Skip to content

Teemajuhlat

Teemajuhlat: 7 suosituinta teemajuhlaideaa

Etkö keksi mitään teemajuhlaideoita? Haluatko pitää omaperäisiä juhlamekkoja? Selvä, olet löytänyt meidät, rakastamme juhlia … Teemajuhlat ovat paras tapa nauttia hauskoista hetkistä ystävien kanssa. Voit järjestää kesäjuhlia, 80-luvun juhlia, havaijilaisia juhlia, supersankarijuhlia, merirosvojuhlia … Mitä tahansa saatat ajatella!

Katsotaanpa muutamia ideoita juhlakoristeista, jotta voit järjestää hauskan teemajuhlan. Olemme saaneet ehdotuksia täydellisistä puvuista juhlaan ja parhaista koristeista ihanteellisen juhlatilan luomiseksi. Katsotaanpa joitain teemoja!

Ideoita merirosvo-aiheiseen juhliin

Merirosvon elämä on paras elämä! Ja koska emme voi elää sitä, yritämme luoda sen uudelleen järjestämällä merirosvojuhlat. Jos kesä on, sitä parempi – voit pitää sen uima-altaassa tai meren rannalla. Ja jos keskellä on vene, hienoa! Merirosvojuhlat ovat yksi suosikki teemaideoimme!

Tätä varten tarvitset erinomaisia merirosvojen naamiaispukuja. Meillä on hienoja ideoita pukeutumiseen merirosvoksi, puvut niin lapsille kuin aikuisille.

Nyt kun olet hoitanut vaatepuolen, annamme sinulle hieman vinkkejä tilan koristamiseen. Voit tehdä sen vain muutamalla merirosvojuhlakoristeella, kuten palmuilla, alusten pyörillä, merirosvolipuilla tai papukaijoilla.

Aito Havaijilainen Juhla

Kesätapahtumien jälkeen olemme saaneet vielä muutamia ideoita teemajuhliin … Entä Havaijin teemalla allasjuhlat? Tarjoat cocktaileja hulluilla pilleillä, pukeudut havaijilaiseen hulahameeseen ja kukkapäähineeseen ja vaellat bikineissä koko päivän.

Aloitetaan asusta. Havaijilainen mekko on hyvin erottuva ja koostuu pääosin kukista, ruohohameista, kuorista ja miehille vaaleista paidoista.

Voit valita tavallisemman havaijilaisen puvun hameella ja rintaliiveillä tai kukkasella, johon on lisätty lisävarusteita. Tämä on teemajuhlaidea, joka ei petä …

Miehille, tärkein juttu on olkihattu kukilla sekä erittäin räikeä paita!

Annamme sinulle havaijilaisten pukujen lisäksi myös muutamia ideoita juhliesi järjestämiseen havaijilaisista koristeista.

Toivottaaksesi vieraasi tervetulleeksi ei parempaa tapaa olekaan kuin tyypillinen havaijilainen tervehdys: Aloha!

Nauttikaa cocktaileja kookoskupista kukilla koristellulla pillillä.

Jos aiot laittaa tarjolle naposteltavaa, voit myös koristella pöydän havaijilaisella pöytäliinalla.

Lisää juhlaideoita: 70-luvun teemalla juhla

Anna musiikin soida ja diskopallon pyöriä!

Teemajuhlista puhumattakaan, retro-juhlissa ei ole loppua hauskalle, joissa voimme ottaa esille hauskimmat ja alkuperäisimmät disco-naamiaisasut. Muuntaudu aidoksi 70-luvun diivaksi tällä puvulla, joka sisältää soihdutetun mustan haalarin, hopeavyön ja otsanauhan.

Mikset lisäisi vielä vaalean peruukin viimeistelemään kokonaisuutesi?

Tämä ulkoasu on täydellinen tanssilattian kuningattarelle.

Älä unohda afroperuukkia tai laseja, ja vajoa rytmiin!

Ja miehille, meillä on myös disco-asuja, tai psykedeelisiä ja rokkariasuja.

Ja eihän unohdeta teemajuhlakoristeita. Jos haluat saada tämän 70-luvun boogien alkuun, suosittelemme heittämään värillisiä konfetteja ja lisäämään muutaman lyhdyn elävöittämään tanssilattiaa.

Lisää juhlatilaisuuksia ja ideoita! 20-luvun teemajuhlat

Palatkaamme vielä pidemmälle ajassa ja kuljetetaan gangsterien, kabareepuvun ja burleskin aikaan. Hauska idea teemajuhliin aikuisille ja lapsille, jonka olemme varmasti aina halunneet isännöidä. Katso näitä ehdotuksia ja mieti, miten haluat sisustaa juhlisi. 20-luvun juhla on erittäin hauska teema.

Muista, että lisävarusteet ovat välttämättömiä pukuasi varten, joten älä unohda thompson-konepistooliasi tai gangsteri-hattua.

Muista, että voit lisätä hiuslisävarusteita, koruja ja klassisen savukkeenpidikkeen, joka on vallan tyypillinen aikakaudelle.

Kulinaarinen liioittelu, toinen alkuperäinen teemajuhlaidea

Ilmiselvästi, hauskasta teemajuhlastasi puuttuu ruoka, eikö niin? Mutta aiomme mennä askeleen pidemmälle ja järjestää täysin gastronomisen – ruokapuvuilla. Makea, suolainen, roskaruoka … Täytä kengät kaikella, mitä olet valmistellut, kun olet pukeutunut kaksospukuihin ruokasi kanssa. Ja juoman myös!

60-luvun hippijuhlat, toinen hauska idea

Jatkamme aikamatkaa, saavumme nyt swengaavalle 60-luvulle. Haluatko järjestää todelliset hippi-juhlat? Näyttää siltä, että uskot jo tämän olevan hauskaa!

Taas kerran näiden asujen asusteet ovat välttämättömiä: lasit, peruukit, otsanauhat … Kauan eläköön 60-luku!

Muista, että on myös tärkeää sisustaa tilaisuutta varten. Joten älä unohda laittaa esille kukkajulisteita ja hippiteeman serviettejä sekä astiastoa.

Lisää teemajuhlaideoita: Urajuhlat

Toinen teema juhlien järjestämiseen kesän ympäri on ura. Sinä ja ystäväsi voitte olla astronauteja, rocktähtiä, kokkeja tai tutkijoita. Hienoa urapukujen naamiaispuvuissa on, että ne voivat tehdä meistä jotain, jotka olemme aina halunneet olla …

Mitä mieltä olet teemajuhlamme esimerkeistä? Nyt olemme nähneet paljon teemajuhlaideoita, valmistaudu nauttimaan mielenkiintoisimmista teemajuhlista suurella valikoimalla alkuperäisiä juhlaideoita. Päästä mielikuvituksesi villiksi, ajattele teemaa, jolla rakennat iltasi, hanki koristeita ja pukuja…

Have Fun!