Skip to content

Halloween-Meikki

Yksi hauskimmista asioista, jota tehdä kohdatessa vuoden kauhistuttavimman yön, on Halloween-meikki. Voit tehdä sen niin monella tapaa, yksinkertaisista jauheista tai voiteista, jotka saavat kasvosi näyttämään kalpealta, todelliselta taideteokselta, joka saa ystäväsi ja perheesi kauhusta kankeaksi vain katsomalla sinua.

Tässä on joitain hämmästyttävimpiä temppuja, joilla voit yllättää yhteisösi, ja jotka opettavat myös sinulle, miten luoda kiehtova pelottava meikki.

Ensimmäinen kysymys, jonka me itse yleensä kysymme, on ”Kuinka saan tehtyä uskomattoman meikin Halloweeniksi?” No, voitko kuvitella tulevasi kotiin vetoketju kasvoillasi, joissa alapuolelta paistaa lihaksia ja verta? Se olisi mahtavaa, eikö niin?

Tarvitset tietysti vetoketjun ja oikeat rekvisiittat luodaksesi tämän fantastisen vaikutelman: iholiima, lateksi, wc-paperi ja värillinen meikki riittää. Voit myös lisätä tekoverta geeliin. Haluatko tietää miten? Tässä Sara G: n meikkausopetusohjelmassa näet sen askel askeleelta.

Toinen merkittävä efekti niille, jotka näkevät sen ensimmäistä kertaa, on simuloida amputoitu sormi: Mafia-tyyli tai vain antamalla zombi-kosketus puvulle.

Luuletko että se on vaikeaa? No, eipä juurikaan! Muista, että nestemäinen lateksi on keskeistä. Voit myös syödä limaiset sormet juhlissa sillä tekosyyllä, että kadotat yhden. Katso tämä toinen video-opas, jotta osaat tehdä sen yksityiskohtaisesti:

Jotain synkkää, mutta samalla suoraviivaista on luoda väärennettyjä vampyyrisarvoja, mutta ammattimaisella tavalla.

Tämä voidaan saavuttaa suhteellisen yksinkertaisessa muodossa pienillä käsitöillä ja oikeilla materiaaleilla, joita on hyvin vähän. Sinulle se selitetään tässä opetusohjelmassa.

Jos se, mitä haluamme, on etsiä meikkejä tietyille puvuille, meillä on ideoita, jotka kiehtovat sinua. Haluatko yllättää kaikki viileällä Freddy Krueger -puvulla? Tarvitset paitsi hansikkaan näiden terien kanssa, leveällä reunuksella varustetun hatun tai raidallisen villapaidan, todellisen vaikutuksen tekee se kamala polttoarpi, joka Freddyllä on. Kiinnitä huomiota tähän opetusohjelmaan!

Kuvittele nyt, että olet päättänyt ryhtyä Pahatareksi tänä Halloweenina. No, sanottu ja tehty.

Ainutlaatuisella meikillä, joka korostaa silmiäsi ja ripsiäsi, mukana myös kaunis meikki huulillesi. Ja älä unohda mustaa tunikaa ja sokeriruokoa. Sinulla on oikeus tehdä kaikki haluamasi pahuus. Katso nämä meikkitemput tästä video-opetusohjelmasta!

Internetissä on monia ideoita siitä, mikä meikki valitaan vuoden pelottavimmalle yölle. Tappajaklovneista aina murheellisiin nukkeihin ja jopa jälleensyntyneeseen kuolemaan saakka. Entäpä zombit? Vain mielikuvituksesi on rajana tutkiessa maastoa, jossa piilee valtavia mahdollisuuksia meikin sisällä.

Mutta jos olet yksi niistä, jotka etsivät ei-niin-ruokottomia yksityiskohtia, voit aina valita luodin haavat, syvät leikkaukset tai huonosti ommellut arvet, jotka antavat monia kiehtovan Frankenstein-vaikutelman. Ja jos käsityöt eivät ole sinun juttusi, voit valita yksinkertaisia meikkausideoita, kuten jo luodut proteesit.

Tämä on kaunis maailma sekä miehille että naisille, ja Halloween on yksi meikkiluovuuden perimmäisistä ilmaisuista.

Horror is Fun!