Skip to content

Syntymäpäiväkoristeet

Sisustusideat lasten syntymäpäiväjuhliin: Koristele syntymäpäivätarvikkeilla

Syntymäpäivät ovat hetkiä, jotka monet muistavat todellisella nostalgialla. Lapsuus tarkoittaa juhlia onnella ja hauskalla. Kun lapset ovat huomion keskipiste, se saa heidät tuntemaan olonsa hyväksi. Puhumattakaan siitä, miltä he tuntevat saadessaan lahjoja vanhemmilta, ystäviltä ja perheeltä.

Jotta lapsillemme järjestettäisiin isot syntymäpäiväjuhlat, on tärkeää valmistella kaikki hyvin ja etukäteen. Vaikka et ehkä ajattele niin, yksityiskohdat ovat heille todella tärkeitä ja hyvät juhlakoristeet ovat välttämättömiä. Jokainen lapsi on ainutlaatuinen, ja heidän hymynsä riittää valaisemaan koko päivän.

Parhaat sisustusideat syntymäpäiväjuhlia varten

Onko pikkuisesi syntymäpäivä lähestymässä etkä ole varma kuinka juhlia sitä? Ota rennosti. Tänään aiomme antaa sinulle kahdeksan ideoita syntymäpäivien koristeluun, joten voit todella pukea paikan, jossa juhlistatte heidän suurta päivää.

Syntymäpäivän bannerit

Aloitetaan laittamalla hienoja julisteita. Ne voivat olla paperisia ja tulevat erivärisinä. Tai voit jopa harkita yhtä onnitteluviestin kanssa.

Ainutlaatuiset makeisten pidikkeet juhliin

Toinen tapa asettaa syntymäpäivänäkymä nälkäisille, makeanhimoisille lapsille on käyttää joitain karkkipidikkeitä, jotta he voivat valita suosikkimakeisiaan.

Syntymäpäivän ilmapallot

Tietysti, emme saa unohtaa ilmapalloja juhliin! Toinen idea lasten juhlien sisustamiseen on käyttää ilmapalloja. Ne voivat olla jokapäiväisiä värejä tai sisältää heidän suosikkihahmojaan tai sarjakuvia.

Syntymäpäiväkynttilät

Kakun saapuessa, on aika puhaltaa kynttilät!

Rakastamme syntymäpäiväjuhlia teemalla! Ne ovat erittäin hauskoja ja mahdollisuuksia on niin paljon … Mennään läpi muutamia ideoita, joiden avulla voit suunnitella pienimmille parhaan juhlan.

Piñatat Lasten Syntymäpäiville

Rakastamme piñatoja, ne ovat niin hauskoja ja hienoja pikkuisille, jotka voivat nauttia niiden avaamisesta ja löytää makeisia ja suklaata sisältä. Hymyt ovat taattuja! Ripusta vain sopivaan paikkaan, jossa sinulla on paljon tilaa …

Nauttikaa karkeista, lahjoista ja konfeteista- ja sen pieksemisestä! Nämä ovat oikeat juhlat!

Teema-aiheiset syntymäpäivät

Ensinnäkin, sinun täytyy miettiä tarkasti, millaisia syntymäpäiväkoristeita haluat laittaa ”H-hetkenä”. Voi olla hyödyllistä ajatella sarjakuvaa tai hahmoa, josta he pitävät, etenkin koska löydät niin monta erilaista kappaletta sopivilla aiheilla tai kuvioilla.

Esimerkiksi, jos tyttäresi on Frozenin rakastaja, voit järjestää Arendelle-aiheisen juhlan. Tai jos poikasi suosikkihahmo on Mikki Hiiri, voit koristella pöydän Mikki-kuvilla, mukaan lukien maailman tunnetuimman hiiren muotoiset levyt.

Merirosvojuhlakoristeet

Olemme intohimoisia merirosvojen suhteen, emmekä voi vastustaa sinulle joidenkin ideoiden näyttämistä hienoista koristeluista. Ensinnäkin meidän on asetettava tunnelma muutamalla asialla, jotka muistuttavat meitä merirosvoelämästä.

Ja parasta on, kun kaikki ovat mukana merirosvojen naamiaispuvuissa. Lapset ja aikuiset pukeutuvat silmälappuun, päähuiviin, koukkuihin ja miekkoihin. Tulee varmasti unohtumaton juhla!

Frozen Syntymäpäiväkoristeet

Mikki and Minni Hiiri Syntymäpäiväkoristeet

Sarjakuvajuhlat

Toinen hauska tapa juhlia syntymäpäiväjuhlia on sarjakuvahahmon naamiaisasuilla! Pukeudu heidän suosikki sarjakuvahahmokseen.

Jotkut suosituimmista ohjelmista, joita lapset rakastavat tällä hetkellä, ovat Miraculous Ladybug tai Marsha ja Karhu.

Tai entä Cars-teemalla juhlat pikkuisellesi? Teemavärinä punainen – Lightening McQueen -värillä. Älä unohda piñatoja, julisteita, keittiövälineitä tai pöytäkoristeita …

Älä missaa konfeteja, juhlatorvia tai juhlahattuja! Löydät niitä useina eri värisinä ja kokoisina. Kuitenkin suosittelemme ostamaan riittämiin, jotta lapset voivat valita oman – tiedät millaiset he ovat!