin Kigurumin pukuihimme ja onesie-malleihin, tuntuu kuin olisit pyjamassa! Pehmeä ja löysä, voit liikkua helposti ja mukavasti.

Mikä näistä on sinulle mieluisin?

Have fun!